A március 15-i ünnepnap alatt az üzleteink zárva tartanak.

MEGA Výprodej březen 30 dnů na vrácení

Mosógép-szárítógép szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A mosógép és szárítógép szett egy kiváló készülékpáros: az egyik tökéletesen tisztára mossa a ruhaneműt, a másik pedig az egyenletes és kifogástalan szárításáról gondoskodik. Új mosógép szárítógép torony kiválasztása során fontos szempont a készülékek helye, kapacitása és méretei. A továbbiakban tanácsokkal látunk el a számodra leginkább megfelelő mosó és szárítógép szett kiválasztásához.

Tovább

Mosógép és szárítógép szett, vagy külön-külön a két készülék?

Miért előnyösebb egy mosó és szárítógép szett, mint a két készülék megvásárlása külön-külön? Négy érvet is fel tudunk sorolni:

  1. Az egymásra rakható mosó és szárítógép szetteket együtt értékesítik, így nem kell további órákat eltöltened hasonló kivitelű készülékek keresgélésével.
  2. Funkcióik és technológiáik kiegészítik egymást, emellett egyforma vezérlőrendszerrel, gombokkal, ikonokkal rendelkeznek.
  3. A mosógép szárítógép torony mindkét tagja hasonló energiaosztályba tartozik, így a működtetési költség a lehető legkevesebb.
  4. Végül, de nem utolsó sorban, olcsóbb. Mosógép és szárítógép szett vásárlása minden esetben költséghatékonyabb.

i

Mosógép szárítógép szett vélemények
Tudni szeretnéd, melyik a legjobb mosógép szárítógép torony? Az Alza teszt a mosógép szárítógép szett vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális mosó és szárítógép szett termékkínálatot.

Mosógép és szárítógép egymás tetején vs mosó-szárítógép egyben

Sokakban felmerülhet a kérdés: melyik az előnyösebb, egy mosógép szárítógép torony, tehát két készülék, vagy pedig egy kombinált mosó-szárítógép?

Mosó szárítógép szett - két készülék

A mosógép és szárítógép szett azok számára a legalkalmasabb, akik teljes értékű mosást és szárítást szeretnének. A kombinált készülékben történő szárítás nem egyenlő a külön szárítógéppel történő szárítással, hiszen azok dobját főképp mosásra tervezték.

  • Teljes értékű mosás és szárítás
  • A szárítógép nagyobb mennyiségű ruha szárítására képes
  • Programok szélesebb választéka
  • Alacsonyabb üzemeltetési költség
  • Magasabb vételár
  • Több helyet igényel

Mosó és szárítógép egyben

A mosó és szárítógép egyben olyan otthonokba a legalkalmasabb, ahol minden centiméter számít, és maga a szárítás inkább csak a mosógép egy kényelmes kiegészítő funkciója. Ellenkező esetben inkább egy mosógép szárítógép torony a jó választás.

  • Költséghatékony
  • Kis helyiségekben is könnyen elfér
  • Nem teljes értékű szárítás
  • Kevesebb ruhanemű szárítására képes

Mosógép szárítógép egymáson vagy egymás mellett?

Ha egy mosó és szárítógép szett megvásárlása mellett döntesz, gondold végig azt is, hogy a mosógép és szárítógép egymáson vagy egymás mellett lesznek-e. Természetesen lehetőséged van arra is, hogy a készülékeket egymástól teljesen eltérő helyekre tedd, de gyakorlati szempontból ez nem igazán optimális, hiszen jobb, ha nem kell messzire vinni a frissen mosott, szárításra váró ruhákat.

  • A mosógép és szárítógép szett egymás mellé történő elhelyezését leginkább nagy helyiségekben javasoljuk. Előnye, hogy a két készülék teteje hasznos tárolóterületet biztosít a mosószereknek és egyéb dolgoknak.
  • A mosógép és szárítógép egymás tetején történő elhelyezése a helytakarékosság szempontjából lehet jobb megoldás. A mosógép és szárítógép egymásra helyezéséhez szükség lehet egy összeépítő keretre is, amely biztosítja a készülékek stabilitását, de egyúttal a már kimosott vagy megszárított ruhaneműk tárolóhelyeként is szolgál.

Mosógép és szárítógép egymás tetején - melyik készülék legyen alul, illetve felül?

Már letetted a voksodat egy mosógép szárítógép torony mellett, de tudni szeretnéd azt is, hogy melyiket rakd felülre és melyiket alulra? A válasz egyszerű: a mosógép kerüljön alulra, hiszen miután megtelt vízzel, a dobja megnehezedik, ezért jobb, ha a mosógép inkább a szilárd talajon van. Emellett a mosógép a centrifugálás közben rázkódik, ezért felül nem lenne stabil a pozíciója. Ezenkívül a lefolyók és a vízadagolók általában lent helyezkednek el.

Beépíthető mosó és szárítógép szett
Az elöltöltős mosó és szárítógép szett beépíthető változatban is nagyon népszerű - ez annyit jelent, hogy mindkét készülék szépen beilleszthető a munkalap alá.

A mosógép és szárítógép szett kapacitása

Az mosó szárítógép szett két készülékére jellemző, hogy hasonló mennyiségű ruhanemű befogadására képesek, ennek köszönhetően gond nélkül megszáríthatod az egész frissen mosott adagot. Fontos azonban, hogy kapacitásuk különbsége ne haladja meg a 2 kilogrammot.

A mosógép és szárítógép szett méretei – keskeny vs standard méret

He kevés a férőhelyed, de mégis egy mosógép és szárítógép szett vásárlása mellett döntesz, akkor a 45 cm-es szélesség lehet számodra az optimális választás.

  • Egy keskeny mosógép és szárítógép szett akár 48 cm-es mélységgel is büszkélkedhet, így ezek a készülékek kis helyiségekbe is alkalmasak lehetnek.
  • Egy standard méretű mosó és szárítógép szett jellemzően 49-60 cm-es mélységgel rendelkezik.

i

Mosó és szárítógép egymás tetején
Ahhoz, hogy a keskeny mosógép szárítógép egymáson valóban stabilan álljon, mindenképpen szükséged lesz egy összeépítő keretre, amely segítségével tökéletesen illeszkedik egymáshoz a két készülék. Az univerzális változattal pedig akár eltérő mélységű (+-5 cm) mosógépet és szárítógépet is egymásra helyezhetsz.

A mosógép és szárítógép szett kiegészítőinek tártháza

A mosógép és szárítógép szett tartozékok magasabb szintre emelik a teljes mosási és szárítási folyamatot. Ide tartoznak például a különböző összeépítő keretek, illatosítók és illatkendők, öblítők, mosókapszulák, mosószerek, alkatrészek és szekrények.

Mosógép és szárítógép szett akció
Minden vágyad egy új mosógép és szárítógép szett, és a kedvezményes ajánlatokat keresed? A mosógép és szárítógép szett akció remek darabokat kínál számodra az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Hogyan tovább?

  • Kérjük ellenőrizd, hogy a megfelelő keresési kifejezést írtad-e be.
  • Próbálj meg rákeresni hasonló szavakra.
  • Próbálj meg egy általános keresési kifejezést megadni.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógép-szárítógép szettek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógép-szárítógép szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógép-szárítógép szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógép-szárítógép szettek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ