A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Morellato R0151133502

Termékkatalógus
Morellato R0151133502
Női karóra vízálló 3 ATM
Kód:  KHO8772 Termékszám:  8033288715313 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morellato R0151133502

Női analóg órák Morellato R0151133502 fog nyerni magának annak időtlen klasszikus megjelenés aranybarna színű, minőségi anyagok és kiváló design. Kerek arany számlap csillogó kövekkel ilyen indexek be van dugva a hüvely készült arany színű bevont acél. Véd a karcolások szembe nagyon ellenálló edzett ásványi kristály. Érdekes tervezett szíj barna színű, mely kombinációja bőr és nagyon ellenálló anyagból. Řemínek je opatřen pevnou uzavíratelnou sponou, můžete si ho nastavit podle vašich potřeb, aby vám na zápěstí hodinky perfektně seděly.

A fő előnyök

  • klasszikus design arany és barna színekben
  • Case bevonatú acél
  • nagyon ellenálló ásványi üveg
  • Szíj bőr és textil
  • vízálló 3 ATM
  • Quartz óraszerkezet megbízható márka

A praktikus társ a hétköznapokban

A nagy előnye az óra vízálló 3 ATM,   Watch, amely véd a nedvesség és az eső.A pontos idő garantálja a pontos Quartz óraszerkezet, akinek meghajtás biztosítja elemeket.Órák értékelni minden modern nő, tökéletesen illeszkedő minden ruhát, és alkalmasak üzleti találkozók, de hála az elegáns megjelenés, és használja őket társasági események.Morellato Órák R0151133502 kapni eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Paraméterek

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
30 m (3 ATM) Kész!

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morellato R0151133502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO R0151133502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morellato R0151133502.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ