AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Motorola Moto E20

Termékkatalógus
Motorola Moto E20
4,3 31 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  SMTR5072ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto E20

Mobiltelefon Motorola Moto E20 Lifestyle

A(z) Motorola Moto E20 esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azzal a céllal készítették, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A duális kamerának hála szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. A memória kapacitása 2 GB. Teljesítményét tekintve kezdő felhasználók számára ajánlott. A(z) Motorola Moto E20 okostelefont jókora teljesítményű 4000 mAh akkumulátor tartja működésben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték. A(z) Motorola okostelefonja csak Android alapokon működik.

A(z) Motorola Moto E20 okostelefon lényegesebb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Unisoc T606 processzor és 2 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): Mali G57 MC2
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen növeli a biztonságot
  • A gyorstöltés hatásfoka: 10 W
  • A(z) Motorola mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Motorola Moto E20 Oldalnézet
Mobiltelefon Motorola Moto E20 Lifestyle 2

A(z) Motorola Moto E20 mobiltelefon képernyője és kamerája

méretű kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Motorola Moto E20 okostelefon dupla hátulsó kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 13Mpx (f/2,2) módfelett elégedett leszel. Egy kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a konkrét modell egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Motorola Moto E20 praktikus funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető, de a második a memóriakártya helyére megy. A(z) Motorola Moto E20 okostelefon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto E20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto E20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto E20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto E20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto E20.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ