A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Cubot telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Rendszermemória (RAM)
12 GB
(2)
8 GB
(7)
6 GB
(4)
4 GB
(6)
3 GB
(1)
2 GB
(1)
Belső tárhely mérete
256 GB
(3)
128 GB
(10)
64 GB
(6)
32 GB
(1)
16 GB ≤
(1)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(8)
Dual SIM + memóriakártya
(8)
Dual SIM
(5)
Megjelenés éve
2023
(3)
2022
(8)
2021
(6)
2020
(4)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(2)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(10)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(3)
Arcfeloldás
(18)
Jelző dióda
(4)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx
100 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3000 mAh
8000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(17)
WiFi
(21)
Bluetooth
(21)
GPS
(21)
A-GPS
(18)

A kínai Cubot márka stílusos és tartós mobiltelefonokat kínál azoknak a falhasználóknak, akik funkcióban gazdag és stílusos dizájnú készüléket keresnek megfizethető áron. Bizonytalan vagy a választásban? Olvass tovább és segítünk eldönteni, melyik Cubot telefon a megfelelő választás.

Tovább

Cubot telefonok - a telitalálat

Talán nem találkozol olyan gyakran a Cubot márkanévvel, mint a Xiaomival, a Realme-vel vagy a OnePlusszal, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Cubot telefonok nem tudnak mit felmutatni. Lássuk, melyek a Cubot telefonok fő előnyei.

  • A Cubot telefonok a legszigorúbb minőségellenőrzésen mennek keresztül.
  • A Cubot elsősorban a kiváló ár-érték arányra alapoz telefonjainál.
  • A Cubot telefonok csúcsminőségű, éjjel-nappal elérhető technikai támogatást élveznek.

Cubot telefon

Cubot telefon

Cubot telefon

Cubot telefon


i

A Cubot a hagyományos okostelefonok mellett rendkívül tartós Cubot KingKong telefonokat is gyárt.

Cubot és Android - egy jól működő kombináció

Minden Cubot telefon Android operációs rendszerrel van felszerelve, amely híres az áttekinthető felhasználói felületéről, a magas szintű testreszabhatóságról, valamint az alkalmazások és játékok gazdag választékáról.

Cubot X széria - a kategória csúcsa

A Cubot X széria nagyméretű kijelzőket kínál a multimédiás megjelenítéshez, nagy teljesítményű processzorokat, amelyek képesek a 3D-s játékok és a multitasking kezelésére, valamint kiváló minőségű kamerarendszereket, valamint LTE vagy NFC támogatást és nagy kapacitású akkumulátorokat. A Cubot telefonok a vállalat kiemelt termékei.


Cubot X 50

A Cubot X50 - az X széria legújabb tagja

A 2021 Cubot X50 mobil 6,67″-es IPS kijelzővel, 8-magos processzorral és tekintélyes, 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A telefon hátlapját négy kameralencse uralja, a fő kamera 64 Mpx-es felbontású. Mindezt természetesen a stílusos és tartós AG üveg kialakítás teszi teljessé.

Cubot X30 - a legújabb okostelefon

A Cubot X30 mobiltelefon ideális választás, ha nagy kapacitású telefont keresel alacsony áron. Ez a modell nagy teljesítményű MediaTek MT6771 processzorral, 6 GB RAM-mal és négy fő kamerával rendelkezik. Mindezek mellett a modern USB-C port, a memóriakártya-támogatás, az LTE, az NFC vagy az ujjlenyomat-olvasó is tetszeni fog.

Cubot C és P széria

A Cubot telefonok számos termékcsaládban kaphatók. A már korábban említett kiemelkedő X széria mellett a C és P szériák hasonlóan nagy teljesítményű, nagyszerű dizájnnal és minőségi jellemzőkkel rendelkező modelleket tartalmaznak.

Cubot C30 telefonok

A Cubot C30 mobiltelefonok elegáns külseje nagy teljesítményű Helio P60 okta-core chipet és 8 GB RAM-ot rejt, így nem kell aggódnod az Android operációs rendszer zökkenőmentes működése miatt. A telefon előlapján egy 6,4″-es Full HD+ kijelző, a hátoldalon pedig négydimenziós kamerák találhatók.


Cubot telefon C30

A Cubot C20 elődje 6,18″-es kijelzővel és kettős hátlapi kamerával rendelkezett.

Cubot P40 - sok zene olcsón

A Cubot P40 62 hüvelykes HD+ kijelzővel, energiatakarékos, de kellően agilis processzorral, 4 200 mAh-s akkumulátorral, négy hátlapi kamerával és egy 20Mpx-es előlapi szelfikamerával rendelkezik.

Nagy kijelzőt szeretnél? Válaszd a Cubot Note vagy a Cubot Max készülékeket!

A Cubot Note és Max sorozatú telefonok akár 6,95″-es kijelzővel is kaphatók – a filmek és videók nézése nagyszerű élménnyé válik. Mindezek mellett a Cubot telefonok nagy kapacitású akkumulátorokkal, USB-C-vel, kettős SIM- vagy akár memóriakártya-támogatással is rendelkeznek.

i

A nagyméretű kijelző mellett a Cubot Note 9 rendkívül strapabíró, IP69K védettségű kialakítással rendelkezik.


Cubot KingKong 7 mobiltelefon

Strapabíró Cubot telefonok

A strapabíró Cubot telefonok találóan KingKong névre keresztelt szériájában a víz, a por vagy a durva kezelés sem tehet kárt. Ez a fémszélekkel, puha műanyaggal és csúszásgátlóval ellátott egyedi konstrukciónak köszönhető. A Cubot KingKong okostelefonok ideális kiegészítői az aktív életmódnak.

  • A Cubot KingKong Mini 2 egy 4″-es kompakt telefon, amely minden zsebben elfér.
  • A Cubot KingKong 5 a 5 Pro 6,1″-os IPS kijelzőt, három hátsó kamerát és IP69-es védelmet kínál.
  • A Cubot KingKong 7 64 megapixeles kamerával és 6,36 hüvelykes Full HD+ kijelzővel rendelkezik, Emellett 5 000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve.

Cubot telefon kiválasztása méret szerint

Cubot telefonok számos méretben kaphatók, így a kompakt modellek kedvelői és a hatalmas kijelzők rajongói egyaránt megtalálják a nekik való modellt.

Nem tudsz dönteni? Válassz Cubot telefont ár szerint, vagy olvasd el részletes, Hogyan válasszunk mobiltelefont? című útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
21 termék

Cubot telefonok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó cubot telefonok Cubot Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább cubot telefonok Cubot
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ