Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Zebra (Motorola) LS1203

Termékkatalógus
Zebra (Motorola) LS1203
4,6 8 értékelés
Vonalkódolvasó - kézi, állvány, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 100 szken/mp, USB kapcsolat
24 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  QT299x Termékszám:  LS1203-7AZU0100ER
Zebra (Motorola) LS1203 24 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

41 080 Ft
Szett megvásárlása

Zebra (Motorola) LS1203

A Motorola LS1203 igényes kialakítású vonalkódolvasó elsősorban kiskereskedelmi környezetben használható. A Motorola LS1203 szkenneléses 1D lézertechnikával olvassa le a vonalkódot papírról és képernyőről, és remek teljesítményt, valamint kiváló funkciókat biztosít, ezzel jelentősen gyorsítva a folyamatokat, továbbá kiküszöböli a kézi bevitel során gyakoribb hibákat. A Motorola LS1203 szkenner örvendetes tulajdonságai közé tartozik egyszerű telepítése és könnyű használata. Az leolvasó megbízhatóságáról strapabíró kialakítása és tartós scanner része gondoskodik. Növeld munkád során a napi produktivitást, és támaszkodj bátran a Motorola LS1203 szkennerre.

A Motorola LS1203 vonalkódolvasó legfontosabb tulajdonságai

  • Könnyű és gyors telepítés
  • Alacsony súly a könnyű kezelés érdekében
  • A Motorola LS1203 szkenner 1D vonalkódokat olvas be
  • A tartós test biztosítja a maximális megbízhatóságot
  • A hibás vonalkódokat is gond nélkül beolvassa
  • A csomag egy praktikus állványt is tartalmaz
  • A Motorola LS1203 vonalkódolvasó egyszerűen kezelhető
  • USB csatlakozás

Gyors csatlakozás USB-n keresztül

A Motorola LS1203 vonalkódolvasó készüléket USB-n keresztül történő csatlakoztatásra tervezték, továbbá kiváló minőségű kialakításának köszönhetően a sérült vonalkódokat is beolvassa. Kis súlyának hála, az olvasóval könnyű dolgozni, ugyanakkor a Motorola LS1203 szkenner kiemelkedő megbízhatóságát és hosszú élettartamát tartós felépítése garantálja.

Könnyű telepítés és egyszerű használat

A plug-and-play kialakításnak köszönhetően a Motorola LS1203 vonalkódolvasó telepítése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztasd és azonnal elkezdheted a leolvasást. Ezenkívül intuitív és ergonomikus kialakítású, nincs szükség szakmai képzésekre a használatához, és a Motorola LS1203 vonalkódolvasó minden helyzetben biztosítja a könnyű működtetést.


Paraméterek

Csatlakozás típusa
Vezetékes Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/ Uram! Érdeklődni szeretnék az olvasó magyar nyelvre állitásához (ne "ö" betüt hanem 0 olvasson) szükséges vonalkódokat hol tudom beszerezni a csomagolásban nem találtam. Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel Ackermann Szabolcs!

Kérdések és válaszok: Zebra (Motorola) LS1203
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zebra (Motorola) LS1203. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zebra (Motorola) LS1203. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola LS1203. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola LS1203.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ