Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Misura MB1Pro ezüst

Termékkatalógus
Misura MB1Pro ezüst
4,3 12 értékelés
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, 6 fej, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 8 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 1050 g, mérete 25 × 7,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, ezüst kivitel - 8 086,25 Ft/db
Változat
64 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTmis004 Termékszám:  8594205910384 Gyártó honlapja:

Misura MB1Pro ezüst

A MISURA MB1Pro masszázskészülék alkalmas a hobbi és a professzionális sportolók számára egyaránt, hiszen segít az izmaid ellazításában sportolás után. A készülék koncentrált nyomásimpulzusokat hoz létre, amelyek az izomszövetek mélyére hatolnak. Ezek a nyomásimpulzusok pedig megakadályozzák az izomcsomók kialakulását, ellazítják az izmokat, fokozzák a vérkeringést és növelik a mozgástartományt. A masszázskészülék jelentős mértékben lerövidíti a regenerálódás idejét fizikai aktivitás után, ugyanakkor csökkenti az izmok feszességét illetve az izomfájdalmat. Azonban a MISURA MB1Pro masszázskészülék képes felgyorsítani az izmok növekedését, fokozni az izmok rugalmasságát illetve csökkentheti a tejsavat a szervezetben. Összesen 5 állítható sebességgel áll a rendelkezésedre, a 6 masszázsfejjel gondoskodik az egyes izomcsoportok tökéletes masszírozásáról.

A MISURA MB1Pro masszázskészülék főbb jellemzői, ezüst

  • A MISURA MB1Pro koncentrált nyomásimpulzusokat hoz létre az izomszövet mélyén
  • Megszünteti az izomcsomókat, ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést és növeli a mozgástartományt
  • Jelentős mértékben lerövidíti az edzés utáni regenerálódási időt, miközben csökkenti az izom feszességét és az izomfájdalmat
  • A MISURA MB1Pro felgyorsíthatja az izmok növekedését, növelheti az izmok rugalmasságát és csökkentheti a szervezetben található tejsavat
  • 5 állítható sebességszint és 2 intenzitási mód közül választhatsz
  • MISURA MB1Pro 6 masszázsfejjel
  • Kiváló minőségű 2500 mAh-es akkumulátor
  • MISURA MB1Pro hobbi és profi sportolóknak

Masszázskészülék ergonomikus kialakítással

Ergonomikus formatervezésével a MISURA MB1Pro készülék használata igazán komfortos. Minden bizonnyal nagyra értékeled a csúszásmentes markolatot, amely lehetővé teszi az egyszerű, mégis stabil kézben tartását. A nagy teljesítmény mellett a MISURA MB1Pro masszázskészüléket kifinomult T-formájú kialakítás jellemzi.

A MISURA MB1Pro remekel nagy sebességével

A MISURA MB1Pro masszázskészülék 3200 percenkénti fordulatszám sebességgel működik. Emellett a precíz belső egyensúlyozással gondoskodik a nagy teljesítményről minimális energiafelhasználással. A MISURA MB1Pro 12 mm-es mélységig dolgozik egy-egy izomcsoporton és gyorsan szünteti meg a tejsavat, így biztosít megkönnyebbülést az egész test számára.

Nyomásérzékeléssel alkalmazkodik az egyéni igényekhez

A MISURA MB1Pro masszázskészülék intelligens vibráló nyomásérzékelés üzemmóddal és változtatható 5 sebességes frekvenciával dolgozik. Ennek köszönhetően a készülék tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók egyéni igényeihez. Legyen szó akár a mindennapos, nyugtató vagy mély intenzív masszázsról, a MISURA MB1Pro segítségével mindig elérheted a kívánt végeredményt.

A MISURA MB1Pro erős és csendes kefe nélküli motorral rendelkezik

A kiváló kefe nélküli motorral a MISURA MB1Pro minden helyzetben nagyszerű teljesítményt nyújt. A motor új generációs zajcsökkentő technológiát alkalmaz, ezáltal csupán 35 dB-es zajszint jellemzi. A MISURA MB1Pro masszázskészüléket bárhol és bármikor zökkenőmentesen használhatod.

MISURA MB1Pro masszázskészülék hosszú élettartammal

A MISURA MB1Pro masszázskészülék egyetlen töltéssel hosszú, 8 órás üzemidőt kínál. A minőségi 2500 mAh-es Li-Ion akkumulátorral csupán 2 óra alatt töltheted fel teljes kapacitásra. Az 1-es fokozaton a készülék akár 36 napig is üzemképes 10 perces mindennapos felhasználás esetén.

Automatikus leállítás funkció

A MISURA MB1Pro masszázskészülék használata közben nagyra értékelheted a Smart Shutdown funkciót. Ezzel a funkcióval a készülék 10 perces folyamatos felhasználás után automatikusan leáll, így akadályozza meg egyetlen testrész túlzottan hosszú masszírozását, amely az izmok és a csontok sérüléséhez vezethetne.

MISURA MB1Pro hordtáskával

A MISURA MB1Pro masszázskészülék praktikus védőtokban érkezik a könnyű szállítás érdekében, így azt bárhová könnyedén magaddal viheted. A gumi, a rendkívül könnyű üvegszál és a könnyebb motor kombinációjával a készülék kezelése igazán komfortos.


Paraméterek

Típus
Masszázspisztoly Kész!
Használat
Egész test Kész!
Használat
Izommerevség enyhítése Kész!
Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!
Programok száma
5 Kész!

Típus

Típus
Masszázspisztoly Kész!

Használat

Használat
Egész test Kész!

Rendeltetés

Használat
Izommerevség enyhítése Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!
Programok száma
5 Kész!
Intenzitási szintek
5 Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Tulajdonságok
Csúszásgátló fogantyú, Ergonomikus kialakítás, Cserélhető tartozékok Kész!
Kábel hosszúsága
100 cm Kész!
Teljesítmény
70 W Kész!
Funkciók
Időzítő, Intenzitás beállítása, Rezgés Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Töltő, Tok Kész!
Kiegészítők száma
6 Kész!

Méret & súly

Tömeg
1 050 g Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Szélesség
7,5 cm Kész!
Hosszúság/mélység
25 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elemes Kész!

Elemek

Elemek típusa
Beépített újratölthető Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 500 mAh Kész!
Akkumulátor üzemideje
8 óra Kész!

Funkciók

Fejek száma
6 Kész!
Sebességek száma
5 Kész!
Maximum fordulatszám
3 200 ford/perc Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Amplitúdó
12 mm Kész!
Üzemidő
8 óra Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Csúszásgátló fogantyú Kész!
Szín
Ezüst Kész!
Zajszint
35 dB Kész!
Tömeg
1 050 g Kész!

Méretek

Magasság
25 cm Kész!
Szélesség
7,5 cm Kész!
Hosszúság/mélység
22 cm Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Masszázsfej, Töltő Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor Kész!

Akkumulátor és töltés

Akkumulátor-kapacitás
2 500 mAh Kész!
Töltési idő
2 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes masszázs pisztoly

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Misura MB1Pro 

További változatok Misura MB1Pro ezüst termékhez:

Misura MB1Pro fekete

Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, 6 fej, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 8 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 1050 g, mérete 25 × 7,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), zajszint 35 dB, fekete kivitel - 6 498,75 Ft/db
Infó 51 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

Misura MB1Pro Carbon

Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, nyomás érzékelése és masszázsfej felismerése, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, ergonomikus kialakítás, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 8 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 1050000 g, zajszint 35 dB
Infó 65 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Misura MB1Pro ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Misura MB1Pro Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Misura MB1Pro Silver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ