30 dnů na vrácení ApF HU

Sony Mobile mobiltelefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(1)
Vezeték nélküli töltés
(1)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(1)
MMS támogatás
(1)
OTG
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
A-GPS
(1)
Sony

Tradicionális, vonzó és szorgalmas Sony Xperia

A japán Sonyt konzervatív design jellemzi, amely precíz vonalakon, határozott éleken és nagy mennyiségű üvegfelületen alapul. Az elnevezéseik már ennél bonyolultabbak - ez a gyártó a közép- és felsőkategóriás telefonokra teszi a hangsúlyt, míg az alsóbb kategóriás modelleket a régebbi sorozatok képviselik. Ezen az oldalon elmagyarázzuk, miben különböznek a Sony Xperia sorozatok és melyiket válassza.

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ – Az üveg és a fém művészete

A Sony Xperia XZ a gyártó kínálatának legjobbjait képviseli. A vízálló design természetesen többféle méretben is elérhető. A sorozat alapdarabja nem kapott külön elnevezést, kisebb verzióját azonban, az XZ Compactot, az egyetlen olyan készüléknek tartják, amellyel egy tenyérben hihetetlen erőket tarthat. Az XZ Premium változata a nagyméretű phablet kijelzőre koncentrál, amely a 4K HDR kijelzőt gazdagítja. Az XZ sorozat minden darabja kiváló, választani közülük leginkább a méretük szerint fog.

Sony Xperia XA – Luxus, hosszú élettartammal dúsítva

A Sony Xperia XA a felső-középkategóriát képviseli -- felismeri vékony kijelzőkeretéről, magas felbontású Exmor RS kamerájáról és letisztult designjáról. Egyik ügyes fejlesztése a Qnovo adaptív töltési technológia, amely az energiaellátást az akkumulátor élettartamának maximalizálásához igazítja. Az XA sorozatból az extravagáns Ultra modell óriás Full HD kijelzővel és gyors töltéssel rendelkezik.

Sony Xperia XA
Mobily Sony Xperia Z

Sony Xperia Z – Vízálló legenda

A Sony telefonjaihoz az ún. OmniBalance designt használja. Ennek úttörője az Xperia Z volt, amelyet a Z1, Z2, Z3 és Z5 (Compact) modellek követtek. Bár ezeket az hatékony gyöngyszemeket leváltotta az X Performance sorozat, amelyet aztán beleolvasztottak a ZX osztályba, a Sony Xperia Z még mindig a régebbi generációk egyik kedvenc okostelefonja.

Sony SmartBand okos karpánt – Méri aktivitásod

IP68 vízállósággal, amely jellemző a Sony telefonokra, kültéri használatra tervezték. A sportolók telefonos Sony SmartBand fitnesz karpánt alkalmazással vagy SmartWatch karórával fogják használni, amely pontosan méri, hány kilométert tett meg és hány kalóriát égetett el. Továbbá vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással továbbíthatja zenéjét vagy telefonhívásait közvetlenül a kezébe.

Sony SmartBand fitneszkarkötő" />
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
Sony Xperia 1 II fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sony Xperia 1 II fekete
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 3840 × 1644, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, akár 1000 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,7) + 12 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), Time of Flight (ToF), hátlapi kamera, optikai zoommal, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 21W, vezeték nélküli töltés, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10 operációs rendszer
411 090 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SOM092b1

Sony Mobile mobiltelefonok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mobiltelefonok Sony Mobile Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mobiltelefonok Sony Mobile
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ