Akvizice ApF HU Shop roku

Moikit Gene fekete

Termékkatalógus
Moikit Gene fekete
Palack - sportoláshoz, 700 ml-es, Bluetooth 4.0, LCD kijelző, a folyadékbevitel pontos mérése
Kód:  EAKLB011 Termékszám:  MK-G1206-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Moikit Gene fekete

Mindenki odafigyel arra, hogy mit eszik, és hogy hetente hányszor sportol, de sokan elfelejtik, hogy a testünk 70%-a víz. A Gene palackkal naprakész lehetsz, és javíthatsz folyadékbeviteleden. Mindenki más időben más-más tevékenységet végez, így a folyadékbevitele is eltérő. Emiatt a palack egy forradalmi algoritmussal dolgozik. A fizikai adataid, kondíciód és napi aktivitásod alapján kiszámolja a pontos mennyiséget, azt, hogy naponta mennyi folyadékot kell innod. A Moikit palack abban segít, hogy a folyadékbeviteledet rendszeressé tedd. A palackba egyszerre 700 ml folyadék fér.

Legfontosabb tulajdonságai

  • LCD kijelző, amely még közvetlen napfényben is jól látható
  • Figyelmeztetések a palackon és mobileszközökön
  • Az akkumulátor akár 25 napig is bírja
  • Ergonomikus kialakítás
  • Ivás szívószállal vagy a palackot megdöntve
  • Bluetooth 4.0
  • A folyadékbevitel 7, 30 és 90 napos elemzése
  • Pontos mérés
  • Ideális sportoláshoz, utazáshoz és irodai használatra
  • Ellenálló, de egészségre nem ártalmas anyagból készült
  • Kifinomult mobilalkalmazás
  • 700 ml-es
  • Vízálló
  • Kompatibilis az iOS 8+ és az Android 4.3+ operációs rendszerekkel
  • Fekete színben

Forradalmi technológia

A Gene palack a szabadalmaztatott Zephair technológia segítségével csupán 5%-os eltéréssel képes beállítani a folyadékbeviteledet. Ez a forradalmi technológia egy meglepően egyszerű elven alapul: a palackból elfogyasztott folyadék mennyiségét ugyanannyi levegővel kell helyettesíteni. Más rendszerekkel ellenétben a Moikit Gene palackban a szenzor (vagy más elektronikai alkatrész) nem kerül közvetlen kapcsolatba a folyadékkal, hanem az elfogyasztott folyadékot helyettesítő levegő mennyiségét méri.

Karbantartás és ápolás

A különféle elektronikai alkatrészek megléte ellenére a palackot ugyanúgy elmoshatod, mint bármilyen más sportkulacsot. A palack szállítás közben nem fog kinyílni, ezt a modern és kifinomult lezáró rendszer garantálja. A palack Tritan nevű anyagból készült, amely teljesen ártalmatlan, és nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat, valamit az IPX6 tanúsítványnak megfelelően vízálló.

Kifinomult rendszer

A palack aktuális állapotáról a kiválóan látható LCD kijelzőről tájékozódhatsz, amelyet még erős napsütésben is leolvashatsz. A kijelző ellenére egy beépített 150 mAh-s akkumulátor látja el a palackot energiával akár 25 napon keresztül. A palackot egy szokványos micro USB csatlakozón keresztül töltheted fel. A palackot okostelefonhoz és tablethez is csatlakoztathatod, és automatikusan Bluetooth-on keresztül szinkronizálhatod. Az alkalmazás kompatibilis az Apple Health, a FitBit vagy a Jawbone Health alkalmazásokkal. Az alkalmazásban beállíthatod az értesítéseket, vagy a napodat is kielemezheted benne.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moikit Gene černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Moikit Gene čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gene schwarz Moikit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gene schwarz Moikit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ