Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

FORMA 615 Truffle

Termékkatalógus
FORMA 615 Truffle
Gránit mosogató , a mosogató méretei: 61,5 cm × 50 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
Kód:  SINDR106 Termékszám:  8596142006809

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FORMA 615 Truffle

Finom gránit és kvarc keverékéből készült modern mosogatótálca. Összesen 84 százalék aggregátumból. Ilyen magas arányt egyik versenytársnál sem talál. A természetes gránitot minőségi akril kötőanyag tartja össze. A mosogatótálca ellenáll a karcolásnak és az ultraibolya sugárzásnak is. A terméket rendkívüli szilárdság és tömörség jellemzi. Ráadásul rövid távon ellenáll az extrém magas hőmérsékletnek is – legyen szó akár 280 fokról. A gyártáshoz használt anyagok biztosítják, hogy a mosogatótálca hosszú éveken át olyan marad, amilyen a megvásárlás pillanatában volt. Még szilárdabb edények használata esetén is.

Előnyök

  • Egyetlen darabból lett kivágva
  • Antibakteriális védelem
  • Karcállóság
  • Szifon a mosogatógéphez
  • Egyszerű karbantartás
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • 10 év garancia

Tisztítás és karbantartás

Tisztításkor a mosogatót langyos vízzel, puha ruhával vagy konyhai szivaccsal mossa le, csiszolás nélkül. A nagyobb szennyeződésekhez használjon erre a célra készült tisztítószereket. Dacára annak, hogy a mosogató felülete ellenáll a magas hőmérsékleteknek, a forró edényeket, serpenyőket és hasonló konyhai eszközöket érdemes a speciális lapokon elhelyezni.

A csomag tartalma

Gránit mosogató
Drain 3 1/2
Helytakarékosság mosogatógép szifonjához
Anyagok szereléshez

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados az első olyan gyártó a világon, amely mosogatótálcáit antibakteriális védelemmel látja el. Ez a technológia az ezüstionok elvét követi, amely környezetbarát módon képes megszabadulni az ismert baktériumoktól és vírusoktól. Ezzel a módszerrel eddig csak modern színházakban, illetve munkaruháknál találkozhattunk. Az Ariapura technológiának hála, a mosdó tisztítja a levegőt és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Az Ariapura egyébként a titán-dioxid fotokatalízisének elvén alapul. Napfény hatására ugyanis a titán-dioxid lebomlik, eltüntetve a kellemetlen szagokat és tisztítva a levegőt. A mosogatók ezért öntisztító képességgel is rendelkeznek.

 

Paraméterek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FORMA 615 Truffle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINKS FORMA 615 Truffle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sinks FORMA 615 Truffle.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ