Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red

Termékkatalógus
Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red
Védőtok - töltő, Qi támogatás, LED jelzőfény az akkumulátor állapotáról, gumi bevonattal, teljes körű hozzáférést biztosít az összes gombhoz és funkcióhoz
Kód:  MOPheb004 Termékszám:  3975_JPA-IP7P-PRD-I
Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red Megszűnt

Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red

A piros színű Mophie Juice Pack Air iPhone 7 Plus tok magas szintű védelmet és elegáns design-t nyújt telefonjának. A tok belsejében lévő gumi betétnek köszönhetően védi iPhone-ját az ütődésektől és a rázkódásoktól. A Mophie tok még egy felbecsülhetetlen funkcióval rendelkezik. A tok saját, 2420 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely akár 60%-os energiát is biztosít iPhone-ja számára, összesen akár 33 órán keresztül. Hála a beépített kapcsolónak kiválaszthatja, hogy mikor szeretné tölteni a telefont, esetleg tartalékolhatja az energiát arra az esetre, amikor nagyobb szüksége lesz rá. A tok kompatibilis a Qi technológiával és más vezeték nélküli töltési technológiákkal is. Ennek köszönhetően akár egy repülőtéren vagy kávézóban is feltöltheti telefonját. Az eszköz LED fénnyel is rendelkezik, amely jelzi az akkumulátor és a töltöttség állapotát. Természetesen a tok hozzáférést biztosít az összes gombhoz és foglalathoz a telefonon.

A Mophie Juice Pack Air tok főbb jellemzői

  • Piros színű védőtok iPhone 7 Plus telefonhoz
  • Megvédi a telefont az ütődésektől és törésektől
  • A tok akár 60%-kal is feltölti telefonját a saját beépített akkumulátorával
  • Kompatibilis a Qi és egyéb vezeték nélküli töltési technológiákkal
  • Beépített kapcsoló a töltéshez és az energiatakarékos üzemmódhoz
  • A tokon egy LED kontrollégő jelzi az akkumulátor és a töltés állapotát

A Mophie Juice Pack Air intelligens szinkronizálása és töltése

Ha iPhone-ját számítógéphez csatlakoztatja, az először a telefont kezdi el tölteni egy speciális elsődleges funkció segítségével. Csak miután teljesen feltöltődött a telefon, akkor kezdi el a tokban lévő akkumulátort tölteni. A csomagban a tok mellett egy micro USB kábelt is talál. A tok másik előnye, hogy speciális hangszóró portokkal rendelkezik, melyek igazán kiemelkedő hangminőséget nyújtanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7+ red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7+ red.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ