Akvizice ApF HU Shop roku

MOSH iPhone 5 / 5S / SE telefonhoz fekete

Termékkatalógus
MOSH iPhone 5 / 5S / SE telefonhoz fekete
Mobiltelefon tok - védelem ütközésekkel, karcolásokkal szemben, puha mikroszálas belső védi a készüléket portól és zsírtól, nem toxikus szintetikus bőrből készült, állványként is szolgál
Kód:  MSH010c Termékszám:  MSH-CIP5-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MOSH iPhone 5 / 5S / SE telefonhoz fekete Megszűnt

MOSH iPhone 5 / 5S / SE telefonhoz fekete

Elegáns tok iPhone 5 mobiltelefonhoz. Tartós mesterséges bőrből készült (külső oldal) és puha mikroszálból (belső oldal). Ennek köszönhetően kiváló védelmet nyújt lökésekkel, kisebb ütésekkel és porral szemben. A belső réteg mikroszálas, amely védi a kijelzőt karcolásoktól és zsírtól. A csomag része egy belső műanyag tartó, amely helyén tartja az okostelefont, és így nem csak a hátlapját védi, de az oldalait is. A leginkább kényelmes használat érdekében a tok rendelkezik a szükséges nyílásokkal kamera, vaku számára és természetesen hozzáféréssel az összes csatlakozóhoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos dizájn
  • Belső műanyag tartó
  • iPhone 5 / 5S / 5SE telefonhoz tervezve
  • Hosszú élettartam
  • Beépített állvány
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOSH iPhone 5 / 5S / SE telefonhoz fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH pro iPhone 5/5S/SE černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOSH pre iPhone 5/5S/SE čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH pro iPhone 5/5S/SE černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH pro iPhone 5/5S/SE černé.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ