Motorola Moto E6s Plus

Termékkatalógus
Motorola Moto E6s Plus
4,8 10 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  SMTR5051ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto E6s Plus

A(z) Motorola Moto E6s Plus esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A duális kamerának köszönhetően lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. Memóriakapacitása 4 GB. Teljesítményét tekintve igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Motorola Moto E6s Plus okostelefont 3000 mAh kapacitású akkumulátor tartja életben. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is ellátták. A(z) Motorola mobilja csak Android alapokon működik.

A(z) Motorola Moto E6s Plus okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU és 4 GB memória
  • GPU: PowerVR GE8320
  • Hátsó kamerák száma: 2
  • Az ujjlenyomat-olvasó növeli a biztonságot
  • Kábeles gyorstöltés: 5 W
  • A(z) Motorola telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Motorola Moto E6s Plus telefon kijelzője és kamerája

méretű kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Motorola Moto E6s Plus okostelefon duális hátulsó kamerájával, a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 13Mpx (f/2,2) módfelett elégedett leszel. Egy kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Motorola Moto E6s Plus praktikus funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A belső tárhely könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto E6s Plus telefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az ún. OTG ("On The Go") technológia támogatásával pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto E6s Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto E6s Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto E6s Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto E6s Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto E6s Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ