Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MONIX Eterna 6 csészés M630006

Termékkatalógus
MONIX Eterna 6 csészés M630006
5 1 értékelés
Kotyogós kávéfőző - alumíniumból készült a magasnyomású kávéfőzéshez, az alsó víztartály tapadásmentes kivitelben, 6 csésze nagyon erős kávét készít, az alsó víztartály vízkő elleni bevonattal van ellátva
Kód:  MON026 Termékszám:  M630006

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONIX Eterna 6 csészés M630006 Megszűnt

MONIX Eterna 6 csészés M630006

A Monix Eterna mokka főző különleges aromájú olasz kávét készít. A kávéfőző 18/10-es rozsdamentes acélból készült, és rendkívül sima felületű. Ez a  magasnyomás kávéfőző ergonomikus fogantyúval rendelkezik. A dekoratív és funkcionális gomb a fedélen műanyagból készült. Mindenféle tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is. A kávéfőző tömítése cserélhető. Hála a szellős szűrőnek a kávé mennyisége a felére is csökkenhet. A mokka főző ideális azoknak, akik az olasz kávé erős, jellegzetes ízébe és illatába szerelmesek. Semmi másra nincs szükséged a tökéletes kávé készítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • 6 csésze kávé - 0,3 liter
  • Ergonómikus fogantyú
  • Rozsdamentes acélból
  • Biztonsági szelep
  • Elektromos, gáz-, üvegkerámia- és indukciós főzőlapokhoz
  • Hagyományos kávékészítés

Hogyan készítsünk kávét?

Nem kell bonyolult szabályok miatt aggódnod. Egyszerűen az alján levő tartályba önts vizet, majd töltsd meg kávéval a tölcsért. Ne felejtsd el a szűrőt a tölcsérre helyezni, majd a kávéfőző tetejét is rárakni. Eközben az összes alkatrészt csavard össze, és készen is áll a főzésre. Ezután csak négy percet kell várni, és a kávéfőző tetejéből felszolgálva már élvezheted is a friss kávé összetéveszthetetlen aromáját és ízét.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONIX Eterna 6 csészés M630006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Kávovar Eterna pro 6 šálků M630006. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONIX Kávovar Eterna na 6 šálok M630006. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX Eterna Mokkakocher für 6 Tassen M630006. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX Eterna Mokkakocher für 6 Tassen M630006.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ