AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Bialetti Moka Color - kék

Termékkatalógus
Bialetti Moka Color - kék
4,0 1 értékelés
Kotyogós kávéfőző - bármilyen típusú főzőfelületen használható, kivéve az indukcióst
Kód:  PTKAV079 Termékszám:  8006363011808 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bialetti Moka Color - kék

A Bialetti Moka Color mokkafőző bármelyik konyhában remekül mutat, és segítségével egyszerre 3 csésze kávét is készíthetsz. A kávéfőző alumíniumból készült, amelyet egy műanyag fogantyú egészít ki. Bármilyen típusú főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapot. E mokkafőzővel otthonod kényelmében élvezheted a kávézás örömeit.

Legfontosabb jellemzők

  • Egy mokkafőző, amely bármilyen konyhába illik
  • Kiváló minőségű alumíniumból készült, de nem tanácsos mosogatógépben mosni
  • Elektromos, gáz és kerámia főzőfelületen használható
  • Ezzel a kávéfőzővel a kávé elkészítése rendkívül egyszerű
  • Kapacitás: 150 ml

Készíts remek kávét egyszerűen!

Ha kiváló minőségű és finom kávét szeretnél készíteni, akkor ez a mokkafőző remek választás a számodra. A kávéfőzés szinte gyerekjáték lesz! Egyszerűen töltsd meg a kávétartályt a jelzésig frissen őrölt kávéval! Fontos, hogy ne kerüljön kávéőrlemény a szűrő szélére, mivel úgy a tömítés nem lesz megfelelő. Ezután önts vizet a kávéfőző alsó tartályába, szorosan csavard rá a tetejét, és helyezd a kávéfőzőt a tűzhelyre! Néhány perc elteltével már fel is fog forrni a víz, és a szűrőn át szivárogni fog az illatos, friss kávé. A kávé elkészültét a kávéfőző sziszegő hangja jelzi majd. Ekkor már el is zárhatod a tűzhelyet, és már élvezheted is a friss kávé csodás zamatát!

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bialetti Moka Color - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bialetti Moka Color, modrá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bialetti Moka Color, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bialetti Moka Farbe, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bialetti Moka Farbe, blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ