AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

MORA VTS 785 BW

Termékkatalógus
MORA VTS 785 BW
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, pizza program, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
211 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MORTR051 Termékszám:  738767
MORA VTS 785 BW 211 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MORA VTS 785 BW

A beépíthető sütő megkönnyíti és gyorsabbá teszi az ételek elkészítését, számos funkciója pedig segítségedre lesz abban, hogy különféle fogásokat varázsolj asztalodra. Ez az ügyes MORA VTS 785 BW beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval modern és praktikus megoldást kínál, és ötvözi a hatékonyságot a gazdaságossággal. Klasszikusan univerzális stílusa könnyedén beleolvad lakásod belső terébe, így elegáns kiegészítőjévé válik. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l. Teljesítménye 3500 W. Eme MORA beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 BW Oldalnézet
Beépíthető sütő MORA VTS 785 BW Tartozékok

MORA VTS 785 BW beépíthető sütő fő tulajdonságai

  • Eme MORA beépíthető sütő stílusos megjelenést kölcsönös konyhádnak
  • Rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l
  • A sütő teljesítménye 3500 W
  • Az elsőosztályú MORA beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba tartozik
  • A teleszkópos sínekkel könnyedén és biztonságosan kihúzható a sütőrács
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • Ez egy forrólevegős beépíthető sütő
  • A különleges program segítségével gyerekjáték a pizzasütés
  • Lehetővé teszi a pékáruk és egyéb ételek könnyű és gyors kiolvasztását
  • Készülj fel a tökéletes grillezés élményére!
  • A gőzfunkció bekapcsolásával elérheted, hogy kedvenc fogásaid ízletesek és egyben egészségesek legyenek
  • A gyors előmelegítésnek hála szinte pillanatok alatt készen áll a sütésre
  • A statikus sütés funkcióval egyszerűen készíthetsz pizzát vagy süteményeket
  • Tálalás előtt a tányérokat a sütőben felmelegíthetjük

Jó buli lesz a sütés

A lenyűgöző MORA VTS 785 BW beépíthető sütő segítségével élvezni fogod a sütés minden pillanatát. Remek megoldás a teleszkópos kihúzható sütőrács, amely megakadályozza a tepsi kibillenését, miközben a készülő ételt ellenőrizzük, ezáltal a készülő fogás fűszerezése rendkívül egyszerű lesz. Óriási segítség a tisztító program, amely során behelyezünk egy vízzel töltött edényt a sütőbe, és az így felszabaduló forró gőz fokozatosan eltávolítja a lerakódott zsíros szennyeződéseket. A következő lépésben már csak letöröljük egy nedves szivaccsal.

Ez az adott MORA beépíthető sütő sokféle funkcióval rendelkezik

Függetlenül attól, hogy kacsát vagy süteményt sütsz, eme MORA VTS 785 BW beépíthető sütő lehetővé teszi az optimális program kiválasztását. Biztosan elégedett leszel a nagyszerű sütési és melegítése képességei miatt. Mindenki imádni fogja, aki szereti az olasz pizzát, mivel erre külön programot kínál. A pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása ennek a sütőnek az egyik legjobb tulajdonsága. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetőséget nyújt a sütés különféle módjainak kipróbálására. Ha szeretnél életmódot változtatni és kipróbálni az egészséges táplálkozást, akkor a gőzzel sütés funkciót imádni fogod. Kevesebb zsír, több íz és tápérték!

Egyszerű ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző MORA VTS 785 BW segítségével

Ez a konkrét MORA beépíthető sütő biztosítja az ételek gyorsabb és egyszerűbb elkészítését, mindemellett tökéletes tálalást tesz lehetővé. A gyors előmelegítés funkciónak köszönhetően szinte azonnal megkezdhetjük a sütést. Amennyiben pizzát, focacciát, piskótát vagy akár kenyeret sütsz, a statikus sütési funkció nagy segítségedre lesz, mivel biztosítja a hő egyenletes terjedését anélkül, hogy bekapcsolnánk a ventilátort. A sütő lehetővé teszi a tányérok felmelegítését tálalás előtt. Így sokkal tovább élvezhetjük a finom ételeket, anélkül, hogy újra kellene melegíteni.

Maximális biztonság és egyszerű karbantartás

A lenyűgöző MORA beépíthető sütő tervezése alatt a biztonságot és a könnyű karbantartást helyezték előtérbe. A sütő minőségi belső ajtaja háromrétegű biztonsági üveget tartalmaz. Nagy előnye az ajtó könnyű és gyors karbantarthatósága. A speciális zsanérok biztosítják az ajtó rendkívül könnyű és halk záródását. A gyerekzárnak köszönhetően a kis szakácsok miatt sem kell aggódnunk. A sütő további védelemmel van ellátva a kezelőpanel lezárásával. A maximális biztonság érdekében az ajtó sütés közben sem forrósodik fel.

Az elsőosztályú MORA VTS 785 BW a következő tulajdonságaival vesz le a lábadról

Ezen MORA beépíthető sütő sütés közben lehetővé teszi a nagyfokú kényelmet és rugalmasságot. A belső világításnak köszönhetően nem kell kinyitnunk a sütő ajtaját, ha ellenőrizni szeretnénk a készülő ételeket. A sütő modern és intuitív kijelzője folyamatos tájékoztatást nyújt a sütés folyamatáról. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsuk az étel elkészítésének pontos idejét. Modern érintésvezérléssel rendelkezik, melyet magas átláthatóság jellemez, kevés gomb mellett. A csomagolás része egy hálózati kábel is csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, körkörös fűtőelem, gőz funkció, hőlégbefúvás, kiolvasztás, pizza-fokozat, statikus sütés és tányérmelegítő

Szín:

Fehér

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Teljesítmény
3 500 W Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
3 500 W Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fehér Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
3 rétegű üvegajtó, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
77 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORA VTS 785 BW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTS 785 BW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA VTS 785 BW.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ