A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Mosó-szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(1)
(34)
(14)
(1)
Energiaosztály
A
(27)
B
(7)
C
(5)
D
(9)
E
(2)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(48)
Keskeny (max. 50 cm)
(2)

A mosó-szárítógép két háztartási készülék stílusos kombinációját jelenti egyetlen berendezésben. Beszerzésével, használatával pénzt és helyet takaríthatsz meg. Kimossa és megszárítja a ruhákat - az opcionálisan elérhető gőzprogramokkal pedig a mosott ruha még puhább és illatosabb lesz. Olvass tovább, hogy megtudd, hogy mire figyelj mosó-szárítógép választásakor.

Tovább

A kombinált mosó-szárítógép előnyei és hátrányai

A mosó-szárítógéppel nem csak helyet, de időt is megtakaríthatsz, hiszen nem kell a mosott ruha szárítóra történő akasztásával törődnöd, sőt: egyes programok használatával a vasalásnak is búcsút inthetsz. A szárítós mosógépben tisztított ruhanemű illatos és finom tapintású lesz. Az ilyen készülékek hátránya viszont nagyobb energiafogyasztás lehet a hagyományos mosási művelet és az akasztva történő szárításhoz képest.

Mosó- és szárítógép egybe - vagy külön?

Mik egy kombinált mosó-szárítógép előnyei, ill. hátrányai két, különálló készülékhez képest? Íme néhány fontos pont, ami alapján eldöntheted, számodra melyik kivitel a megfelelőbb.

Előnyök

  • Helytakarékosabb, mint két különálló készülék.
  • Nem kell áttenni a mosott ruhát a mosógépből a szárítóba.
  • Alacsonyabb beruházási költség.

Hátrányok

  • Általában gyengébb szárítási képesség.
  • Kisebb modellválaszték.
  • Kevesebb ruha szárítására képes, mint egy különálló szárítógép.

Mégis inkább külön-külön készüléket vennél? Fedezd fel mosógép és szárítógép kínálatunkat.

Mit kell figyelembe venni a mosó-szárítógép kiválasztásakor?

Nézzük, milyen paraméterekre érdemes figyelni, amikor mosó-szárítógépet választasz. Ha ezek alapján döntesz, gyorsan megtalálod a számodra ideális készüléket.

i

Van kedvenc háztartási gép márkád? Tedd még könnyebbé a választást és keress mosó-szárítógépet márka szerint.

Mosó és szárítógép – elöltöltős kivitel

Az elöltöltős mosó-szárítógép modellek manapság már nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint az egyszerű, felültöltős mosógépek. Nem foglalnak akkora helyet, ugyanakkor a felső részük pakolófelületként is funkcionál.

Beépíthető mosó-szárítógépet kizárólag elöltöltős változatban gyártanak.

A mélység kérdése, avagy standard méretű vagy keskeny mosó-szárítógép

Ha elegendő hely van a lakásban és akár 48 cm-nél nagyobb mélységű készülék is elfér, a standard méretű mosó-szárítógép számodra megfelelő lesz. A keskeny, slim változat a maga max. 48 cm-es mélységével viszont kiváló megoldás a kisebb fürdőszobás lakásokba.

Mennyi energiát fogyaszt egy átlagos mosó-szárítógép?

A legtöbb mosó-szárítógép A vagy B energiaosztályú, de léteznek magasabb, akár G osztályú modellek is.

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A 5,44 206,72
B 6,48 246,24

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk.

Egyéb fontos paraméterek a mosó-szárítógép kiválasztásához

Vessünk egy pillantást a többi paraméterre is, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni mosó-szárítógép kiválasztásakor.

  1. Vízfogyasztás: a leggazdaságosabb mosó-szárítógép modellek a mosáshoz min. 50 liter vizet használnak, a szárításhoz pedig kb. 25 litert.
  2. Maximális centrifugálási sebesség: fordulat/perc-ben jelölik. Minél nagyobb a sebesség, annál jobban összenyomódik a ruhanemű és annál gazdaságosabb a szárítási ciklus.
  3. Zajszint: eltérő érték lehet mosás, ill. centrifugálás közben. Néhány általános zajszint összehasonlításként: 30 dB (suttogás), 50 dB (csendesebb iroda), 60 dB (hétköznapi beszélgetés), 70 dB (televíziózás), 80 dB (porszívózás a közvetlen közelben).
  4. A készülék magassága: meghatározza, hogy a mosó-szárítógép elfér-e pl. egy faliszekrény alatt.

A mosó-szárítógép funkciói

Egyes mosó-szárítógép modellek néhány olyan plusz funkcióval is büszkélkedhetnek, amelyek még tovább egyszerűsítik a mosást és a szárítást.

  • A késleltetett indítás olyan funkció, amely lehetővé teszi a mosó-szárítógép programok kezdési idejének beállítását.
  • Az AquaStop automatikusan kikapcsolja a vízellátást a készülék károsodása vagy meghibásodása esetén.
  • A szárítóprogramokat általában a ruha anyagának megfelelően osztják pamut, szintetikus és gyapjú programokra.
  • A gőzprogramok frissé és üdévé varázsolják a mosott ruhát, sőt, a gyűrődéseket is kisimíthatják.
  • Az inverter motor megbízhatóbb, tartósabb és csendesebb a hagyományos motorhoz képest.
  • A Fuzzy Logic a betöltött ruhanemű mennyisége alapján állítja be a víz mennyiségét. Ez a funkció súlyérzékelésként is ismert.

Okos szárítós mosógép - plusz képességek a mosás és a szárítás szolgálatában

Az okos szárítós mosógép modellek lehetővé teszik például ruhanemű hozzáadását menet közben, vagy a programok kiválasztását és a készülék beállítását mobilalkalmazás segítségével. Sőt, az energiafogyasztás is figyelemmel kísérhető. Az okos mosó-szárítógépek minden okos készülék rajongót lenyűgöznek.

i

A tartozékok között mindent megtalálhatsz, amire a mosó-szárítógép helyes működéséhez szükség van.

Gőz mosó és szárítógépek - nem csak allergiásoknak

A gőz mosó és szárítógépek beszerzési ára kicsit magasabb, de az energiafogyasztásuk alacsonyabb, képesek kezelni a legfinomabb szöveteket is és az allergénekkel is elbánnak. A beruházás tehát garantáltan megtérül - különösen az allergiában szenvedők számára.

Sokallod egy új mosó-szárítógép árát? Nézz körül használt, felújított és újszerű készülékeink között az outlet kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
50 termék
5,0
HOOVER HDP4106AMBC7/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
189 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HOOVPS035
5,0
Electrolux EWWN1685W
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 60 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 84,7 cm × 59,7 cm × 53,4 cm (ma×szé×mé),
Leárazás -31 %
220 390 Ft 320 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXPR091
4,5 33×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
195 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HAIPRS07
3,9 16×
Beko HTE7616X0
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 265 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 46 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor és kijelző, 84 cm × 60 cm × 50 cm (ma×szé×mé),
194 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEPRS07
WHIRLPOOL FFWDD 1076258 BV EU
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, A centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 66 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, súlyérzékelés, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, 6, érzék, SteamCare és FreshCare+, 85 cm × 59,5 cm × 60,5 cm (ma×szé×mé),
253 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHPR139
BOSCH WNA13400BY Serie 4 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH WNA13400BY Serie 4
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 313 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 70 l vízfogyasztás ciklusonként, gyerekzár, Aquaoverflow, 84,8 cm × 59,8 cm × 59 cm (ma×szé×mé),
371 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPS006
HAIER HWD10BD14979NUGS - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HAIER HWD10BD14979NUGS
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 306 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 70 l vízfogyasztás ciklusonként, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
376 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HAIPRS10
CANDY ROW 4966DWRR7-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, Antioverflow, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
184 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANPS048
SAMSUNG WD90T754DBH/S6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 377 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 90 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, AddWash, 89 cm × 66,6 cm × 64,2 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
202 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SAWM080
INDESIT BDE 86436 WSV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Push&Go, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
205 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPR058
WHIRLPOOL BI WDWG 861485 EU
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 81,5 cm × 59,5 cm × 59,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
294 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHPR137
HOOVER H5DPB696AMBC/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
229 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HOOVPS036
Electrolux EW8WP261PB 800 UltraCare - Gőz mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
Electrolux EW8WP261PB 800 UltraCare
Gőz mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, A centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 10 kg mosási és szárítási kapacitás, 307 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és gyerekzár, SteamCare, 84,7 cm × 59,7 cm × 63,6 cm (ma×szé×mé),
371 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXPR123
BOSCH WKD28543EU Serie 6 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WKD28543EU Serie 6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop, 82 cm × 59,5 cm × 58,4 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
707 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BOPS012
Electrolux EW9WN249W - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
Electrolux EW9WN249W
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 275 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 50 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 87 cm × 59,7 cm × 66 cm (ma×szé×mé),
Leárazás -5 %
391 000 Ft 410 900 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXPR090
INDESIT BDE 96436 EWSV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Push&Go, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
221 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPR057
4,5 12×
HOOVER HDP 5106AMBC/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
152 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HOOVPS023
Electrolux EW9WN249W
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 275 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 50 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 87 cm × 59,7 cm × 66 cm (ma×szé×mé),
250 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ELXPR090
4,8
CANDY CSWS4 3642DE/2-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, F energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 6 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 322 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 67 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 43,2 cm (ma×szé×mé), tömege: 62,5 kg
105 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CANPS032
5,0
CANDY CBD 485D1E-S
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 397,2 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aquaoverflow, 82 cm × 60 cm × 52,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
149 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 18.
Termékkód: CANPS033
5,0
CANDY ROW 4854DWMT/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
154 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 29.
Termékkód: CANPS039
4,7 27×
Hoover HD 495AMBB/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
186 130 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 10.
Termékkód: HOOVPS026
4,5 12×
HOOVER HDP 5106AMBC/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
169 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 10.
Termékkód: HOOVPS023
BOSCH WNG254A0BY - Mosó-szárítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WNG254A0BY
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10,5 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 306 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 82 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, kijelző, automatikus adagolás, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Sensitive Drying, Steam Refresh és i-DOS, 84,8 cm × 59,8 cm × 59 cm (ma×szé×mé),
393 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 29.
Termékkód: BOPS015

Mosó-szárítógépek

Mosó-szárítógépek

A Mosó-szárítógépek kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosó-szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosó-szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosó-szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosó-szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ