A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

MONIX Roma 10 csésze M610010

Termékkatalógus
MONIX Roma 10 csésze M610010
Kotyogós kávéfőző Alumíniumból készült nyomás sörfőzés, az alsó víztartály van egy tapadásmentes kivitelben, 10 csésze nagyon erős kávé, annál alacsonyabb a víztartály van szerelve egy speciális felületi anti-vízkő
Kód:  MON030 Termékszám:  M610010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONIX Roma 10 csésze M610010

Moka pot Monix Roma elkészítéséhez felhasznált olasz kávét, egy egyedi ízt. Kafetiera rozsdamentes acél 18/10 extra sima felületű. A nyomás kávéfőző ergonomikus fogantyúval. Dekoratív és funkcionális gombot a fedél műanyagból horkuodolného. Ez alkalmas mindenféle kályhák, beleértve az indukciós. Kávéfőző tömítés cserélhető. Hála távtartó szűrő mennyiségű kávé felére. Moka pot ideális minden szerelmeseinek olasz erős kávé jellegzetes íze és illata. A készítmény a finom kávé már nem kell mást.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 csésze kávé - 0,50 liter
  • ergonómikus fogantyú
  • Rozsdamentes acélból
  • Biztonsági szelep
  • Elektromos, gáz- és kerámia és indukciós főzőlapok
  • Hagyományos kávékészítés

A kávé?

Nem kell aggódnia, bonyolult szabályok. Az alján a tartály vizet öntünk, majd töltse ki a kávé tölcsér. Ne felejtse el, hogy a szűrő tölcsér, akkor ez az egyik legjobb csésze kávéfőző. Következésképpen az összes edényeket csavar, és készen áll, hogy főzni. Most csak az utolsó négy perc, és a tetején a bankot friss kávéval összetéveszthetetlen aromáját és zamatát.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONIX Roma 10 csésze M610010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Roma pro 10 šálků M610010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONIX Roma pre 10 šálok M610010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX Roma für 10 Tassen M610010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX Roma für 10 Tassen M610010.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ