0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

MORA VT 332 CX

Termékkatalógus
MORA VT 332 CX
5 1 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MORTR043 Termékszám:  738747

MORA VT 332 CX

Egy modern konyha sem létezhet beépíthető sütő nélkül, amely sokoldalú felhasználása és praktikussága miatt pótolhatatlan. Ez a minőségi MORA VT 332 CX beépíthető sütő grillfunkcióval praktikus és modern választás a konyhába, amely hatékony és gazdaságos megoldást kínál az ételek elkészítéséhez. A sütő klasszikus kialakítása elegáns hatást kelt, és egyedi megjelenést kölcsönöz minden konyhának. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l. Ez a konkrét MORA beépíthető sütő A energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Képernyő
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Műszaki vázlat

MORA VT 332 CX beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez a konkrét MORA beépíthető sütő kitűnik funkcionalitásával és klasszikus stílusával, ezáltal minden belső térbe tökéletesen illeszkedik
  • Teljes belső térfogata 77 l
  • Az elsőosztályú MORA beépíthető sütő A típusú energiaosztályba tartozik
  • A felfüggesztett rácsok könnyedén vezetik a tepsit
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • Lehetővé teszi a pékáruk és egyéb ételek könnyű és gyors kiolvasztását
  • Készítsd fel ízlelőbimbóidat a tökéletes grill élményre!
  • A sütő gyors előmelegítésének köszönhetően nem tart sokáig a fogások készítése
  • A felső és alsó sütési funkciók kombinálásával könnyedén megsütheted, grillezheted vagy akár melegítheted kedvenc ételed
  • A ventilátor biztosítja a forró levegő egyenletes keringetését a sütőben, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételeid gyorsan és hatékonyan készülnek el

Könnyítsd meg a sütést

Eme MORA VT 332 CX beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés szeretetét. A tepsik könnyed és biztonságos mozgatására vezetőrácsok állnak rendelkezésre. A sütő tisztántartása érdekében használjuk a speciális tisztítási programot, amely során egy vízzel töltött edényt helyezünk a sütőbe, és a felszabaduló gőz fokozatosan felszabadítja a szennyeződést. A következő lépésben már csak letöröljük egy nedves szivaccsal.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Oldalnézet

Ez a konkrét MORA beépíthető sütő több funkcióval is rendelkezik

Akár egy gyors ebéd vagy egy bonyolult vacsora, ez a lenyűgöző MORA VT 332 CX beépíthető sütő felkínálja a megfelelő programot. A pékáruk és egyéb ételek gyors kiolvasztása nagyszerű funkciója ennek a sütőnek. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetővé teszi az ételek gyors és egyszerű elkészítését.

Egyszerű ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző MORA VT 332 CX segítségével

Ez az adott MORA beépíthető sütő a lehető legegyszerűbbé teszi az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. A gyors előmelegítés funkciónak köszönhetően szinte azonnal megkezdhetjük a sütést. Az alsó és felső sütési funkciók kombinálásával gyerekjáték a sütés, grillezés és melegítés. Remek kiegészítő a ventilátor, amely lehetővé teszi a forró levegő keringetését, így az ételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Tartozékok
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Jellemzők/technológia

Legfontosabb a biztonság és a könnyű karbantarthatóság

A lenyűgöző MORA beépíthető sütő funkciói növelik a biztonságot és egyszerűvé teszik karbantartását. A sütő kiváló minőségű belső ajtóval rendelkezik, amely kétrétegű biztonsági üvegből készült. Nagy előnye, hogy nem igényel bonyolult karbantartást. A hűtőrendszernek hála biztosak lehetünk benne, hogy nem hevülnek fel a sütő közelében lévő tárgyak. A sütő tökéletes összképét csak javítja a speciálisan kialakított felület, amely minimálisra csökkenti a látható ujjlenyomatokat.

A minőségi MORA VT 332 CX tulajdonságai, melyek örömet okoznak majd

Ezen MORA beépíthető sütő sütés közben biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot. A sütő belső világítása garantálja, hogy jobb rálátásunk legyen a készülő ételekre. A fennmaradó időt könnyen leolvashatjuk a sütő beépített modern kijelzőjéről. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsuk az étel elkészítésének pontos idejét. Nem kell izgulnunk a tökéletes végeredmény miatt, ugyanis az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően nyugodtan le is pihenhetünk. A csomagolás tartalma 1 tepsi és 1 rács. A csomagolás része egy hálózati kábel is csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, kiolvasztás, alsó sütés és légkeverés

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Kétrétegű ajtóüveg, Időzítő, Kijelző, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Ujjlenyomat elleni felület, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!
Tepsik száma a csomagban
1 Kész!
Rácsok száma a csomagban
1 Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
77 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORA VT 332 CX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 332 CX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA VT 332 CX.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ