A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Kék

Termékkatalógus
Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Kék
4,9 17 értékelés
Mobiltelefon - 5,93"-es kijelző, 2160 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 630 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/1,7) + 5 Mpx felbontású, hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés, Android 8.0 Oreo 3200 mAh kapacitású akkumulátor
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  SMTR5023b1 Termékszám:  PAAV0006RO Gyártó honlapja:

Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Kék

Vlastnosti telefonu

Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6
Úhlopříčka displeje

5,93"

kijelző átmérő

Typ operačního systému

Android 8.0

operációs rendszer

Výdrž baterie

3 200 mAh

akkumulátor teljesítmény

MicroSim

2× Nano

SIM kártyatípus

Rozměry

159,9 × 75,5 × 8 mm

Méretek Ma × Sz × Mé

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

12+5 / 8 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

akár 128 GB

memóriakártya nyílás

Váha

167 g

tömeg

Miért válaszd a Motorola Moto G6 Plus-t?

A mobiltelefonok területén tapasztalatokban gazdag, több éven keresztül bizonyított márka egy új modellel, a G6 Plus verzióval rukkolt elő. A kiváló felbontású, 5,93"-es IPS LCD kijelző egy ellenálló, egyúttal könnyített alumíniumkeretben kapott helyet. A nyolcmagos processzor a gyors rendszermemóriával együtt gondoskodik az Android 8.0, és valamennyi alkalmazás problémamentes és gyors működéséről. Az elsődleges duál kamera dupla vakuval rendelkezik, az elülső kamera pedig 8Mpx-es felbontást kínál. Az alkalmazásokhoz és adatokhoz való hozzáférést ujjlenyomat olvasó védi, mindemellett a nagy kapacitású microSD kártya, a két SIM-kártya hely, a GPS és az LTE is biztosan elnyeri tetszésed.

A Moto G6 Plus nagyszerű hardver felszereltséggel rendelkezik

A Motorola Moto G6 Plus nagy teljesítményű, 2,2 GHz-es frekvenciával rendelkező 8 magos Snapdragon 630 processzorral büszkélkedhet. 4 GB-os memóriájával, és az Android 8.0 operációs rendszer gyors válaszának köszönhetően le fog venni a lábadról. Élvezd a zökkenőmentes játékokat, a gyors tempójú igényes alkalmazásokat és nagy felbontású filmeket kellemetlen akadozás nélkül. Nézd meg őket a nagy, 5,93 hüvelykes LCD kijelzőn, amely tartós Gorilla Glass 3-ból készült. A nagy felbontásnak köszönhetően kedvenc jeleneteid, filmjeid, sorozataid vagy a hírek minden pillanatát élvezheted.

Duál kamera dupla vakuval

Az okostelefon kiválasztásának egyik kézenfekvő oka a kamerák kialakítása. Az elsődleges duál kamera felbontása 12+5 Mpx, a dupla vaku pedig a minden részletében megvilágított képről gondoskodik. A telefon fejlett, automatikus élességállítású fókusszal rendelkezik, amely a mozgó tárgyra való fókuszálást teszi könnyebbé. A másodlagos kamera 8 Mpx felbontással kiváló minőségű szelfiket készít, ráadásul ez a lencse kiváló f/2 fényerővel büszkélkedhet, így bátran fotózhatsz vele kevésbé megvilágított vagy sötét jeleneteket is. A képernyő egy adott pontját megérintve is beállíthatod a fókuszt, sőt a kamera érzékeli az arcokat, és akár automatikus panoráma kép vagy dinamikus HDR képek is készíthetők vele. Élvezd továbbá a nagyfelbontású videorögzítést is, amelyet a G6 Plus Full HD felbontásban, 30 kép/mp sebességgel kezel.

A Moto G6 Plus árával és felszereltségével is lenyűgöz

Egy okostelefon természetesen nem létezhet modern technológia nélkül, és a Motorola Moto G6 Plus számos megoldással büszkélkedhet. A standard WiFi, a Bluetooth és a GPS (a Glonass által továbbfejlesztett) mellett a leggyorsabb mobil LTE formátumot is támogatja. Ebből a célból a nano SIM kártyák számára kettő foglalat áll rendelkezésre. Ha nem elég a 64 GB belső memória, használj egy slotot microSD kártyával, amely akár 128 GB-os kapacitást is támogat. Az integrált ujjlenyomat-olvasó elősegíti adataid védelmét.

Motorola Moto G6 Plus TurboPower-rel

A 3200 mAh-os akkumulátorral egész nap élvezheted a Motorola Moto G6 Plus-t, bárhogyan is használd telefonod. Ha az akkumulátor gyors feltöltésére lenne szükséged, a Motorola TurboPower gondoskodik róla. Néhány percnyi töltéssel több órányi energiát kapsz a további szórakozáshoz.


Paraméterek

Kijelző átmérője
5,93" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,93" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
159,9 mm Kész!
Szélesség
75,5 mm Kész!
Mélység
8 mm Kész!
Súly
167 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 200 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 630 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 508 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Érdeklődnék a motorola moto g6 plus kék mobiltelefonnal kapcsolatban.A meghirdetett áron 98790Ft jár a telefonkészülék mellé egy motorola pulse max fejhallgató ajándékba(Ingyen)? A készülék magyar nyelvű és hálózatfüggetlen? Kiterjesztett garancia vásárolható a készülékhez? Köszönöm,üdv! Tisztelettel: Kasza Dániel

Kérdések és válaszok: Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Kék
Kiegészítők: Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G6 Plus Dual SIM Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ