Shop roku Akvizice ApF HU

Motorola Comfort 85 Connect

Termékkatalógus
Motorola Comfort 85 Connect
Bébiőr - képátvitel (videó), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód és éjjellátás
Kód:  BABY10334 Termékszám:  5012786040144

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Comfort 85 Connect

Tartsd maximálisan ellenőrzésed alatt a babaágyában zajló eseményeket. A Motorola Comfort 85 Connect egy olyan bébiőrző, amely nemcsak hangot, de képet is továbbít neked. A hangot digitálisan továbbítja, és a hatótávolság eléri a 300 métert. A babafigyelőnek több csatornája van, és a jelet magasabb frekvencián továbbítja, tehát sűrűn hálózatba kötött területeken is alkalmas, ahol a jelet egyébként sok minden zavarhatja. Ha azonban valami zavarja a jelet, bébiőr figyelmeztet egy hangjelzéssel. A fő egységet (szülői) hálózati feszültség (230 V) vagy elemek táplálják. A babaegység tápellátását hálózat (230 V) vagy elemek biztosítják. Ha a babád gyakran veled utazik, akkor biztosan örülni fogsz annak, hogy mindkét egység elemmel is működik. Ha az elem élettartama végére ér, és túl gyenge, a bébiőr erre automatikusan és időben figyelmeztet. Az esztétika szerelmesei örülni fognak a formatervezésnek is, így a bébiőr minden belső térben kellemes kiegészítőként szolgál.

A Motorola Comfort 85 Connect bébiőrző alapvető előnyei

  • Kiváló minőségű bébiőrző a baba ellenőrzéséhez
  • 5 hüvelykes (127 mm) színes LCD kijelző
  • Távoli felvétel, dőlésszög-váltás és kamera zoom
  • Kommunikáció Android és iOS alkalmazáson keresztül, a felvételek megtekintésének és megosztásának lehetősége
  • Az Amazon Alexa és a Google Assistant intelligens asszisztensek támogatása
  • Távoli HD video streaming, állítható audio hangerő
  • Lefedettségi tartomány akár 300 m otthoni, biztonságos és magánjellegű követés (2,4 GHz FHSS)
  • A Wi-Fi útközbeni megfigyelést biztosít
  • Legfeljebb 4 kameráig bővíthető
  • Színes hangulatvilágítás
  • A fő (szülő) egység tápellátása: hálózati (230 V) és elemek
  • A babaegység tápellátása: hálózati (230 V) és elemek
  • Akusztikus figyelmeztetés a jeltartományon kívül kerüléskor és az elemek töltöttségi szintjének csökkenésekor
  • Elegáns design

A Motorola bébiőrző jellemzői

A modern technológiával sokféle jellemző érkezik, amelyek kiegészítik a bébiőrző fő funkcióját. Az infravörös éjjellátó mód nagyon örvendetes, és betekintést ad abba, mit csinál a baba éjjel, amikor alszik és a lámpa le van kapcsolva. Kétirányú átviteli móddal is rendelkezik. Ha észreveszed, hogy a baba felébred, beszélgethetsz a babával a bébi monitoron keresztül, hogy megnyugtasd (a bébi monitor nagyon érzékeny mikrofonnal rendelkezik). Ezenkívül az egység LED-es zajszintjelzővel, valamint hőmérővel is rendelkezik a helyiség hőmérsékletének ellenőrzésére. Használhatod a 10 előre telepített természethang és altatódal lejátszás funkciót is. Ez a bébiőrző modern technológián alapul, tehát természetes az a képessége, hogy mobilalkalmazáshoz csatlakoztathatod.

A csomag tartalma

  • Baba-egység
  • Szülő-egység állvánnyal
  • Hálózati adapter (2x)
  • Gyors üzembe helyezési útmutató

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Comfort 85 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Comfort 85 Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Comfort 85 Connect.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ