A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless kék

Termékkatalógus
MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülbe helyezhető (in-ear), sport, vezeték nélküli, mikrofon, Bluetooth, SportClip, izzadtság- és nedvességálló, Control Talk a telefonálás egyszerű vezérléséért, izolálja a külső zajokat, 5 órás akkumulátor üzemidő
Kód:  MON307a9k3 Termékszám:  137090-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless kék

A MONSTER bemutatja az exkluzív iSport Achieve sportfülhallgatóját. Igazi főnyeremény az aktív sportos életvitel legigényesebb űzőinek, akik képtelenek nélkülözni a futás és egyéb edzés során a zene ritmusát. A fülhallgató szerkezete a legapróbb részletekig úgy lett megtervezve, hogy ezekhez a feladatokhoz tökéletesen igazodjon. Jól illeszkedik a fülbe, és a sportolás során sem esik ki, ráadásul az anyaga izzadtság- és nedvességálló. A felhasználó maximális kényelmére a gyártó még számos egyéb technikai vívmánnyal is felkészült.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális kivitel sportolók számára
  • Kristálytiszta, telt hangzás
  • Csatlakoztatás Bluetooth által
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Mikrofon a hívások lebonyolításához
  • Egyszerű, kényelmes kezelés

Bluetooth

Ezen fülhallgató legnagyobb előnye értelemszerűen a tökéletes hangzás. Kristálytiszta és telt, hogy még a legigényesebb audiofil is meg legyen vele elégedve. A hangélmény átélésében még a felépítése is segítségünkre válik, ugyanis nem engedi be a külső zavaró zajokat. Egyedülállósága nagyban köszönhető a vezeték nélküli technológiájának, amelynek hála mindenféle zavaró kábel nélkül csatlakoztatható az okostelefonhoz. Az akkumulátora több mint 5 órát is kibír, és USB kábel által könnyedén feltölthető.

Praktikus mikrofon

Ezt a tetszetős modellt ám nem csak zene hallgatására lehet használni. Hála a mikrofonnak, egy nagyon praktikus handsfreeként is segítségünkre válik, nagyban hozzájárulva a kommunikáció kényelméhez. A kábelen 3 db gomb is megtalálható az egyszerű vezérlés érdekében. Lehet velük akár hívást is fogadni anélkül, hogy a telefont ki kelljen venni a táskából vagy a zsebből.

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Achieve In Ear Wireless blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ