A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Telefon tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Telefon kiegészítők szükség szerint vásárolhatók a készülékhez. A telefon tartozékok plusz funkcionalitással látják el, vagy védik a telefonunkat, de növelhetik a felhasználói élményt is. Segítünk eldönteni, hogy melyik telefon kiegészítő a legalkalmasabb az egyes tevékenységekhez.

Tovább

A telefonos kiegészítők vásárlásánál ügyelj a kompatibilitásra

A telefon kiegészítők termékcsoport igen átfogó, amely hasznos és érdekes termékek sokaságát kínálja. Számos kategória közül választhatunk, a töltőktől kezdve a stabilizátorokon át a kontrollerekig. Bármit is keresel, vásárlás előtt mindig győződj meg arról, hogy a telefon tartozék teljes mértékben kompatibilis a mobiloddal.

Előfordulhat, hogy a nem eredeti telefon tartozékok nem fognak működni

A telefonos kiegészítők ára a mobilkészülék típusától és márkájától függően néhány ezer és több tízezer forint között mozog. Manapság néhány kattintással bármilyen, jelentősen olcsóbb ázsiai telefon kiegészítő rendelhető. Előfordulhat azonban, hogy a nem eredeti telefon kiegészítők nem működnek megfelelően. Vegyünk egy tipikus példát: a nem eredeti töltő sokkal lassabban, vagy egyáltalán nem tölti fel a telefont. Legrosszabb esetben a mobiltelefon rövidzárlatos lehet és tönkremehet.

i

AlzaPower telefon kiegészítők

Az AlzaPower mobiltelefon tartozékok nagy teljesítményű, megbízható és kedvező árú termékek. A tartótól kezdve a töltőkön át a kábelekig, power bankokig és hangszórókig mindent megtalálsz köztük. Először mindig győződj meg arról, hogy a telefon kiegészítő kompatibilis a telefonoddal. Szeretnél jó áron, megbízható mobiltelefon kiegészítőket vásárolni? Akkor jó helyen jársz.

Praktikus telefonos kiegészítők nem csak munkához

A mobiltelefon szinte minden foglalkozás alapvető eszköze. A megfelelő mobil tartozékok növelik a készülék funkcionalitását és megkönnyítik a munkát. Okos és praktikus telefon kiegészítők, amelyeket nem csak munkaidőben fogsz értékelni.

A készülék védelmét szolgáló telefon kiegészítők, telefontokok és hátlapok

A telefontokok és hátlapok elsősorban védő funkciót látnak el. Védenek a mechanikai sérülések ellen, és elnyelik az esetleges ütéseket. Népszerű telefonos kiegészítők a flip tokok és a hátlapok. Az esztétikai szempont is fontos. Választhatsz anyag, szín, design és márka szerint. A toknak kompatibilisnek kell lennie a mobileszköz típusával.

A mobiltelefon tartozékok között található bőr telefon tokok elegáns megjelenést kölcsönöznek a telefonodnak.

Üvegfólia, a kijelző védő telefon tartozék

Az üvegfólia kötelező telefon kiegészítő azon munkavállalók számára, akik olyan terepen vagy munkakörnyezetben dolgoznak, ahol fokozottan fennáll a mobileszköz leejtésének és sérülésének veszélye. Az üvegfólia sokkal tartósabb, mint a védőfólia. Megakadályozza, hogy a kijelző eltörjön vagy megkarcolódjon. De ez a telefon kiegészítő a hétköznapi felhasználók számára is nagyszerű.

Telefonos kiegészítő mindenkinek, a kijelzővédő fólia

A kijelzővédő megvédi a mobilkészülék kijelzőjét a mechanikai sérülésektől, szennyeződésektől és portól. Elegendő védelmet nyújt az átlagfelhasználók számára, és szinte minden telefontípushoz létezik megfelelő telefon kiegészítő.

Ne feledd, hogy az üvegfólia mindig magasabb fokú védelmet nyújt, mint a kijelzővédő fólia, hiszen leesés esetén megvédheti a töréstől.

Alapvető telefon tartozék, a töltő

A telefon töltő az alapvető mobil kiegészítők közé tartozik, amelyet a mobiltelefon csomagolása is tartalmaz. De nem kell ragaszkodnod a szabványos töltőhöz. Az irodába beszerezhetsz egy modern vezeték nélküli töltőt vagy töltőállványt, amely egyszerre tölti a fülhallgatót és az órát. Egy autós töltő vagy napelemes modell is nagyon praktikus telefon kiegészítő lehet.

  • Az USB-C szimmetrikus csatlakozótípus. Tehát mindkét oldalról csatlakoztatva működik.
  • A MicroUSB többnyire régebbi, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokon vagy tableteken található.
  • A Lightning csatlakozó egyes Apple eszközök (iPhone, iPad és mások) tápellátására szolgál.
  • A vezeték nélküli töltők elektromágneses indukcióval biztosítják az energiaátvitelt. Ezek a telefonos kiegészítők szinte mindent megoldanak vezeték nélkül is.

Memóriakártya, telefon kiegészítő a tárhely növelésére

A memóriakártya ideális telefon tartozék a telefon memóriakapacitásának hatékony bővítésére. Gyakran készítesz fényképeket, vagy számos alkalmazást töltesz le és használsz aktívan? Ebben az esetben a telefon memóriája nagyon gyorsan megtelik. Viszont egy külső memóriakártya elég nagy tárhelyet biztosít.

  • A MicroSDHC kártyák 4 és 64 GB közötti kapacitással rendelkeznek, és normál használatra alkalmasak.
  • A MicroSDXC kártyák 8-tól 400 GB-ig terjedő tárhelyet kínálnak. Általános és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.

i

A telefonos kiegészítők kínálatában SIM kártyák is találhatók.

Az OTG pendrive telefon kiegészítő az adatátvitelben segít

Az OTG pendrive (on-the-go) különösen azok számára hasznos telefon kiegészítő, akiknek gyorsan, egyszerűen és hatékonyan kell adatokat átvinniük a mobilról a számítógépre és fordítva. A gyors adatátvitel megkönnyíti a munkát és a szórakozást.

Érintőceruzák, telefonos kiegészítők nem csak tervezőknek

Az érintőceruzák a kialakításukban és az alkalmazott technológiában különböznek. A kiválasztás során figyelni kell a készülékkel való kompatibilitásra, valamint a tevékenységtől (felhasználási céltól) függően a hegy szélességére is. Az érintőceruza ideális telefon tartozék építészek, tervezők, mérnök- és művészhallgatók, valamint számos más kreatív és adminisztratív foglalkozás számára.


Telefon kiegészítők autóba és kerékpárra

Az autóba és kerékpárra tervezett telefonos kiegészítők között olyan intelligens és praktikus tartozékok találhatók, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon biztonságos kezelését, vezérlését és figyelemmel kísérését vezetés közben.

Telefon tartók, telefon kiegészítők úton levőknek

A telefon tartók két nagy csoportra oszthatók a közlekedési eszköz szerint:

  • Az autós mobiltelefon tartó a szélvédőre, a műszerfalra vagy például az autó szellőzőnyílásába helyezhető. A készülék kényelmes vezérlése mellett arról is gondoskodnak ezek a telefon kiegészítők, hogy mindig szem előtt legyen az okostelefonod.
  • A biciklis telefontartó a kormányra rögzíthető, és a telefon biztonságos használatát biztosítja kerékpározás közben, így a telefon könnyen kezelhető. Különösen a navigáció használata során értékelni fogod, hogy bármikor rá tudsz nézni a telefonra.

Az autós töltő telefon tartozék nem engedi, hogy lemerüljön a mobilod

Az autós töltő biztosítja a mobiltelefon akkumulátorának folyamatos áramellátását. A töltők vezetés közben is folyamatosan töltik a telefont, és egyes típusok a gyorstöltést is támogatják.

Kihangosító, a biztonságos közlekedést szem előtt tartó telefon tartozékok egyike

A kihangosító biztonságos híváskezelést kínál vezetés közben. Egyszerűen csatlakoztasd a telefonodhoz Bluetooth segítségével. Természetesen a vezeték nélküli kihangosítót nem csak az autóban lehet használni, ezek a telefon tartozékok mindennapi használatra otthon vagy az irodában is alkalmasak.

i

Szoktad használni a mobilt az autóban? A telefon kiegészítők megmenthetik az életedet

A mobiltelefon használata és kezelése az autóban minden hatodik közúti baleset oka. Vezetés közben fel szoktad venni a telefont? Az olyan telefonos kiegészítők, mint a kihangosító és a telefon tartó lehetővé teszik, hogy vezetés közben biztonságosan és jogszerűen telefonálhass.

Telefon kiegészítők különleges alkalmakra

Szeretnéd örökre megőrizni a nyaralások vagy hétvégi családi kirándulások szép emlékeit? A megfelelő telefon kiegészítő segítségével teljesen új perspektívából örökítheted meg a felejthetetlen pillanatokat. Fényképezz úgy, mint egy profi a szárazföldön és a víz alatt is. Melyik telefon kiegészítők lehetnek még hasznosak az utazásaid során?

Telefon tartozék vízimádóknak, vízálló telefon tok

A vízálló telefon tok biztosítja, hogy a mobilod mindig szárazon maradjon, így gondtalanul élvezheted a nyaralást a vízparton, és nagyszerű képeket készíthetsz a víz alatt.

Powerbank telefon kiegészítő a mobil üzemidejének meghosszabbításához

A powerbank az elektronikai eszközök (elsősorban okostelefonok, tabletek vagy laptopok) praktikus töltésére szolgál. Vannak ún. napelemes power bankok, amelyek a napenergiából nyert árammal táplálják a készülékeket.

Stabilizátorok, telefon kiegészítők fotósoknak

A stabilizátor lehetővé teszi, hogy minden helyzetben tökéletes képet készíts. Telefon tartozékok széles választékából választhatsz. A telefon kiegészítők kínálatában szerepelnek a világszerte népszerű szelfibotok is, amelyek számos okos funkcióval rendelkeznek.

Az objektívek olyan telefon tartozékok, amelyek magasabb szintre emelik a fényképezés élményét

Az objektív kivételes minőségben örökíti meg az összes értékes pillanatot. Az objektív segítségével többszörösére növelhetjük a távolságot, ahonnan rá tudunk zoomolni a lefényképezni kívánt témára. Csak csatlakoztasd a telefonhoz.


Telefon kiegészítők kikapcsolódáshoz

A mobil egy többfunkciós eszköz. A telefonos kiegészítők manapság már nem korlátozódnak a töltőkre, tokokra és akkumulátorokra. A mobiltelefon nagy teljesítményű számítógép, amely egyszerre több eszközként is működhet. A megfelelő telefon tartozékok segítségével a szórakozás végtelen forrásává válik.

A telefon tartozékok között található hangszórók mindig jó hangulatot teremtenek

A hangszórók nagyon népszerű telefon kiegészítők. Legnagyobb előnyük a hordozhatóság és a kompakt méret. A legelterjedtebb és legkényelmesebb megoldás a Bluetooth-on keresztüli telefon kiegészítő csatlakozás. A hangszóró kiválasztásakor a hangminőséget kell figyelembe venni. Ez a paraméterektől, valamint a hangszórók és a mélysugárzók számától függ.

Kontroller telefonos kiegészítők a maximális játékélményért

A mobil kontroller olyan gamer telefon kiegészítő, amelyet egyetlen lelkes játékosnak sem szabad kihagynia. A telefon kontroller segítségével konzolos játékélményt élvezhetsz. A telefon kiegészítő választása során vedd figyelembe az okostelefon típusát, szélességét és a modellt.

A mobil VR szemüveg telefon kiegészítő bárhová elvisz

A telefon VR szemüveg segítségével olyan világokban merülhetsz el, amelyekről eddig csak álmodtál. Hogyan működik mindez? Nagyon egyszerű - csak csatlakoztasd a telefont a szemüveghez, és kész. Míg a professzionális VR szemüvegek egy speciális kijelzővel rendelkeznek, a telefon tartozékok esetében ezt a funkciót közvetlenül az okostelefonod kezeli.

Mikrofonok, mint telefon tartozékok

A mikrofonok már nem csak a profik felszereltségét gazdagíthatják. Kiváló minőségű telefon kiegészítő mikrofont szerezhetsz be a mobilodhoz, amellyel videókat rögzíthetsz és streamelhetsz, vagy játékhoz használhatod.

Még egy alapvető telefon kiegészítő, a fülhallgató

A fülhallgató alap telefon kiegészítő, ahogy például a töltő is. Zavartalan zenehallgatáshoz és filmnézéshez elengedhetetlen. A modern vezeték nélküli fülhallgató nagyon praktikus megoldás.


További hasznos telefonos kiegészítők és menő mobiltelefon tartozékok

A mobiltelefon kiegészítők, mint például a kábelek és akkumulátorok a nélkülözhetetlen telefon tartozékok kategóriájába tartoznak, amelyek nélkül a készülék nem működik. A telefonos kiegészítők kínálatában manapság azonban számos olyan okos eszköz is szerepel, amely nem feltétlenül szükséges, de nagyban megkönnyítheti az életedet.

i

Az okos nyomkövető telefon tartozék segítségével könnyebben megtalálod a dolgaidat

Az okos nyomkövető igazán praktikus telefon kiegészítő. Sok időt megtakaríthat neked, amit egyébként a dolgaid keresgélésével töltenél. Csatlakoztasd a telefonhoz, így mindig látni fogod, hol van a kulcsod, pénztárcád vagy éppen a kiscicád.

A sterilizáló telefon tartozék védi az egészségedet

A telefon sterilizáló olyan modern telefon kiegészítő, amely szakszerűen és biztonságosan fertőtleníti a mobiltelefont. A fertőtlenítés életünk természetes részévé vált. A telefon gyakori tisztítása és fertőtlenítése közönséges tisztítószerekkel károsíthatja azt. A sterilizáló telefonos kiegészítők a te egészségedet és a mobil eszközt is védik.

Érzékeny adatokat tárolsz a telefonodon? Ezen keresztül vásárolsz, és használod az online banki szolgáltatásokat? Ebben az esetben egy eredeti vírusirtó program telepítése erősen ajánlott.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
17 500 termék
5,0 121×
SanDisk microSDXC 256 GB Extreme + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 190 MB/s, írási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
17 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a2a3
4,8 1556×
Kingston Canvas Select Plus micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
4 420 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j93b
4,8 151×
Samsung USB-C töltőfej - 45W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, a csomag része 1,8m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f11
4,8 146×
SanDisk microSDXC 512 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
30 320 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a4
4,8 1327×
Xbox Wireless Controller Deep Pink
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, rózsaszín kivitel
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC13
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery - 60W, fekete - Töltő adapter
Típusok
4,5 194×
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery - 60W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 60 W (1× USB-C akár 60 W, 3× USB-A akár 12 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, a csomag része 1m hosszú kábel, iPhone eszközökhöz
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M007
4,9 380×
SanDisk microSDHC Ultra 32GB + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 120 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek
Szuper ár
4 910 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2b1b
4,6 489×
AlzaPower Parade 20000mAh Power Delivery (22,5 W) - fehér
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 20.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 5 óra, tartozék USB-C kábel
Szuper ár
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB230
4,6 303×
Apple MagSafe töltő
Töltő - MagSafe technológiával, beépített, 1 m hosszú USB-C töltőkábel, akár 15 W teljesítmény (az eredeti, 20 wattos Apple hálózati adapter használata esetén)
Leárazás -8 %
14 190 Ft 15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b32
4,4 71×
FIXED MagZen 2 10000mAh, vezeték nélküli töltés és MagSafe támogatás, fekete
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 20 W, 1 kimenet:, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,22 A, max. kimeneti feszültség 12 V, LED állapotjelző, vezeték nélküli töltés, MagSafe, USB-C bemenet, tömege 219 g
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD095c24
4,6 569×
AlzaPower Metal 40000mAh Fast Charge + PD3.0 (100 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, akár 100 W teljesítmény (20 V/5 A) - kimenet / 100 W (20 V/5 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, csatlakoztatott eszköz automatikus észlelése, optimális teljesítmény eloszlás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-ion akkumulátor 148 Wh kapacitással, töltési idő 2-12 óra (a felhasznált töltőtől függ), USB kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
40 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB280
4,9 17×
Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K Power Bank
Power bank 24000 mAh - teljes teljesítmény 140 W, 3 kimenet: 1× USB-A, 2× USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 28 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, kijelző, USB-C bemenet, tömege 635 g
60 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_29
4,8 32×
Honor SuperCharge Power Adapter (Max 66W) EU
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 66 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HONc2
4,6 33×
Apple iPhone 15 Pro Szilikon agyag MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -15 %
16 090 Ft 18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a99
4,8 318×
SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba1
4,6 489×
AlzaPower Parade 10000 mAh Power Delivery (22,5 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 22,5 W (5 V/4,5 A) - kimenet / 18 W (9 V/2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 10.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 5 óra, mellékelt USB-C kábel
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB200
Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet - Hardver pénztárca
Típusok
4,7 44×
Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet
Hardver pénztárca - titkosítás, egyszerű használat Windows, OS X, Linux operációs rendszerekkel vagy okostelefonon (iOS, Android), CC EAL5+ tanúsítvány, DeFi és NFT kezelés, számos pénznem támogatása, USB-C, egyszerű használat
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TREZBIT8h
4,0
DJI Osmo Mobile 6
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 290 g, akkumulátor élettartama: 6,5 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél és távirányító
68 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUCVI550a81
4,7 148×
PremiumCord USB-C to USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
2 390 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i59
4,9 174×
iOttie Easy One Touch 5 Dash & Windshield Mount
Telefontartó - autóba, mechanikus, rögzítés műszerfalra és szélvédőre, pozicionálható
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MD090e4n1a13
4,8 21×
Lenovo 68W USB-C Wall Charger
Hálózati tápegység 68 W - bemeneti feszültség 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, kábel hossza 1,5 m, csatlakozó típusa USB-C, tömege 89,9 g
10 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT450k6b6
4,6 57×
DJI Osmo Mobile 6 (Platinum Gray)
Stabilizátor - telefonhoz, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél és tripod állvány, panoráma mód, scene mód és time lapse mód
68 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CVI550a86
5,0
DJI RS 3 Mini
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 2000 g, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C, érintőképernyő és tripod állvány, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
160 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUCVI550a85
4,6 14×
Samsung Galaxy SmartTag2 - 4db, 2 x Black + 2 x White
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és más értékek elvesztését,jeltartomány: , színű
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WR621a11

Telefon tartozékok

Telefon tartozékok

A Telefon tartozékok kategóriában összesen 17502 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefon tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon tartozékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ