30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MONSTER Adidas Originals Blue

Termékkatalógus
MONSTER Adidas Originals Blue
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató design, erős, tiszta, kiegyensúlyozott hangzás torzítás nélkül minden szinten hlasitositi távirányítóval
Kód:  MON330a3 Termékszám:  137011-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER Adidas Originals Blue

Fejhallgató Monster Adidas Originals került sor exkluzív partneri világhírű Monster, amely egy világszínvonalú gyártó az audió és videó berendezések, valamint az Adidas, hogy a fejhallgató kölcsönzött neki design. Így végre kap egy fülhallgatót, amely segít elérni a céljait. Semmi sem motiválja, valamint a zene, és különösen akkor, ha a következő kategóriákban tökéletes hűséget. Eleinte hallgatni, meg fog lepődni, tökéletesen igaz, de igazán mély basszus és bármilyen hangerőn. Fél nem kerül egy exkluzív design és a kiváló kivitelezés.

legfontosabb jellemzői

  • összecsukható kialakítás
  • Két kábel a csomagban
  • Kábel távirányító
  • Két bejárata a fejhallgató
  • Monster minőség
  • adidas tervezés
  • hordtáska

Tökéletes technikai feldolgozási

Monster Adidas Originals disponují širokou paletou příslušenství a velkou mírou kompatibility. Vele, akkor a fülhallgató okostelefonok, köztük az iPhone. Ügyesen kialakított párnák tökéletesen védi a környezeti zaj is, és élvezheti a zenét a.

Minden fülhallgató bemenet csatlakozó vezeték és megadhatja, hogy csatlakoztatja a kábelt a bal vagy a jobb oldalon. V balení jsou kabely hned dva, z nichž jeden disponuje ovládacími prvky. És ez még nem minden fejhallgató fel van szerelve egy összecsukható, ami akkor össze és továbbítják praktikus és nagyon elegáns Adidas táska.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER Adidas Originals Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Adidas Originals Blue . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER Adidas Originals Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Adidas Originals Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Adidas Originals Blue.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ