Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear

Termékkatalógus
MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear
Fej-/fülhallgató Fül, sport, SportClip, ellenáll a verejték és a nedvesség ellenőrző Talk a könnyű kezelhetőség és a telefonon fülhallgató izolálja zavaró környezeti zajokat, hordtáska
Kód:  MON330a6d Termékszám:  137023-00

MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear


A legendás márka a sport és a zene jön össze, hogy hozzon létre egy headset, kitűnő hangzás aktív felhasználó. Mivel a támogatás a tökéletes koncentráció teljesítményt biztosít erős passzív izolációs környezeti zaj. Biztos lehet benne, hogy a céljaik elérése csak valami zavar. Egy mikrofonnal és vezérlő kábel ControlTalk szolgálja továbbá a hívások és a zene lejátszása. Fejhallgató is ellenálló a verejtékkel és használat után könnyen lehet öblíteni.


legfontosabb jellemzői

  • Monster és kiváló hangminőséget ergonómia Adidas
  • extra kényelmes mindennapi viselet
  • kiváló környezeti zaj szigetelés
  • szabadalmaztatott rögzítő SportClip tartja a fülhallgatót a fülébe
  • lapos kábel csökkenti gubanc
  • mikrofon és a zene / telefon vezérlőkábel ControlTalk
  • Csomagolás táska szállítására
le
ONSTER Adidas Sport Supernova

kiváló ergonómia

Fejhallgatót használja, hogy rögzítse SportClip szabadalmaztatott rendszer, amely garantálja a biztonságos illeszkedés, legyen szó akár kerékpározás, futás vagy bármilyen egyéb tevékenység. És kapsz egy tökéletes fülhallgató egy választás több különböző méretű befejezés. Egy másik ergonomikus mestermű használatát a lapos kábel, kockázatának minimalizálását gubanc. A korszerű ergonómiai is fejhallgató nagyon kényelmes, így szeretni fogja viselni minden nap, nem csak a sportban.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER Adidas Supernova Sport In Ear
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Adidas Sport Supernova In Ear. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER Adidas Sport Supernova In Ear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Adidas Supernova Sport In-Ear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Adidas Supernova Sport In-Ear.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ