A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Motorola MBP 85 Connect

Termékkatalógus
Motorola MBP 85 Connect
5 6 értékelés
Bébiőr - távoli felügyelet okostelefon, tablet, laptop és számítógép segítségével bárhonnan, 1280x720 felbontás, Wi-Fi 802.11b /g/n, digitális zoom, értesítés mozgásról és hangról, hőmérséklet ellenőrzés, kétirányú kommunikáció, infravörös éjjellátó funkció, biztonságos Hubble felhőben tárolt adatok(ingyen), altató dalok
Kód:  DCH024a Termékszám:  5012786032507

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 85 Connect

A kamerával felszerelt bébi monitort értékelni fogja minden gondoskodó szülő. A gyermeket nem csak hallani lehet vele, hanem ellenőrizheted azt is a kamerával, hogy pl. milyen pozícióban fekszik. Az MBP 85 Connect babyphone HD Wi-Fi videokamerával lehetővé teszi, hogy okostelefonnal vagy tablettel (az interneten keresztül), akár egy teljes körű biztonsági kamerával, bárhonnan ellenőrizhesd vele a gyermekedet.

A Motorola MBP 85 a következő funkciókkal rendelkezik: dönthető és digitális zoommal ellátott kamera, infravörös éjjellátó, kétirányú kommunikáció, értesítés a mozgásról és a hangról, hőmérséklet-ellenőrző és altatódal éneklésének lehetősége. A Wi-Fi kamera egy biztonságos felhőn keresztül, az úgynevezett Hubble-n keresztül működik (az alkalmazás az élő videó nézést és riasztások küldését teszi lehetővé okostelefonra, tabletre vagy számítógépre ingyenesen). 

Műszaki adatok:

  • HD video minőség: 1280 x 720 felbontás / H.264 videó tömörítés
  • Infravörös éjjellátó: 7 x LED / 940 nm sávszélességgel
  • Biztonság: AES128, SSL
  • Hőmérséklet-érzékelő (működési hőmérséklet: 0-50 °C)

A csomag tartalma:

  • Baba egység
  • Használati útmutató
  • Gyors útmutató
  • 1 x hálózati adapter
 

Paraméterek

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP 85 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 85 Connect . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP 85 Connect.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ