Motorola Moto E7

Termékkatalógus
Motorola Moto E7
4,0 3 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 1600 × 720, IPS kijelző, 8 magos MediaTek Helio G25 processzor, 2 GB RAM, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,7) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 5 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, kártyafüggetlen, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  SMTR5063ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto E7

A(z) Motorola Moto E7 esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A duális kamerának köszönhetően elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Memóriakapacitása 2 GB. Teljesítőképességét tekintve kezdők számára ajánlott. A(z) Motorola Moto E7 telefont nagy teljesítményű 4000 mAh akksi üzemelteti. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. A(z) Motorola okostelefonja tisztán Android alapokon működik.

A(z) Motorola Moto E7 okostelefon fontosabb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • MediaTek Helio G25 CPU és 2 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: PowerVR GE8320
  • Hátsó kamerák száma: 2
  • A vezetékes gyorstöltés hatásfoka: 10 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • A(z) Motorola mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Motorola Moto E7 mobil kijelzője és kamerája

képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Motorola Moto E7 okostelefon duális hátulsó kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,7) tökéletesen elégedett leszel. A fáziseltolásos autófókusz pontos és hatékony, ami számottevően leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a konkrét modell egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Motorola Moto E7 további funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második a memóriakártya helyére megy. A belső tárhely kapacitása könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto E7 mobiltelfon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil villámgyors feloldását, méghozzá PIN-kód vagy minta nélkül. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto E7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto E7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto E7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto E7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto E7.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ