Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

MOTOROLA EASE 34

Termékkatalógus
MOTOROLA EASE 34
Bébiőr - képátvitel (videó), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY11510 Termékszám:  5012786043671

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MOTOROLA EASE 34

Bátran tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) MOTOROLA EASE 34 egy bébiőr, ami nem csak hang, de képátvitelre is képes. A háttérzaj nélküli hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatótávja 300 m. A bébiőr több csatornával rendelkezik és az analóg készülékekkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Sűrűn lakott városokban sem zavarja semmi a jelet. Ha a jel véletlenül megszakad a babaőr egy hangjelzést ad ki. A szülői egység energiáját hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység energiáját pedig hálózat (230 v) biztosítja. A készülék esztétikus dizájnjának köszönhetően, gyorsan belesimul a környezetbe.

A(z) MOTOROLA EASE 34 baby monitor legfontosabb sajátosságai

  • Praktikus videó bébiőr
  • Digitális hangátvitel
  • Hatótávolsága: 300 m
  • A szülői egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység működését hálózat (230 v) biztosítja
  • Elegáns kialakítás

A(z) Motorola márkájú babafigyelő további pozitívumai

A modern technológiáknak hála sok hasznos funkciót kapunk. Az integrált éjjellátó mód megkönnyíti a baba ellenőrzését. A babafigyelő kétirányú kommunikációra is képes. Ha az újszülött felsír akár távolról is meg lehet nyugtatni. Az altató funkció igazán sokoldalúvá teszi a készüléket. A kedves dallamok segítségével képes álomba ringatni a kicsit. A hangerő tetszés szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA EASE 34 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA EASE 34. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA EASE 34.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ