A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Mosogatótálca

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mosogató alakja
Sarokba építhető
(4)
Kerek forma
(10)
Négyszögletű forma
(14)
Téglalap alakú
(147)
Ovális
(13)
Kiskád
Medence nélkül
(137)
Csepegtető
Csepegtető tálca nélkül
(75)
Hossz
21,7 cm
111 cm
-
Szélesség
34 cm
100 cm
-
Mélység
14 cm
30,6 cm
-
Szerelés
Vízszintesen
(14)
Felső
(140)
Alsó
(7)
Teljes területű
(5)
Munkalapra
(13)

A megfelelő típusú mosogatótálca kiválasztását több tényező befolyásolja. Fontos faktor a mosogató használatának módja, ebből kifolyólag a konstrukció típusa és a mosogatótálca formája. A mosogatótálca kiválasztásakor egy másik paraméter a konyhában, egészen pontosan a konyhapulton való elhelyezése. A konyhai mosogatókat az anyaguk alapján is csoportosíthatjuk. Nézzük meg, mire kell figyelni a mosogatótálca kiválasztásakor.

Tovább

A mosogatótálca kiválasztásának első szempontja - a konstrukció típusa

A mosogató helyétől és megjelenésétől függően választhatunk egymedencés mosogatót vagy nagyobb mosogatótálcát csepegtetővel és zöldégmosó tálcával. A kisebb háztartásokban általában elegendő az egymedencés mosogató. A kétmedencés mosogatótálca több helyet igényel.

  • Egymedencés mosogatótálca - mosogató egy medencével. Nem csak azok a mosogatótálcák tartoznak ide, amelyek csupán egy medencéből állnak. A medence mellett csepegtető vagy zöldségmosó tálca, de akár mind a kettő is helyet kaphat. Alakjuk és méretük tekintetében igen bőséges a választék.
  • Kétmedencés mosogatótálca - mosogató két medencével. Leggyakrabban szögletes kivitelű kétmedencés mosogatókkal találkozhatunk. Ha mégis ilyen mosogatót szeretnél, de a kerek forma jobban tetszik, akkor is fogsz találni megfelelőt. Még ovális kétmedencés mosogatótálcát is találhatsz, amelyben a medence maga inkább félkör alakú. A sarok mosogatók között is vannak kétmedencések, ezek legtöbbször csepegtetővel is rendelkeznek. Ami a medencék méretét illeti, elég széles a paletta.
  • Mosogatótálca külön zöldségmosó és csepegtető tálca nélkül - mosogatótálca csak medencével.
  • Mosogatótálca csepegtetővel - mosogató medencével és csepegtetővel.
  • Konyhai mosogatótálca zöldségmosó és csepegtető tálcával - mosogatótálca medencével, csepegtetővel és kiegészítő zöldségmosó tálcával.

i

Ha részletesebben szeretnéd megismerni mosogató kínálatunkat, nézd meg a mosogatótálca kiválasztására vonatkozó útmutatónkat: Útmutató a mosogató kiválasztásához.

A mosogatótálca alakja

A mosogató alakjának kiválasztása elsősorban a konyha stílusától és a konyhapult méretétől függ.

  • Téglalap vagy négyzet alakú mosogatótálca - a legáltalánosabban elterjedt alakú mosogató.
  • Kerek mosogatótálca - kerek mosogató csepegtető nélkül.
  • Sarok mosogatótálca - a mosogató kialakításának köszönhetően helyet lehet megtakarítani a konyhában.

A mosogatótálca mérete

A mosogatótálca méretét elsősorban a rendelkezésre álló hely határozza meg. Érdemes viszont külön említést tenni a mosogatótálca mélységéről. Ha mosogatógéped van és elsősorban a nagy edényeket fogod a mosogatóban mosogatni, érdemes megnézni, elég mély-e ehhez a kiszemelt darab. Általában a medence 15-20 cm mély, a 20 cm mély mosogató már mélyebbnek számít. Viszont még ennél is találhatsz mélyebb modelleket, de általánosságban elmondható, hogy a 20 cm-nél mélyebb mosogatók nagyobbak is. Sok esetben ezeknek a mosogatótálcáknak a megnevezésében szerepel az "extra nagy" vagy "extra mély" kifejezés.

A mosogatótálca anyaga

Ami az anyagot illeti, a mosogatótálcák között találhatunk gránit, rozsdamentes acél, tectonite mosogatótálcákat, de más egyéb anyagokkal is találkozhatsz. A leggyakoribbak közé a rozsdamentes acél és a gránit mosogatók tartoznak. A rozsdamentes acélból készült mosogatótálcák könnyen karbantarthatók. A gránit mosogatók szilárd, kemény felülettel rendelkeznek, és ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek. Előnye a színváltozatok széles választéka.

  • Gránit mosogatótálca - kompozit anyagból (zúzott gránit, akril/poliészter kötőanyag és festék) készül
  • Rozsdamentes mosogatótálca - króm-nikkel rozsdamentes acélból készül
  • Tectonite mosogatótálca - kompozit anyagból (gyanta, üvegszál stb.) készül

Mosogatótálca ár

A mosogatótálca ára nagy mértékben függ az anyagától. Ezért a kínálatunkban lévő mosogatótálcák árát is érdemes az anyag alapján közelebbről megnézni.

Rozsdamentes acél mosogatótálca ár

Rozsdamentes acél mosogatótálca már 14 000 forint körül kapható, ezek általában egymedencés modellek, esetenként csepegtetővel kiegészítve. 30 000 forintért már kétmedencés mosogatótálca is kapható. A rozsdamentes acél mosogató ára akár 160 000 forint is lehet, ezek a modellek legtöbbször mélyebbek, illetve speciális, a munkalap síkjába történő beszerelés jellemzi őket. Megnézheted azolcsó rozsdamentes mosogatótálca kínálatunkat a leggazdaságosabbtól a legdrágábbig haladva.

i

A rozsdamentes acél mosogató esetében az árat az anyagvastagság is befolyásolja. Az olcsóbbaknál 0,5-0,6 mm-es, a drágább modelleknél akár 1 mm-es anyagvastagsággal is találkozhatsz. Az anyagvastagság befolyásolja a mosogató tartósságát.

Tectonite mosogatótálca ár

Tectonite mosogatótálca 50 000 és 70 000 forint között kapható. Nézd is meg olcsó tectonite mosogatótálca kínálatunkat ár szerint növekvő sorrendbe rendezve.

A mosogatótálca beépítése

A mosogató beépítésének típusát mérlegelve el kell dönteni, hogy a mosogató a munkalap fölé emelkedjen, a munkalapszintbe, vagy a munkalap alá kerüljön.

  • Munkalap fölé helyezett mosogatótálca - univerzális beépítési típus, ahol a mosogató szélei finoman a munkalap fölé emelkednek.
  • Munkalap szintje alá helyezett mosogatótálca - a mosogató széle a munkalap alatt van.
  • Munkalapba süllyesztett mosogatótálca - ebben az esetben a mosogatót a munkalap síkjába helyezik, megemelt perem nélkül.

Ha szeretnéd alaposabban megnézni néhány gyártó népszerű mosogatóit, kattints a következő linkekre: Franke mosogatótálcák, Alveus mosogatótálcák, Sinks mosogatótálcák

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, balos - matt Szállításra kész > 5 db
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 80 cm × 60 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 41 cm × 36 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
21 490 Ft

2.
ALVEUS Allux 70 Szállításra kész > 5 db
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, rozsdamentes acél anyagból készült, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40,5 cm × 35,5 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft

191 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, balos - matt - Rozsdamentes mosogató Típusok
4,3
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, balos - matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 80 cm × 60 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 41 cm × 36 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SINDR699
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
SINKS LINEA 780 N Granblack JOBB
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, jobb oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, fekete szín, a mosogató méretei: 78 cm × 48 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
56 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SINDR812
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
SINKS LINEA 780 N Granblack BAL
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, fekete szín, a mosogató méretei: 78 cm × 48 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SINDR811
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Alveus Prunus 160 - G55 bézs
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, gránit anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, beige szín, a mosogató méretei: 57 cm × 50 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 48,9 cm × 37,9 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma)
84 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALVEDR010
4,5
ALVEUS Allux 70
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, rozsdamentes acél anyagból készült, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 48 cm × 48 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40,5 cm × 35,5 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALVEDR063
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, jobbos - matt - Rozsdamentes mosogató Típusok
4,3
SINKS CLP-D 800 M 0,5mm, jobbos - matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, jobb oldali elrendezéssel, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 80 cm × 60 cm × 15,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 41,5 cm × 37 cm × 17 cm (Ho x Szé x Ma)
22 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SINDR697
3,8
SINKS ROUND 450 M 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - kerek forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, dugós lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 45 cm × 45 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 40 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
20 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SINDR551
SINKS LINEA 600 N Granblack Jobbos - Gránit mosogató Típusok
4,6 11×
SINKS LINEA 600 N Granblack Jobbos
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, jobb oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, fekete szín, a mosogató méretei: 60 cm × 48 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
56 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SINDR810
5,0
ALVEUS Line 80
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, medence méretei: 34 cm × 42 cm × 16 cm (Ho x Szé x Ma)
29 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ALVEDR061
5,0
SINKS ROUND 450 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - kerek forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 45 cm × 45 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 40 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SINDR546
5,0
Franke LLX 611 2
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, bal oldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 79 cm × 50 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 40 cm × 19,5 cm (Ho x Szé x Ma)
69 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: FRA0101c01
Metalac Granit X Quadro M + csepegtető tálca, bézs - Gránit mosogató Típusok
3,0
Metalac Granit X Quadro M + csepegtető tálca, bézs
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, beige szín, a mosogató méretei: 50 cm × 62 cm × 20,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 42 cm × 37 cm × 20,5 cm (Ho x Szé x Ma)
57 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: METinc13
5,0
FRANKE BFG 611-86 onyx
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, fekete szín, a mosogató méretei: 50 cm × 86 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 42 cm × 45 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma)
95 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FRA0102a58
5,0
SINKS ROUND 510 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - kerek forma forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 51 cm × 51 cm × 16,5 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 39,6 cm × 39,6 cm × 16,5 cm (Ho x Szé x Ma)
24 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SINDR544
5,0
Franke BFG 611-62 620x500 szürke kő
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, szürke szín, a mosogató méretei: 62 cm × 50 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 34 cm × 42 cm × 20 cm (Ho x Szé x Ma)
74 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FRA0101b14
5,0
Franke OID 611 fehér 940x510mm
Tektonit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, tectonite anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, fehér szín, a mosogató méretei: 94 cm × 51 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 44 cm × 44 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
72 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FRA0102a09
4,8 34×
Alveus rock 130 G - 91 Fekete
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, gránit anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, fekete szín, a mosogató méretei: 78 cm × 48 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 40 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
55 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALVEDR041
ALVEUS Basic 170 fi 90
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 43,5 cm × 78 cm × 14 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 35,5 cm × 36 cm × 14 cm (Ho x Szé x Ma)
20 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ALVEDR056
5,0
SINKS LINEA 780 N Granblack
Gránit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, gránit anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, granblack szín, a mosogató méretei: 78 cm × 48 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 40 cm × 41,5 cm × 19 cm (Ho x Szé x Ma)
65 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SINDR560
4,0
SINKS CLASSIC 760 M 0,5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 76 cm × 43,5 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 38 cm × 34 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma)
19 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SINDR557
4,0
Sinks NEPTUNE 526 V 0,6 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 43,2 cm × 52,6 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 37,6 cm × 47 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
29 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SINDR378
5,0
SINKS COMPACT 760 V 0.5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 76 cm × 43,5 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 39 cm × 36 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma)
24 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SINDR323
3,0
SINKS COMPACT 435 V 0.5 mm matt
Rozsdamentes mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, rozsdamentes acél anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, rozsdamentes acél szín, a mosogató méretei: 43,5 cm × 46,5 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 39 cm × 36 cm × 15 cm (Ho x Szé x Ma)
24 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SINDR321
Franke OID 611-78 fekete 780x500mm - Tektonit mosogató Típusok
Franke OID 611-78 fekete 780x500mm
Tektonit mosogató - téglalap alakú forma, egymedencés, csepegtetővel, tectonite anyagból készült, kétoldali elrendezéssel, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, fekete szín, a mosogató méretei: 78 cm × 50 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 35 cm × 43 cm × 18 cm (Ho x Szé x Ma)
69 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: FRA0102a01

Mosogatótálca

Mosogatótálca

A Mosogatótálca kategóriában összesen 191 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatótálca Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatótálca A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatótálca A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatótálca vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ