Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mobil klímák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A++
(3)
A+
(2)
A
(41)
Hűtőteljesítmény
2500 BTU/h
18000 BTU/h
-
Funkciók
Hűtés
(46)
Távirányító
(46)
Kerekek
(44)
Ventilátor
(41)
Szűrés

A mobil klíma ideális megoldás a forró nyári napokon, amikor az ember hálás minden hűsítő helyzetért. Könnyedén áthelyezheted egyik helységből a másikba, vagy magaddal viheted a hétvégi házba, mivel csak egy ablakra és elektromos csatlakozóra van szükséged hozzá. A számodra megfelelő mobil légkondi kiválasztását azonban több paraméter befolyásolhatja.

Tovább

Mi az a mobilklíma, és milyen előnyei és hátrányai vannak?

A mobil légkondícionáló egy hordozható megoldás légkondicionálásra, amely nem igényel bonyolult telepítést és azonnali hűtést biztosít, gyakorlatilag bárhol. Nemcsak hűteni képes a helyiség levegőjét, de párátlanítani vagy ventilátorral szellőztethetni is. Némelyik modell cserélhető szűrővel is rendelkezik, amely megtisztítja a levegőt a veszélyes gázoktól, a portól és a baktériumoktól.

  • A mobil légkondicionálók könnyűek és könnyen hordozhatók.
  • Gyorsan lehűtik a különböző helyiségeket.
  • Megfizethetők.
  • A mobil klímák működése csupán egy elektromos csatlakozóval megoldható.
  • Nagy hatékonyságú légkondicionálók is rendelkezésre állnak.
  • A mobilklíma csövét az ablakon kell kivezetni.
  • Sok helyet foglal a lakásban.

i

A hordozható légkondi leginkább olyan helyekre való, ahol nem lehet a falakat átfúrni - például bérelt helyiségekben vagy albérletben. Alkalmas irodákba, nyaralókba, előre gyártott házakba és kis lakásokba is. Hordozható autóklímaként is használható.

A mobilklíma kivezetése: mi a különbség az egycsöves vagy kétcsöves megoldás között?

Vásárláskor el kell döntened, hogy az egycsöves vagy a kétcsöves léghűtő mobil klíma felel meg jobban az igényeidnek. Az egycsöves megoldás gyakoribb, viszont a két cső növeli a teljesítményt.

  • Az egycsöves mobilklíma úgy működik, hogy a klímaberendezés beszívja a levegőt a helyiségből, belül lehűti, majd visszaküldi a szobába - a meleg levegőt mindig eltávolítja a tömlőn keresztül.
  • A kétcsöves hordozható légkondi egy második csövet használ a teljesítmény javításához. A klíma hűtésére szolgáló levegő nem a helyiségből szívódik fel, hanem kívülről - ez felgyorsítja a hűtést és nem hoz létre vákuumot.

Az ablakon kivezetendő kivezető cső körüli terület lezárásához beszerezhetsz ablaktömítést is a hordozható légkondicionáló készülékhez. Ezeket a mobil klíma tartozékok kategóriában találod meg.

Mobil légkondi kivezetés nélkül: léghűtő mobil klíma

A léghűtők olyan eszközök, amelyek hűtik is a levegőt, ezért kivezetés nélküli mobilklíma, mini mobilklíma vagy asztali álló légkondi elnevezéssel is illetik őket - de ezek igazából helytelen kifejezések, mert a légkondicionálás nem működik kivezető cső nélkül. A kivezetés nélküli mobil légkondicionáló kifejezés mögött ezért általában léghűtő készülék rejlik. Melyek a fő különbségek?

Mobil légkondicionálók:

  • A mobilklíma eltávolítja a nedvességet a levegőből - a léghűtő viszont nedvesíti a levegőt.
  • A hordozható légkondi elvezeti a levegőt az ablakon kivezetett tömlőn keresztül, a léghűtő azonban nem vezeti el a levegőt.
  • A mobilklíma hűtőkörrel rendelkezik, ezért van hűtőkapacitása - a léghűtőnek nincs hűtőkapacitása.
  • A hordozható légkondicionáló sokkal erősebb, mint a léghűtő.

A mobilklíma fűtés kényelmesebbé teheti a hideg napokat

A mobilklíma elsősorban hűtésre szolgál, de fűtő mobil klíma modellek is rendelkezésre állnak. A levegő az indítás után azonnal felmelegszik, így szinte azonnal érzed a fűtést. A legtöbb típus megbízhatóan felmelegítheti a belső teret -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is, de a leghatékonyabb a 0 és -5 °C közötti külső hőmérsékleti tartományban. A mobil klíma fűtés tehát jól jöhet a hideg napokban.

i

A fűtő mobil klíma teljesítménye akár háromszor nagyobb lehet, mint a hagyományos elektromos hősugárzóé.

Hogyan válassz mobilklíma készüléket? Erre a hat paraméterre koncentrálj

Ha azon gondolkodsz, hogyan válassz mobil légkondicionáló készüléket, összpontosíts néhány alapvető paraméterre, amelyek elengedhetetlenek az eszköz használatához.

  1. A zaj általános hátrány, mivel a beépített ventilátor miatt sajnos nem létezik teljesen csendes mobilklíma. A zajszint 50-65 dB között van, ami megfelel a mosás zajának.
  2. Az energiaosztály jelzi, hogy mennyire gazdaságos az eszköz - a mobil légkondicionálók általában az A és A+ osztályba tartoznak. A++ berendezések is rendelkezésre állnak, ezek a leggazdaságosabbak közé tartoznak.
  3. Az energiafogyasztást az energiacímkén üzemóra/villamosenergia-fogyasztásként tüntetik fel. Ötletként számolhatsz évi 600 órás működéssel - ezt kell beszorozni az óránkénti fogyasztással és az 1 kWh árával.
  4. Energiahatékonyság az EER hűtési tényező és a COP fűtési tényező a mobilklíma hatékonyságát jelzi. A leghatékonyabb modellek energiahatékonysága 3,2-3,6 között van.
  5. A hűtési teljesítmény két egységben van megadva - BTU és kW. Általában a mobilklíma berendezések teljesítménye körülbelül 9000 BTU / 2,6 kW, ami elegendő egy kb. 70 m³ térfogatú helyiséghez.
  6. A méret azért fontos, mert a hordozható légkondi szabadon helyezik el a helyiségben, ezért helyet foglal a padlón. A legkisebb mobilklíma berendezés magassága és szélessége körülbelül 30 cm, a legnagyobb pedig 1 méterig terjed.

Mobil klíma fogyasztás – mire számíts?

A mobil klíma fogyasztás attól függ, hogy milyen típusú és méretű készülékről van szó, valamint hogy milyen beállításokkal használják. Egy kisebb mobilklíma általában 800-1500 watt közötti teljesítménnyel működik. Egyes modellek lehetnek energiatakarékosabbak is, ami csökkentheti az energiafogyasztást.

Mik az előnyei egy kis mobil légkondi használatának?

A kis mobil légkondicionálók számos előnnyel járnak. Először is, nagyon kompaktak, így nem okoz gondot az egyik helyiségből a másikba való áthelyezésük. Emellett bárhol könnyen tárolhatók. A kis mobil légkondi típusok a nyaralók számára is nagyszerű partnerek lehetnek, mivel könnyen elférnek az autó csomagtartójában. A hordozható légkondicionáló általában energiatakarékosabb is.

Álló légkondi típusok

Az álló légkondi olyan hordozható klímaberendezés, amely képes hűteni vagy fűteni egy adott helyiséget. Ezek a készülékek általában könnyen mozgathatók, és nem igényelnek állandó telepítést, mint a hagyományos ablakba vagy falba szerelhető klímák. Az álló légkondi rendszerint tartalmaz egy belső egységet, amely a helyiségbe fújja a hűtött vagy fűtött levegőt, valamint egy külső egységet, amely elvezeti a hőt a külső térbe. Ezek a készülékek általában víztartállyal rendelkeznek, amelyből a nedvesített levegőt azáltal adják hozzá a szoba levegőjéhez, hogy megemelik a páratartalmat.

A mobil légkondicionáló berendezések ára is fontos

Ha hordozható légkondicionáló berendezést szeretnél a lakásba, az ár minden bizonnyal fontos szempont. Érdemes olyan modellbe fektetni, amelynek jó az ár-teljesítmény-fogyasztás aránya, ezért hasonlítsd össze az összes paramétert. Ha azonban olcsó mobilklíma érdekel, Kínálatunkat az ár szerint, a legolcsóbbtól kezdve rendezheted.

Mobil klíma használata Wi-Fi kapcsolat segítségével - mobiltelefon a távirányító helyett

A mobilklíma használata telefonos vezérléssel egyre népszerűbb választásnak számít azok számára, akik szeretnék teljes mértékben ellenőrizni a helyiség hőmérsékletét, még akkor is, ha nincsenek otthon. Ez a funkció arra használható, hogy a szobát lehűtse vagy felmelegítse, mielőtt hazatérnél. A mobiltelefonon lévő S alkalmazással hozzáférhetsz a mobilklíma összes hasznos funkciójához. Nem kell egy másik távirányító használatával vacakolnod.

A legjobb hordozható légkondicionáló típusok speciális funkciókkal is rendelkeznek

A legjobb mobilklíma berendezések számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek még magasabb szintre emelik őket.

  • Az időzítő jól jön, ha előre be akarod állítani a klíma indítását és leállítását.
  • A távirányító segítségével a mobil klíma működése egyszerűbb, és biztosítja a kényelmet is - fel sem kell állnod a kezeléshez.
  • A páramentesítés funkció nagyon hasznos olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom - segít a penész és nedves falak ellen.
  • A párásítás funkció olyan helyiségeknél alkalmas, ahol a levegő nagyon száraz.
  • A görgők könnyű mozgatást biztosítanak.
  • Az automatikus kikapcsolás nagyszerű funkció, amely egy adott időpontban kikapcsolja a mobil klímát.
  • Az éjszakai mód alváshoz alkalmas, csendesebb fokozatra állítja a mobil klímát.
  • A Wi-Fi funkció segítségével könnyen összekötheted a mobilklíma készüléket egy mobilalkalmazással, megkönnyítve ezzel a kezelést.

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, de csábítóak a mobilklíma berendezések, outletünkben igazi gyöngyszemeket találsz. Érdekel más ügyfelek véleménye is? Olvass bele vásárlóink véleményébe is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro AC-I160W Breeze 16 Szállításra kész > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény: 16000 BTU/óra, páramentesítés, hűtés és ventilátor funkciók, WiFi, 3 ventilátor sebesség, vezérlés mobilalkalmazással, páramentesítési teljesítmény: 35 liter/nap, zajszint: 56-65 dB, ajánlott helyiségméret: legfeljebb 32 m2, távirányító, időzítő, éjszakai mód, digitális kijelző, Méretek: 76,2 × 35,3 és 47 cm (ma × szé × mé), tömeg: 37 kg,ablaktömítés, tömlők és zárókupakok tartozék
214 990 Ft

2.
WHIRLPOOL PACF29CO W Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, éjszakai mód, hűtés és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: távirányító
-4 %
130 990 Ft
125 990 Ft

3.
AYRTON AYM-10P Szállításra kész > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A+, hűtési teljesítmény 10000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 82 × 39 × 40,5 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső
94 890 Ft

Még több
47 termék
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 80 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 34 × 44,3 cm (Sz× Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
Leárazás -5 %
114 690 Ft 120 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKLI005
4,3 118×
Siguro AC-I160W Breeze 16
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény: 16000 BTU/óra, páramentesítés, hűtés és ventilátor funkciók, WiFi, 3 ventilátor sebesség, vezérlés mobilalkalmazással, páramentesítési teljesítmény: 35 liter/nap, zajszint: 56-65 dB, ajánlott helyiségméret: legfeljebb 32 m2, távirányító, időzítő, éjszakai mód, digitális kijelző, Méretek: 76,2 × 35,3 és 47 cm (ma × szé × mé), tömeg: 37 kg,ablaktömítés, tömlők és zárókupakok tartozék
Szuper ár
214 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AC_I160W
4,5
AYRTON AYM-10P
Mobil klíma - energiaosztály: A+, hűtési teljesítmény 10000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 82 × 39 × 40,5 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső
94 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AYRMK003
4,0
WHIRLPOOL PACF212CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: párásító, kerekek, hűtés és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé)
146 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092s
4,7 11×
ROHNSON R-897 Cool Wave
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 16000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 200 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 78,2 × 35,6 × 44,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
266 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKLI012
4,6 10×
AYRTON AYM-12P
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 78 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, levegő minőség diagnosztika, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, állítható dőlésszög, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 82 × 39 × 40,5 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
114 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV109e
4,5
WHIRLPOOL PACF29HP W
Mobil klíma - energiaosztály: A+, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 0,017 m³ ajánlott szobaméret, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső és távirányító
125 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092x
3,7 14×
AYRTON AYM-07P
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 2,1 kW, 30 m³ ajánlott szobaméret, 63 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, párásító, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, állítható dőlésszög, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 80,5 × 30,4 × 35,8 cm (Ma ×Sz × Mé)
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AYRMK001
4,5
SENCOR SAC MT1603C
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 16000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 177 m³, 53 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 41 × 44 cm (sz× mé), csomag tartalma: cső, végződések, távirányító és ablak szett
250 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENMK15
4,0
WHIRLPOOL PACF212HP B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, kerekek, hűtés, időzítő, távirányító és termosztát, méretek 74,4 × 44,2 × 40 cm (Ma ×Sz × Mé)
171 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092u
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 0,017 m³ ajánlott szobaméret, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé)
131 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092w
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma - Mobil klíma Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma
Mobil klíma - hűtési teljesítmény 2500 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: ventilátor, hűtés, állítható dőlésszög és digitális kijelző, méretek 30 × 22,5 × 63 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső
332 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR58391
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 71 × 33,5 × 44 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
137 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 71 × 33,5 × 44 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
192 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 71 × 33,5 × 44 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
150 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9 40×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
125 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_C140W
4,3 118×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
159 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
4,3 118×
Siguro AC-F180W Breeze 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 12 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 28,8 liter/nap, zajszint 56-65 dB, legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (ma × szé × mé), súly 29 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
119 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_F180W
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 80 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 34 × 44,3 cm (Sz× Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
103 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI005
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 0,017 m³ ajánlott szobaméret, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé)
118 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092w
5,0
ROHNSON R-8814 Antarctica
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 160 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, éjszakai mód, hűtés, 24 órás időzítő, távirányító és digitális kijelző, mérete: 66,5 × 44 × 33,5 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések, távirányító és adapter az ablakszetthez
175 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI308
1,5
ROHNSON R-893 Eskimo
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 50 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 64 × 31 × 31 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
92 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHKLI010
1,5
ROHNSON R-893 Eskimo
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 50 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 64 × 31 × 31 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
130 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI010
ROHNSON R-8816 Arctic breeze
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 16000 BTU/h, 425 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, 24 órás időzítő, távirányító és digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító, ablak szett és adapter az ablakszetthez
228 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKLI014

Mobil klímák

Mobil klímák

Bár a hordozható légkondicionáló technológiája már jó ideje jelen van a piacon, még nincs közmegegyezés a hordozható klímák megnevezéséről. Az említetteken kívül hordozható légkondi, mobil légkondi, álló klíma és hordozható klíma néven is találkozhatsz velük, ezek az elnevezések mind ugyanazt a termékkategóriát takarják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mobil klímák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mobil klímák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mobil klímák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mobil klímák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ