Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Motorola MBP 16 baby monitor

Termékkatalógus
Motorola MBP 16 baby monitor
4,5 38 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, dECT technológia és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  DCH020b Termékszám:  5012786580268

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 16 baby monitor

A bébi monitor Motorola MBP16-tal gyermekére akkor is vigyázhat, ha nem tartózkodnak ugyanabban a helyiségben. A bébiőr speciális DECT technológiájának köszönhetően mindig tökéletes jelerősséggel működik. A vizuális zajszintmérő együttműködve a rendkívül érzékeny mikrofonnal éles és tiszta hangátvitelt biztosít. Ezzel beszélhet gyermekéhez, megnyugtathatja őt. Egy másik előnye a bébi monitornak, hogy mutatja a gyerekszoba hőmérsékletét. További funkciók még: hangerőszabályzó, 5 altató dal lejátszása és az akkumulátor töltöttségi állapotának jelzése. A szülő egység tápellátását a mellékelt akkumulátorok biztosítják, a gyermek egység hálózati adapterről működik. A Motorola MBP 16 hatótávolsága 300 méter, így biztosítja Önnek a mozgás szabadságát, és ha mégis átlépné ezt a határt, akkor a készülék azonnal jelzi azt. A csomag tartalmaz még egy állványt és egy praktikus övcsipeszt, mellyel könnyedén magával viheti bárhová a bébiőrt.

Műszaki adatok:

Típus:
Vezetéknélküli

Jellemzők:
Hatótávolság: 300 m
Zajszínt vizuális jelzése
Nagy érzékenységű mikrofon
Kétirányú kommunikáció
Szoba hőmérsékletének jelzése
Hangjelzéssel figyelmeztet ha kikerülünk a hatókörből
Altatódalok lejátszása
Hangerőszabályzó
Akkumulátor töltöttségiszintjének jelzése

A csomag tartalma:
Szülői egység
Baba egység
Állvány
Övcsipesz
Töltő és akkumulátor a szülői egységhez
Hálózati adapter a bébiegységhez
Üzemeltetési utasítások

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP 16 baby monitor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP 16 Baby monitor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ