A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Spigen tokok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Típus
Flipes
(10)
Hátlap
(1171)
Univerzális
(10)
Anyag
Szilikon
(8)
TPU
(1140)
Műbőr
(18)
Polikarbonát
(705)
Műanyag
(27)
Tulajdonságok és funkciók
MagSafe
(148)
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
(1050)
Kártyatartós
(18)
Vízálló
(32)
Kijelző karcolás elleni védelme
(21)
Szín
Fekete
(542)
Átlátszó
(369)
Kék
(84)
Fehér
(28)
Piros
(14)
Zöld
(93)
Rózsaszín
(19)
Mintás
(19)
Sötétszürke
(27)
Narancssárga
(11)
Arany
(2)
Szürke
(59)
Lila
(23)
Bézs
(25)
Barna
(1)
Sárga
(2)
Krém
(1)
Szivárványos
(3)
Csillogó
(12)
Füstös
(23)

A Spigen tok úgy védi a telefont, hogy közben nem fosztja meg egyedi megjelenésétől. Nem véletlenül gondoskodnak a Spigen tokok világszerte több millió okostelefon kiemelkedő védelméről. A Spigen "Amit csak szeretnél" mottója úgy tud megvalósulni, ha tudod, milyen Spigen tokok léteznek, mi jellemzi az egyes sorozatokat. Ezeknek megismerésére a folytatásban lehetőséged lesz, így végül tényleg az a Spigen tok védi majd a telefonod, amely a te elképzeléseidnek a leginkább megfelel.

Tovább

Miért különlegesek a Spigen tokok?

A Spigen céget 2008-ban alapították, ma már világszerte az egyik legfontosabb szolgáltatónak számít az elsőosztályú mobiltelefon kiegészítők piacán. A cég nevét két német kifejezés (Spiegel - tükör + Gen - gén) összeolvasztásából alkották meg, előbbi a technológia folytonosan változó természetét, utóbbi pedig a felhasználók igényeihez való tökéletes alkalmazkodást szimbolizálja. A Spigen tokok mind a két aspektust képviselik, a telefon védelméről kiemelkedő módon gondoskodnak, miközben minden igényt igyekeznek kielégíteni, mindezt folyamatosan fejlődő termékkínálat mellett.

A telefon védelméhez a kijelző védelme is hozzátartozik. Nézd meg a Spigen üvegfóliák és Spigen védőfóliák kínálatát. Találhatsz olyan védőfóliát, amely egy keret segítségével egyszerűen és pontosan a telefonra illeszthető. De kifejezetten kameravédő fólia is létezik.

Spigen tok rengeteg változatban kapható, az egyes sorozatok mindegyike különleges tulajdonságokkal büszkélkedhet. Ha a legerősebb védelmet keresed a telefonodnak, a Spigen Tough Armor sorozat egyik modelljét válaszd, ha azt szeretnéd, hogy a Spigen tok alig látható módon gondoskodjon a telefonod védelméről, nézz szét a Spigen Thin Fit tokok között. Lássuk is a legnépszerűbb sorozatokat, melyik mit tud.

Spigen Rugged Armor

Az autók formatervezése inspirálta a Spigen Rugged Armor tok áramvonalas megjelenését. Könnyű és vékony kerete az ütések ellen véd. A hátlap matt felületét szénszálas részletek teszik teljessé, ennek köszönhetően a Spigen tok jól néz ki és jó fogást biztosít.

Spigen Tough Armor

Ahogy a neve is sugallja, a Spigen Tough Armor tok igazán belevaló, rendkívüli védelmet biztosít a telefonodnak. A Spigen Rugged Armor tokokhoz képest megerősített ütésvédelemmel büszkélkedhet, ami a puha és könnyű, ütéscsillapító hab rétegnek is köszönhető. A hab réteget polikarbonát borítás egészíti ki. Ha extra védelmet szeretnél a telefonodnak, ez a kétrétegű Spigen ütésálló tok biztosan nem fog csalódást okozni.

Spigen Slim Armor

Az előbb említett kétrétegű védelem karcsúbb formába öntve, hogy könnyebben elférjen a telefon a zsebedben. A Spigen Slim Armor tok is kiválóan védi a telefont, további előnye a beépített kitámasztó, aminek biztosan hasznát fogod venni, ha gyakran nézel videókat a telefonodon.

Sokszor kelsz úgy útra, hogy csak a telefonodra és egy-két kártyára (bankkártyára, igazolványra) van szükséged, de nem szeretnéd az összes zsebedet megtömni? Nézd meg a Spigen Slim Armor Wallet tokokat, amelyek beépített kártyatartóval rendelkeznek.

Spigen Thin Fit

A Spigen Thin Fit az egyik legkarcsúbb Spigen tok. Az extra vékony tok megbízhatóan védi a telefont a karcolásoktól a mindennapi használat során, ugyanakkor teljes mértékben megóvja a telefon eredeti megjelenését, nincsenek rajta felesleges kiálló részek és a Spigen Thin Fit tok textúrája is a lehető legegyszerűbb. Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel.

Spigen Liquid Crystal

Az átlátszó Spigen Liquid Crystal tok használatával tökéletesen érvényesül a telefon designja, miközben a puha TPU tok megerősített sarkai nagyszerűen tompítják az esetleges ütéseket.

Spigen Neo Hybrid

Kiemelkedő védelmet nyújt és nagyszerűen néz ki, a Spigen Neo Hybrid tok mindenre figyel. Kétrétegű, TPU és polikarbonát szerkezete, valamint szilárd kerete komoly védelmet biztosít a telefonnak. Kiváló tapadást garantáló felülete szintén hozzájárul a telefon épségéhez, hiszen nem csúszik ki egykönnyen a kezedből. A vezeték nélküli töltésnek sem áll útjába.

Spigen Rugged Armor
Spigen Rugged Armor

Spigen Tough Armor
Spigen Tough Armor

Spigen Liquid Crystal
Spigen Liquid Crystal

Spigen Neo Hybrid
Spigen Neo Hybrid

Spigen Liquid Air

Ütéscsillapítás elegáns keretben - ez a Spigen Liquid Air. Modern megjelenését a matt fekete felületét díszítő geometrikus mintának köszönheti. A műanyag tok felülete emellett kellemes tapintású is.

A Spigen tokok számos népszerű telefonmodell védelméről gondoskodnak

A népszerűbb telefonmodellekhez többféle sorozatba tartozó Spigen tok is kapható. Nagyon fontos, hogy a leírás alján található "Telefon márka/modell" választó segítségével válaszd ki a telefonod pontos modelljét, így biztos lehetsz benne, hogy a telefonodra tökéletesen illeszkedni fog a kiválasztott Spigen telefontok.

A gyártó különös figyelmet fordít a csatlakozók, gombok és kamerák számára kialakított kivágások pontosságára. Ezen kívül némelyik telefonmodell további különleges funkcióval is rendelkezhet, amelyekhez a Spigen tokok kialakítása is igazodik, nézzünk is egy-két példát:

  • Magsafe kompatibilitás - kapható olyan Spigen tok iPhone 13 telefonhoz, amely kompatibilis a Magsafe töltővel. A Spigen tok nevében szereplő "Mag" szócska utal erre.
  • Nem mellékes szempont a telefon színe sem. Különösen igaz ez az iPhone 11 telefonokra, ahol az Apple élénk színű modelleket is készített. Ha különleges színű készüléked van, jó megoldás lehet egy átlátszó Spigen tok iPhone 11 készülékhez. A Spigen Liquid Crystal Clear vagy Glitter sorozatba tartozó tokok is átlátszóak, ugyanakkor a csillámos tokok egyedi megjelenést kölcsönöznek a telefonnak.
  • A vezeték nélküli töltés a Samsung Galaxy S21 egyik büszkesége, ha te is előnyben részesíted ezt a kényelmes töltési formát, mindenképpen ügyelj arra, hogy a Spigen tok Samsung S21 készülékhez kompatibilis legyen a vezeték nélküli töltéssel.

Spigen tokok sportoláshoz és más szabadtéri tevékenységekhez

Miben más egy sportoláshoz kifejlesztett Spigen tok, mint a többi? A még komolyabb ütésvédelem mellett például a beépített Gearlock rendszer jelenléte teszi különlegessé, amelynek segítségével biztonságosan egy kerékpáros tartóhoz rögzíthető a telefon. Kerékpáros mobiltartók mellett autós és asztali tartók is találhatók a Spigen tartók és állványok kínálatában.

Vízi túrára készülsz vagy gyakran kirándulsz, ha esik, ha fúj? Védd a telefonod az időjárás viszontagságaival szemben egy univerzális vízálló Spigen tok segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro Max tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
6 390 Ft

2.
Spigen Liquid Air Matte Black Google Pixel 8 tok Szállításra kész > 10 db
Mobiltelefon tok - Google Pixel 8 5G telefonokhoz, anyaga TPU, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak és Air cushion
7 190 Ft

3.
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S24 Ultra tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
6 590 Ft

Még több
1 227 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Spigen Liquid Crystal Crystal Clear iPhone 15 Pro Max
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro Max tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc1089
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
Spigen MagArmor iPhone 12/12 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc460
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Spigen Ultra Hybrid Carbon Fiber iPhone 15 Pro Max MagSafe tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 Pro Max tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
13 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc1169
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4 13×
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 14 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc757
4,8 35×
Spigen Ultra Hybrid 2 iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2020) és iPhone SE (2022) tok, anyaga TPU és műanyag, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP050b3
4,8 115×
Spigen Liquid Air Black iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2020) és iPhone SE (2022) tok, anyaga TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP003c2f28
5,0 32×
Spigen Rugged Armor Black iPhone SE 2020/SE 2022
Telefon tok - Apple iPhone SE (2020) és iPhone SE (2022) tok, anyaga TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc196
4,9 38×
Spigen Liquid Air iPhone 11 fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 11 tok, anyaga TPU és gumi, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc10
4,9 33×
Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S20 FE/S20 FE 5G fekete tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S20 FE tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -11 %
5 690 Ft 6 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc374
4,8 38×
Spigen Liquid Crystal iPhone 12/iPhone 12 Pro átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc332
4,8 25×
Spigen Liquid Air iPhone 12 Mini fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 mini tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc302
4,5 24×
Spigen Ultra Hybrid iPhone 12/iPhone 12 Pro átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc344
4,9 23×
Spigen Ultra Hibrid Midnight Green iPhone 11 Pro zöld tok
Telefon tok - Apple iPhone 11 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -17 %
7 290 Ft 8 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc246
4,8 34×
Spigen Liquid Air iPhone 12/iPhone 12 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc329
4,8 14×
Spigen Ultra Hybrid iPhone 12 Mini átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 mini tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc316
4,7 35×
Spigen Ultra Hybrid Matte Black iPhone XS/X tok
Telefon tok - Apple iPhone X és iPhone XS tok, anyaga műanyag, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -8 %
7 790 Ft 8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP050i23
4,8 16×
Spigen Liquid Air Samsung Galaxy S8 fekete tok
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy S8 tok, anyaga műanyag, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP009k17
4,5 10×
Spigen Ultra Hybrid iPhone 12/iPhone 12 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Leárazás -10 %
6 490 Ft 7 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc343
5,0 10×
Spigen Rugged Armor iPhone 12/iPhone 12 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU és polikarbonát, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc336
4,5 19×
Spigen Liquid Crystal Glitter iPhone 11 átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 11 tok, anyaga TPU és gumi, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, csillogó
6 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc11
4,8 83×
SPIGEN Rugged Armor Black iPhone SE/5s/5 tok
Telefon tok - Apple iPhone 5, iPhone 5S és iPhone SE (2016) tok, anyaga TPU, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
5 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP001n
4,9 14×
Spigen Liquid Air iPhone 11 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 11 Pro tok, anyaga TPU és gumi, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc34
4,7 20×
Spigen Thin Fit iPhone 12/iPhone 12 Pro fekete tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga polikarbonát, kemény, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
4 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc340
4,6
Spigen Liquid Crystal Glitter iPhone 12/iPhone 12 Pro átlátszó tok
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, anyaga TPU, puha, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, csillogó
5 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPICc330

Spigen tokok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó spigen tokok Spigen Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább spigen tokok Spigen
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ