AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala

Termékkatalógus
MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli fejhallgató, Bluetooth, emlékezőhabból készült kagyló, akár 20 órás üzemidő, az akkumulátor állapotát LED kijelző mutatja, három csatlakozási lehetőség - vezeték nélküli, analóg kábel vagy USB
Kód:  MON312b2 Termékszám:  137054-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala Megszűnt

MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala

Mondjon búcsút az idegesítő kábeleknek és hallgassa kedvenc számait a Monster vezeték nélküli fejhallgatójával. Azonnal felismeri majd a különbséget a sima zenehallgatás és a tökéletes dallam élménye között. Ezzel a fejhallgatóval ugyanis a minőség új szintjeit tapasztalhatja meg. Mindezt ráadásul Bluetooth vezeték nélküli technológiával kiegészítve. Ami viszont még ennél is lenyűgözőbb, az a kivételes üzemidő, amely akár 20 óra hosszat is biztosítja a zavartalan kikapcsolódást.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangminőség Bluetooth technológiával
  • Erőteljes és tiszta hangzás
  • Emlékezőhab kagylók
  • Optimális kialakítás a nagyobb kényelemhez
  • Ultra tartós szerkezet
  • Kemény tok
  • 3 funkció (vezeték nélküli, kábeles - analóg vagy USB porton keresztül)
  • Hosszú üzemidő, akár 20 órányi zenehallgatással vagy 30 óra beszélgetéssel

Luxus kivitelben

A gyártó egy valóságos csodát vitt véghez ezzel a modellel, hiszen a tökéletes hangminőség mellett sikerült kényelmessé tenné a készüléket. A nagyméretű kagylók emlékezőhabból készültek, amelyek még a hosszabb használatot követően is nagyon kényelmesek.

Válaszd ki, hogyan hallgatnál zenét

Annak ellenére, hogy a fejhallgatót a beépített akkumulátoroknak köszönhetően vezeték nélkül is használhatod, dönthetsz úgy, hogy analóg kábellel vagy USB-n keresztül szeretnéd csatlakoztatni. Az ehhez szükséges kábeleket természetesen használatra készen találod majd a csomagban. Sőt, kétféle hangprofil közül is választhatsz: normál vagy klub funkciót. Minden bizonnyal örülni fogsz, ha megtudod, hogy a fejhallgató egy speciális tokkal érkezik. Így fülesedet mindig biztonságban tudhatod majd.

A csomag tartalma

  • MONSTER Elements fejhallgató
  • Puha tok
  • 1,8" jack (nem gubancolódik) és egy 1/4" -os adapter
  • Micro USB kábel a közvetlen digitális lejátszáshoz
  • Egy teljes méretű USB adapter a töltéshez
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless On-Ear Black Slate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless On-Ear Black Slate.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ