AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SINKS FORMA 615 Avena

Termékkatalógus
SINKS FORMA 615 Avena
Gránit mosogató , a mosogató méretei: 61,5 cm × 50 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
Kód:  SINDR099 Termékszám:  8596142006731

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SINKS FORMA 615 Avena

Egy modern gránit mosogató, amely festékkel kevert finomszemcsés gránit- és kvarcőrlemény keverékéből készült. A Sinks gránit mosogatóban az őrlemény aránya 84%, amely a maga nemében egyedülálló ebben a termékkategóriában. A természetes kőőrlemény szemcséit pedig egy kiváló minőségű akrilát kötőanyag tartja össze. A mosogató ellenáll az UV-sugárzásnak, a kopásnak és a karcolásnak is. A termék rendkívüli tartóssága és ellenállóképessége mellett még azzal is kitűnik versenytársai közül, hogy rövid ideig még a magas, akár 280°C-os hőmérsékletnek is képes ellenállni. A gyártásához felhasznált anyagok garantálják, hogy a mosogatótálca még hosszú használat után is úgy fog majd kinézni, mintha új lenne. Még akkor sem sérülne meg, ha egy nehéz lábast véletlen beleejtenénk.

Előnyök

  • Egymedencés, keskeny csepptálcával
  • Antibakteriális védelem
  • Karcálló
  • Mosogatógéphez csatlakoztatható szifon
  • Egyszerű karbantartás
  • Szagmentesítő rendszer
  • 10 év garancia

Tisztítás és ápolás

A mosogatótálca egyszerűen, langyos vízzel, egy puha ruhával vagy közönséges konyhai szivaccsal és folyékony, súroló hatás nélküli tisztítószerekkel tisztítható. Nagyobb vagy makacsabb szennyeződés esetén a külön erre a célra készült tisztítópaszta használható. A mosogató felülete ugyan ellenáll a magas hőmérsékletnek, de fontos, hogy a forró fazekakhoz, lábasokhoz és egyéb konyhai eszközökhöz használjunk erre a célra készült alátétet.

A csomag tartalma

Gránit mosogató
3 1/2-es lefolyószelep
Helytakarékos szifon mosogatógép-csatlakozóval
A szereléshez szükséges tartozékok

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados gyárban készült mosogatótálcákat a világon elsőként különleges antibakteriális védelemmel is ellátták. Az antibakteriális réteg  ezüstionokat tartalmaz, amelyek kíméletesen és környezetbarát módon bánnak el a legtöbb ismert baktériummal és vírussal. Ugyanezt a módszert alkalmazzák például a modern kórházi műtőkben vagy speciális, antibakteriális védelmet nyújtó ruházat gyártásához is. A mosogatótálca további erénye az úgynevezett Ariapura-rendszer, amely tisztítja a levegőt, és megszünteti a mosogatóból eredő kellemetlen szagokat. Az Ariapura-rendszer  a titán-dioxid fotokatalízisének elvén működik. A napfény hatására a titán-oxid ugyanis lebontja a szagokat és tisztítja a levegőt. E folyamatnak hála, a mosogató képes önmagát is megtisztítani.

Paraméterek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SINKS FORMA 615 Avena Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINKS FORMA 615 Avena. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sinks FORMA 615 Avena.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ