Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(6)
(31)
(15)
Energiaosztály
A
(140)
B
(39)
C
(20)
D
(23)
E
(7)
F
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(192)
Szárítóval
(47)
Típus
Elöltöltős
(218)
Felültöltős
(23)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(183)
Keskeny (max. 50 cm)
(58)

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz- és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni, és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltésének módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

  • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
  • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
  • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

  • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
  • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

  • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
  • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
  • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

  • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
  • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
  • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
  • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Nem tudsz dönteni? Válassz akár szín szerint, vagy próbáld ki a díjnyertes mosógépeket.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

  • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
  • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
  • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
  • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
  • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
  • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódabikarbónával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
INDESIT BTW L50300 EU/N Szállításra kész > 5 db
Mosógép - felültöltős, D energetikai osztály, 5 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás és LED jelzőfények, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
114 990 Ft

2.
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
109 990 Ft

3.
WHIRLPOOL TDLR 6240SS EU/N Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
134 890 Ft

Még több
241 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 11×
Siguro WM-T711W Wash Master - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosógép - gőzölős, felültöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása (ECO program 40 - 60 °C) 7 kg, energiafogyasztás 44 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 45 l, AquaStop, Fuzzy Logic, SteamCare, inverteres motor, gyorsprogram, kijelző, LED kijelzők, gyermekzár, Soft Opening, 1200 rpm csavartatás, méretek 40 × 87,5 × 61 cm (Szé×Ma×Mé), súly 56 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_T711W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
GORENJE WNEI14AS
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Power Wash és Steam Refresh, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
157 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GORPR057
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
BOSCH WGG244F0BY Serie 6
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, LED jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, Steam Refresh és i-DOS, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
288 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR077
TCL FF0814WA0CZ
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és ruhadarab hozzáadása, Méhsejt szerkezetű dob, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 56 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLPR001
4,6 60×
WHIRLPOOL FFB 8469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR110
4,9 31×
BOSCH WGG24201BY Serie 6
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR042
5,0
AMICA PPS 61011 W
Keskeny mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 59,7 × 84,5 × 49,7 cm (Sz×Ma×Mé)
106 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIPRIS20
4,5 45×
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR050
4,4 73×
INDESIT BTW L50300 EU/N
Mosógép - felültöltős, D energetikai osztály, 5 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás és LED jelzőfények, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO25
4,9
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
126 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR051
4,8
BEKO WUE8726XST
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 84 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEPR130
4,6 59×
WHIRLPOOL TDLRBX 6252BS EU
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 48 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
160 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR104
4,7
GORENJE WNEI84SDS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 63 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GORPR042
4,5 67×
WHIRLPOOL TDLR 5030L EU/N
Mosógép - felültöltős, D energetikai osztály, 5 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és LED jelzőfények, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
106 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO21
4,7 29×
CANDY RO41274DWMST/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
132 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR155
4,5 31×
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR114
4,9 27×
WHIRLPOOL FFB 9469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR108
4,7
HOOVER HW 48AMC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR034
4,4 81×
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
4,5
Haier HW80-B14959S8U1S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 49 cm (Sz×Ma×Mé)
216 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR015
4,7 32×
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
4,5 11×
INDESIT BTW S6240P EU/N
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
119 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: INDPR042
5,0 10×
CANDY RP4 476BWMBC/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
139 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR143

Mosógépek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
mosásA gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...
Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 241 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ