AP+ nový vizuál Shop roku

MONSTER ROC Sport Platinaszürk Over Ear

Termékkatalógus
MONSTER ROC Sport Platinaszürk Over Ear
Fej-/fülhallgató át a fülek, összecsukható, kellemes és puha párnázattal, kiváló zajcsökkentő zavaró zajokat, ellenálló kábel terei, masszív felépítés, ellenőrzése Control Talk Travel Case
Kód:  MON307d2 Termékszám:  137044-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER ROC Sport Platinaszürk Over Ear


Premium fülhallgató vonzó design és egyedi stílusban illeszkedő Cristiano Ronaldo. Kényelmes párnázat kiterjesztett viselet, összehajtható kialakítás a könnyű hordozhatóság és páratlan hangminőséget Monster. Bizonyosodjon meg róla, hallani minden apró részletét. Akár gitáros diszkréten megragadja a húrok, énekes finoman kifújja, vagy Stanley Clarke csiklandoz a basszus. Minden lesz reprodukálni abszolút pontossággal és lélegzetelállító hűség. Érdekes az is felboruljon tervezés kagyló kényelmes zenehallgatás az egyik fülét. 


legfontosabb jellemzői

  • kiváló fejhallgató fémjelzi Cristiano Ronaldo
  • erős és pontos basszus reprodukció alkatrész
  • Szabályozza a zeneszámok és felhívja a kábel
  • Kényelmes párnázattal kiterjesztett viselet
  • Passzív megszünteti a bejutását a környezeti zajok
  • összecsukható kialakítás a könnyű hordozhatóság
  • borravaló kagyló meghallgattak egy füllel
  • beleértve a zsákot, és a két audió kábelt
le
MONSTER ROC Sport Black Platinum Over Ear

kényelmes használat

Fejhallgató már most rendelkezésre állnak a két audió kábelt, az egyik a klasszikus profilja a sebet, és a többi kontroll ControlTalk Universal. Akkor található, közvetlenül a mikrofon távirányító a könnyű hívás vezérlés és működtetni a zenét lejátszani. A maximális koncentráció a teljesítmény fejhallgató kiváló szigetelés a környezeti zaj. A csomag továbbá táska kényelmes hordozhatóság és tárolás.


Cristiano Ronaldo és a Monster közreműködésével

Cristiano Ronaldo kapcsolat Monster hozza meg a legjobb design és zenei reprodukció. Mint CR7, most meg lehet hallgatni a zenét a legjobb minőségű tiszta szavalat Monster. Várják egyedülálló zenei teljesítmény, dinamika és pontosság. Kitűnjön a tömegből ikonikus megjelenését a fejhallgatót, és kövesse a szlogen LIVE LIFE hangos.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER ROC Sport Platinaszürk Over Ear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER ROC Sport Black Platinum Over Ear. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER ROC Sport Black Platinum Over Ear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER ROC Sport Schwarz Platinum Over Ear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER ROC Sport Schwarz Platinum Over Ear.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ