Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Mishiko fekete

Termékkatalógus
Mishiko fekete
2,5 2 értékelés
GPS nyomkövető - nyakörv az állatok nyomon követésére, tevékenység és mozgás megfigyelése, egész Európában és az USA-ban is működik, a GPS pontossága 4 méter, megosztott hozzáférés, beépített SIM-kártya, minden egyéb díjtól mentes
Kód:  MSK001 Termékszám:  MIS0000

Mishiko fekete

Kutya az Ön felügyelete alatt

A Mishiko nyakörv az állatok nyomon követésére szolgál, GPS helymeghatározóval van ellátva, mely képes megfigyelni kis kedvencének helyzetét 4 méteres pontossággal. A GPS-en felül a nyakörv SIM-kártyával is el van látva, amely lehetővé teszi a megfigyelést Európa és az USA egész területén. Az ASPCA kutatása szerint az állatok 14%-a tűnik el, és szinte egyikük sem tér haza többé, ennek a nyakörvnek köszönhetően ez a szám rohamosan csökken.

le
Pozadí
le
Pozadí

A mozgás és az egészség áttekintése

Legyen teljes áttekintéssel a kutyája mozgását illetőleg a GPS-nek köszönhetően. Az ASPCA kutatások azt mutatják, hogy az elhízás komoly probléma a kutyáknál, ami akár két évvel is megrövidítheti az életüket. A megfelelő napi fizikai aktivitás elérésének érdekében egy egyénileg összeállított edzésterv készül, egyenesen az Ön kutyájának kutyájára a súly, a kor, a nem és a rassz alapján.

Minden információ egy helyen

Minden információt, amelyet a Mishiko intelligens nyakörv lemér, egyszerűen megtekinthető a Mishiko alkalmazásban, amely az Android és az iOS operációs rendszerek számára érhető el. Az alkalmazás nyomon követi kutyájának egészségi állapotát, és egyesíti a kutyatulajdonosok közösségét. Használja a Mishiko nyakörvet minden nap sétáltatás közben, és tegye kellemesebbé a sétákat négylábú kedvencével. 

le
Pozadí
le
Mishiko černý

Legfontosabb jellemzők

Elegáns és tartós alumínium test

Nincsenek gombok

A helyzet és a fizikai aktivitás megfigyelése

Egyszerű és intuitív kezelés

A firmware automatikus frissítése

Vezeték nélküli töltőállomás

Hatékony háttérvilágítás

A csomagolás tartalma

Mishiko GPS és fitness készülék

Vezeték nélküli töltőállomás

Micro USB kábel

Kényelmes nyakörv

Univerzális tartó egyéb nyakörvek részére

Használati útmutató

Gyors indítás

le
Pozadí

A további kérdéseire itt talál válaszokat: mishiko.net/támogatás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mishiko fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mishiko Premium černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mishiko čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mishiko schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mishiko schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ