A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

MONSTER nTune On Ear matt & Neon Narancs

Termékkatalógus
MONSTER nTune On Ear matt & Neon Narancs
Fej-/fülhallgató headset, kényelmes, ellenálló kábel terei, passzív zajcsökkentő zavaró zajokat, dual audio portok a közös zenei Control Talk egyszerű vezérlése és a telefonokat, hordtáska
Kód:  MON311r Termékszám:  128582-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER nTune On Ear matt & Neon Narancs


Harmadik generációs készülékek N-Tune elődei veszi csak a legjobb és fogása saját erejükre, hogy tökéletes. Reprodukálja erős mély hangok és a dinamika, amely indul, hogy a csillagok - pontosan szerint a mottót: "színes és hangos." Van egy választás több lédús lehetőségek, így lehet választani pontosan úgy, ahogy illik a stílus. A tényleges fejhallgató nagyon tartós, hanem a hihetetlenül könnyű. Ez teszi őket, hogy ne viseljen szinte tudni. Továbbá, hogy a szigetelést és a környezeti zaj, így kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.


legfontosabb jellemzői

  • erős és dinamikus reprodukció
  • könnyű kialakítás a maximális kényelem
  • passzív izolálása környezeti zaj
  • 3,5 mm-es kimenet közös zenei barátaival
  • Kábel ellenálló tekergő
  • ControlTalk egy gombnyomással, a zene és a hívások
le
 MONSTER NTune


Sok okos megoldások

Csatlakoztatásához hangforrások fejhallgató levehető kábel mikrofonnal és gomb 'ControlTalk. A legtöbb mobiltelefon fogják használni, hogy szüntesse meg / el hívásokat és a play / pause zenét. Amellett, hogy a bejegyzés, de vannak ellátva fejhallgató és a szabványos kimenetre, így könnyen megoszthatja a zenét barátaival. És amint az szokásos a Monster kábel nagyon erős és ellenáll a gubanc. Szép bónusz a csomag, akkor táska tároláshoz és hordozhatóság.


Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER nTune On Ear matt & Neon Narancs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER NTune On Ear Matte & Neon oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER nTune On Ear Matte & Neon oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Matt & Neon Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Matt & Neon Orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ