A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Samsung MB

ASUS mobiltelefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Kijelző mérete
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(17)
12 GB
(5)
8 GB
(10)
Belső tárhely mérete
512 GB
(17)
256 GB
(11)
128 GB
(4)
Megjelenés éve
2024
(8)
2023
(15)
2022
(6)
2021
(3)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(32)
Vezeték nélküli töltés
(18)
Gyors vezeték nélküli töltés
(23)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(15)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(13)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx
64 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
4000 mAh
6000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(32)
WiFi
(32)
Bluetooth
(32)
GPS
(32)
A-GPS
(31)
ASUS

Az ASUS kiemelkedik a tömegből

A teljesítményt nincs értelme tovább hertzben vagy gigabyte-ban mérni, hiszen a felhasználó általában keveset tud ezekről. Számolgatás helyett az ASUS azokra az attribútumokra koncentrál, amelyeket Te is jól ismersz. Már a márkanév is jól tükrözi, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az ASUS mobiltelefonok – a márkanév a legendás szárnyas ló, Pegazus nevéből származik. A gyártó készülékei osztoznak a mitológiai lény fő tulajdonságain, melyek a bátorság, a tisztaság és a nemes erő.

Az ASUS telefonok kamerái

ASUS telefonok minőségi kamerával

Az ASUS Zenfone a kamerát mindig is az okostelefonok egyik legfontosabb alkotóelemének tekintették. Rövid idő alatt igen magas felbontásban váltak elérhetővé az optikai és az elektronikus képstabilizáció kombinációjával együtt. Minél alaposabban veszed szemügyre a technológiát, amelyet használsz, annál érdekesebb dolgokra bukkanhatsz: Dual Pixels, RAW támogatás, optikai zoom, széles látómező, 4K video… A sort még sokáig folytathatnánk.

ZenUI – intelligens interfész az ASUS telefonokhoz

Az okostelefonok sok praktikus szolgáltatással kell rendelkezzenek. Számtalan ilyen lehetőség érhető el az Android operációs rendszerhez, azonban a módosított ZenUI interfész jóval többet kínál számodra, mint más telefonok. Több mint 1 000 funkció és számos hasznos trükk vár rád. A mobilod desktopját számos grafikus témával teheted izgalmasabbá, a különböző widgetek segítségével mindig naprakész lehetsz, a készülék érintéssel történő vezérlése gyorsabb, egy speciális memória karbantartó programnak köszönhetően pedig optimalizálni lehet a teljesítményt.

ASUS ZenUI interfész
ASUS mobiltelefon nagyteljesítményű akkumulátorral

Új lehetőségek nagyteljesítményű akkumulátorral

Az üzemidő a modern okostelefonok legérzékenyebb pontja. Az ASUS arra törekszik, hogy megoldja ezt a problémát. A Max modell kapacitása valóban óriási, de nem ez az egyetlen a készülékek közt, amely power bank-ként is megállja a helyét. Az akkumulátor tulajdonságai éppen ilyen kimagaslóak. Rendkívül gyorsan feltölthető, üzemideje a megszokott kétszerese, támogat több energiatakarékos üzemmódot és az úgynevezett PowerMaster-t is, ellenőrzi a megfelelő bemeneti feszültséget, a hőmérsékletet,  a csatlakoztatott készülékek energia profilját, valamint rendelkezik rövidzárlat elleni védelemmel is.

Díjnyertes ASUS telefonok

Az elektronika területén a tökéletes névjegykártya egy díj, melyet sportszerű verseny eredményeképp ítélnek oda. Az ASUS idáig 721 ilyen trófeával, különböző tanúsítványokkal és díjakkal büszkélkedhet. Ide sorolható a Red Dot Award, a CES 2017 Innovation Award, a Best Choice és a Good Design díj, valamint a Chip Medal díj.

ASUS díjak" />
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
32 termék

ASUS mobiltelefonok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mobiltelefonok ASUS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mobiltelefonok ASUS
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ