Shop roku Akvizice ApF HU

Motorola EDGE 30 Neo

Termékkatalógus
Motorola EDGE 30 Neo
4,7 50 értékelés
Mobiltelefon - 6,28"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 13Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, vezeték nélküli töltés, 4020 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
174 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR513ax
Motorola EDGE 30 Neo ettől174 990 Ft Kérés esetén megrendeljük

Motorola EDGE 30 Neo

Ezen Motorola Edge 30 Neo mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,28" -es kijelzővel rendelkezik, amely mérete miatt az egyik legkedveltebb választás. Ideális nagysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A kellő energiát az erős, 4020 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a modern Motorola okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Motorola EDGE 30 Neo mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen Motorola okostelefon 6,28" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával funkcionál
  • Az elégséges energiát a tartós, 4020 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefont lehetséges vezeték nélkül is tölteni
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapon 2 kameralencse található
  • A mobiltelefon P-OLED 6,28"méretű képernyővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4020 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 619

Eme Motorola telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,28" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki.

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a dupla hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon el van látva 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es makró objektívvel. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4020 mAh, gond nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W, és ugyanakkor kábel nélküli töltéssel. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Ezen Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű Motorola mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Eme Motorola mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának hála biztosított a térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

152,9 × 71,2 × 7,75 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

155 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola EDGE 30 Neo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EDGE 30 Neo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola EDGE 30 Neo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 30 Neo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 30 Neo.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ