A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

MONSTER nTune On Ear Folyamatos piros

Termékkatalógus
MONSTER nTune On Ear Folyamatos piros
Fej-/fülhallgató headset, kényelmes, ellenálló kábel terei, passzív zajcsökkentő zavaró zajokat, dual audio portok a közös zenei Control Talk egyszerű vezérlése és a telefonokat, hordtáska
Kód:  MON311h Termékszám:  128527-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER nTune On Ear Folyamatos piros


Harmadik generációs készülékek N-Tune elődei veszi csak a legjobb és fogása saját erejükre, hogy tökéletes. Reprodukálja erős mély hangok és a dinamika, amely indul, hogy a csillagok - pontosan szerint a mottót: "színes és hangos." Van egy választás több lédús lehetőségek, így lehet választani pontosan úgy, ahogy illik a stílus. A tényleges fejhallgató nagyon tartós, hanem a hihetetlenül könnyű. Ez teszi őket, hogy ne viseljen szinte tudni. Továbbá, hogy a szigetelést és a környezeti zaj, így kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.


legfontosabb jellemzői

  • erős és dinamikus reprodukció
  • könnyű kialakítás a maximális kényelem
  • passzív izolálása környezeti zaj
  • 3,5 mm-es kimenet közös zenei barátaival
  • Kábel ellenálló tekergő
  • ControlTalk egy gombnyomással, a zene és a hívások
le
 MONSTER NTune


Sok okos megoldások

Csatlakoztatásához hangforrások fejhallgató levehető kábel mikrofonnal és gomb 'ControlTalk. A legtöbb mobiltelefon fogják használni, hogy szüntesse meg / el hívásokat és a play / pause zenét. Amellett, hogy a bejegyzés, de vannak ellátva fejhallgató és a szabványos kimenetre, így könnyen megoszthatja a zenét barátaival. És amint az szokásos a Monster kábel nagyon erős és ellenáll a gubanc. Szép bónusz a csomag, akkor táska tároláshoz és hordozhatóság.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER nTune On Ear Folyamatos piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER NTune On Ear Solid červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER nTune On Ear Solid červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Stetiges Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Stetiges Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ