AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Motorola EDGE 30 Fusion

Termékkatalógus
Motorola EDGE 30 Fusion
4,5 22 értékelés
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888+ 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  SMTR512ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola EDGE 30 Fusion

Ez a modern Motorola Edge 30 Fusion mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,55" -es képernyővel van ellátva, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 888+ 5G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A kellő energiát az erős, 4400 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ezen Motorola okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Motorola EDGE 30 Fusion mobiltelefon lényeges paraméterei

  • Ezen Motorola okostelefon 6,55" méretű kijelzővel készült
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon P-OLED 6,55"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen Motorola telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Örömteli lesz majd minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefonnal töltünk el, mivel 6,55" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 144Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. A HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet.

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Motorola okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezen Motorola okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4400 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Ezen Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek Motorola okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 8 GB RAM-mal funkcionál, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Ez az ügyes Motorola mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia különösen hasznos, ha a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

158,4 × 71,9 × 7,45 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

175 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola EDGE 30 Fusion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EDGE 30 Fusion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola EDGE 30 Fusion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 30 Fusion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 30 Fusion.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ