Shop roku ApF HU

Mobil klímák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőteljesítmény
2500 BTU/h
16000 BTU/h
-
Funkciók
Hűtés
(36)
Távirányító
(36)
Ventilátor
(33)
Digitális kijelző
(31)

A mobil klíma ideális megoldás a forró nyári napokon, amikor az ember hálás minden hűsítő helyzetért. Könnyedén áthelyezheted egyik helységből a másikba, vagy magaddal viheted a hétvégi házba, mivel csak egy ablakra és elektromos csatlakozóra van szükséged hozzá. A számodra megfelelő mobil klíma kiválasztását azonban több paraméter befolyásolhatja.

Tovább

Mi az a mobil klíma, és milyen előnyei és hátrányai vannak?

A mobil klíma egy hordozható megoldás légkondicionálásra, amely nem igényel bonyolult telepítést és azonnali hűtést biztosít, gyakorlatilag bárhol. Nemcsak hűteni képes a helyiség levegőjét, de párátlanítani vagy ventilátorral szellőztethetni is. Némelyik modell cserélhető szűrővel is rendelkezik, amely megtisztítja a levegőt a veszélyes gázoktól, a portól és a baktériumoktól.

  • Könnyű és könnyen hordozható.
  • Gyorsan lehűti a különböző helyiségeket.
  • Megfizethető.
  • A működéshez csak elektromos csatlakozóra van szükség.
  • Rendkívül gazdaságos mobil klímák is rendelkezésre állnak.
  • A mobil klíma csövét az ablakon kell kivezetni.
  • Helyet foglal el a lakásban
mobil klíma

i

A mobil klíma leginkább olyan helyekre alkalmas, ahol nem lehet a falakat átfúrni - például bérelt helyiségekben vagy albérletben. Alkalmas irodákba, nyaralókba, előre gyártott házakba és kis lakásokba is. Hordozható autóklímaként is használható.

A mobil klíma kivezetése: egycsöves vagy kétcsöves?

Vásárláskor el kell döntened, hogy az egycsöves vagy a kétcsöves mobil klíma felel meg jobban az igényeidnek. Az egycsöves megoldás gyakoribb, viszont a két cső növeli a teljesítményt.

Az egycsöves és kétcsöves mobil klíma működése

  • Az egycsöves mobil klíma úgy működik, hogy a klímaberendezés beszívja a levegőt a helyiségből, belül lehűti, majd visszaküldi a szobába - a meleg levegőt mindig eltávolítja a tömlőn keresztül.
  • A kétcsöves mobil klíma egy második csövet használ a teljesítmény javításához. A klíma hűtésére szolgáló levegő nem a helyiségből szívódik fel, hanem kívülről - ez felgyorsítja a hűtést és nem hoz létre vákuumot.

Az ablakon kivezetendő kivezető cső körüli terület lezárásához beszerezhetsz ablaktömítést is a mobil klímához. Ezeket a Légkondicionáló kiegészítők és tartozékok kategória alatt találod meg.

mobil klíma

Mobil klíma kivezetés nélkül: a léghűtő

A léghűtők olyan eszközök, amelyek hűtik is a levegőt, ezért kivezetés nélküli mobil klíma, mini mobil klíma vagy asztali mobil klíma elnevezéssel is illetik őket - de ezek igazából helytelen kifejezések, mert a légkondicionálás nem működik kivezető cső nélkül. A kivezetés nélküli mobil klíma kifejezés mögött ezért általában léghűtő készülék rejlik. Melyek a fő különbségek?

  1. A mobil klíma eltávolítja a nedvességet a levegőből - a léghűtő viszont nedvesíti a levegőt.
  2. A mobil klíma elvezeti a levegőt az ablakon kivezetett tömlőn keresztül, a léghűtő azonban nem vezeti el a levegőt.
  3. A mobil klíma hűtőkörrel rendelkezik, ezért van hűtőkapacitása - a léghűtőnek nincs hűtőkapacitása.
  4. A mobil klíma sokkal erősebb, mint a léghűtő.

Mobil klíma fűtés funkcióval

A mobil klíma elsősorban hűtésre szolgál, de fűtéssel ellátott modellek is rendelkezésre állnak. A levegő az indítás után azonnal felmelegszik, így szinte azonnal érzed a fűtést. A legtöbb modell megbízhatóan felmelegítheti a belső teret -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is, de a leghatékonyabb a 0 és -5 °C közötti külső hőmérsékleti tartományban. A fűtés funkcióval ellátott mobil klíma tehát jól jöhet a hideg napokban.

i

A mobil klíma fűtés teljesítménye akár háromszor nagyobb lehet, mint a hagyományos elektromos hősugárzóé.

Hogyan válassz mobil klímát? Erre a hat paraméterre koncentrálj

  1. A zaj általános hátrány, mivel a beépített ventilátor miatt sajnos nem létezik teljesen csendes mobil klíma. A zajszint 50-65 dB között van, ami megfelel a mosás zajának.
  2. Az energiaosztály jelzi, hogy mennyire gazdaságos az eszköz - a mobil klímák általában az A és A+ osztályba tartoznak. A++ berendezések is rendelkezésre állnak, ezek a leggazdaságosabbak közé tartoznak.
  3. Az energiafogyasztást az energiacímkén üzemóra/villamosenergia-fogyasztásként tüntetik fel. Ötletként számolhatsz évi 600 órás működéssel - ezt kell beszorozni az óránkénti fogyasztással és az 1 kWh árával.
  4. Energiahatékonyság - az EER hűtési tényező és a COP fűtési tényező a mobil klíma hatékonyságát jelzi. A leghatékonyabb modellek energiahatékonysága 3,2-3,6 között van.
  5. A hűtési teljesítmény két egységben van megadva - BTU és kW. Általában a mobil klímaberendezések teljesítménye körülbelül 9000 BTU / 2,6 kW, ami elegendő egy kb. 70 m³ térfogatú helyiséghez.
  6. A méret azért fontos, mert a hordozható klímát szabadon helyezik el a helyiségben, ezért helyet foglal a padlón. A legkisebb mobil klímaberendezés magassága és szélessége körülbelül 30 cm, a legnagyobb pedig 1 méterig terjed.

Álló klíma típusok

Ahogy az előbb is írtuk a zajszint és a méret nagyon fontos tényezők a mobil légkondi kiválasztása során. Ez a két tulajdonság szerint meg lehet határozni a hordozható klímák két alapcsoportját.

Halk mobil klíma

Csendesnek titulálhatjuk azt a hordozható légkondit, amelynek zajszintje 60 dB-en alul marad. A mobil klíma kínálat több, mint fele szerencsére ebbe a halmazba tartozik. A legalacsonyabb zajszint érték, amit a mai modern halk mobil klímák elérnek, 48 dB-ben állapítható meg. A teljesítmény miatt sem kell aggódnod, ebben a kategóriában bőven találsz olyan légkondit, amely 40 m2-nél nagyobb helységeket is effektíven tud klimatizálni.

Mini mobil klíma

A mini mobil klíma esetében pedig kulcsfontosságú, hogy a súlya ne legeyen több mint 25 kg. A hordozhatóságot tekintve az összes mobil klíma számára hasznos, ha kerekeken gurul. A mini mobil klímák másik előnye a kompakt méreteken kívül az alacsony zajszint, az összes 60 dB körüli zajszinten üzemel. Elsősorban kisebb lakások, szobák klimatizálására lettek tervezve, 30m2 felett már kevésbé hatékonyak. Az áruk is rendkívül baráti, a 100 000 Ft-os határ alatt is bőven találsz mini mobil klímát.

Hordozható klíma Wifi-vel

Az okosotthon rendszerek kiépítése során a hordozható légkondit is integrálni lehet az okos gépek struktúrájába. Egyre több mobil klíma vezérelhető WiFi-n keresztül, ezáltal úgyis ellenőrzésed alatt lesz a lakásod hőmérséklete, hogy nem is vagy otthon. Még hazaérkezés előtt tudod beállítani lakásodban a kívánt hőmérsékletet. A WiFi-s mobil klíma további hatalmas előnye, hogy nem kell a távirányítót keresgetned, az okostelefon segítségével az összes funkcióhoz hozzáférsz.

mobil klíma

Mobil klíma árak

Ha mobil klímát keresel lakásodba, akkor az ár minden bizonnyal az egyik fontos szempont lesz számodra. Általában megéri befektetni egy jó ár-teljesítmény-fogyasztás aránnyal rendelkező modellbe, ezért alaposan hasonlítsd össze az összes paramétert. Ha azonban mindenképp olcsó berendezést keresel, rendezheted a kínálatunkban szereplő modelleket úgy, hogy mobil klíma árak a legolcsóbbnál kezdődjenek, emelkedő sorrenddel.

A mobil klíma árak 80 000 Ft magasságábna kezdődnek, ahogy növekszik a teljesítmény és a méret, de alacsonyan van tartva a zajszint, elérjük a 300 000 Ft-os határt. A legdrágább mobil klímák 40 kg körüli, sokszor két kivezetéses okos, alkalmazásról vezérelhető gépek, amelyek már felveszik a versenyt a fali verziókkal is. A mobil klíma ár szerinti ranglétra tetején találsz speciális, egyszerre autós, egyszerre otthoni hordozható légkondi megoldásokat is, amelyek akár veled utazhatnak és lakókocsiban is tudod őket használni.

i

Használt mobil klíma érdekel?

Ez esetben figyelmedbe ajánljuk a felbontott és használt mobil klímák oldalt is, ahol használt, felbontott, újszerű termékeket találsz az újaknál alacsonyabb áron, így pénzt takaríthatsz meg. Természetesen ezekre a termékekre is garanciát vállalunk.

A legjobb mobil klíma modellek fejlett funkciókkal rendelkeznek

A legjobb mobil klíma modellek számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek még magasabb szintre emelik őket.

  • Az időzítő jól jön, ha előre be akarod állítani a klíma indítását és leállítását.
  • A távirányító leegyszerűsíti az üzemeltetést és biztosítja a kényelmet - fel sem kell állnod a kezeléshez.
  • A mobil klíma páramentesítés funkciója nagyon hasznos olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom - segít a penész és nedves falak ellen.
  • A párásítás funkció olyan helyiségeknél alkalmas, ahol a levegő nagyon száraz.
  • A görgők könnyű mozgatást biztosítanak.
  • Az automatikus kikapcsolás nagyszerű funkció, amely egy adott időpontban kikapcsolja a mobil klímát.
  • Az éjszakai mód alváshoz alkalmas, csendesebb fokozatra állítja a mobil klímát.
  • A Wi-Fi funkció segítségével könnyen összekötheted a mobil klímát egy mobilalkalmazással, megkönnyítve ezzel a kezelést.

Inverteres mobil klíma - létezik?

A modern mobil klímák közül sok már inverteres motorral működik. Ennek a technológiának az előnye többek között a kedvezőbb fogyasztás, a praktikusabb működés és a magasabb komfortérzet. Érdemes tehát ezt a technológiát keresned a választás során.

Ha érdekel a többi vásárló véleménye is, látogasd meg a mobil klíma vélemények oldalunkat, ahol felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsoroljuk a mobil klíma modelleket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro AC-C140W Cool 9 Szállításra kész 3 db
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
138 990 Ft

2.
WHIRLPOOL PACF29CO B Szállításra kész > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
129 900 Ft

37 termék
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 80 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 34 × 44,3 cm (sz× mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
195 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKLI005
Siguro AC-C140W Cool 9 - Mobil klíma Típusok
3,9 40×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
Szuper ár
138 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SGR_AC_C140W
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
227 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ROHKLI011
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
145 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GORK008
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
129 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092w
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma - Mobil klíma Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma
Mobil klíma - hűtési teljesítmény 2500 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, ventilátor, hűtés, állítható dőlésszög és digitális kijelző, mérete: 30 × 22,5 × 63 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső
332 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AUPR58391
1,5
ROHNSON R-893 Eskimo
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 50 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 64 × 31 × 31 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
146 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ROHKLI010
4,3 18×
DAITSU APD 12 CK 2
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 70 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 82 × 39 × 40,5 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, távirányító és ablak szett
178 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KOSKLIM019
3,7
Guzzanti GZ 1202
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71,8 × 43,8 × 37,8 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső
154 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GUZMK065
3,9 40×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, ablaktömítés, tömlő és zárókupak tartozék
125 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_C140W
4,5
WHIRLPOOL PACF29CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, éjszakai mód, hűtés és távirányító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
125 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092v
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
113 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
159 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
4,3 115×
Siguro AC-F180W Breeze 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 12 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 28,8 liter/nap, zajszint 56-65 dB, legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (ma × szé × mé), súly 29 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
119 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_F180W
4,3 115×
Siguro AC-F180W Breeze 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 12 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 28,8 liter/nap, zajszint 56-65 dB, legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (ma × szé × mé), súly 29 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
93 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_AC_F180W
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
124 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
145 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
204 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
159 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9 40×
Siguro AC-A160W Cool 7
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 7 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 51-65 dB, 15 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (ma × szé × mé), tömeg 20 kg, ablaktömítés, tömlő és zárókupak tartozék
103 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_A160W
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
131 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GORK008
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
102 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GORK008
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 80 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 34 × 44,3 cm (sz× mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
175 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI005
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
116 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092w

Mobil klímák

Mobil klímák

Bár a hordozható légkondicionáló technológiája már jó ideje jelen van a piacon, még nincs közmegegyezés a hordozható klímák megnevezéséről. Az említetteken kívül hordozható légkondi, mobil légkondi, álló klíma és hordozható klíma néven is találkozhatsz velük, ezek az elnevezések mind ugyanazt a termékkategóriát takarják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mobil klímák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mobil klímák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mobil klímák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mobil klímák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ