AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék

Termékkatalógus
Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék
4,3 55 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 20W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  SMTR518b1 Termékszám:  PAWV0014PL

Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék

Ez a modern Motorola Moto G13 mobiltelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Eme Motorola mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...

Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék okostelefon fontosabb paraméterei

  • Eme Motorola okostelefon 6,5" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzővel van ellátva
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52 MC2

Ennek a remek Motorola telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefonnal tölthetünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Motorola mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Motorola mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 20 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...

Ezen Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A remek Motorola okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely ideális játékokhoz, emellett több alkalmazást is futtathatunk egyszerre. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely alkalmas a legigényesebb felhasználók számára is, és így lehetővé teszi a játékok mentését, videók készítését, illetve számos alkalmazás telepítését. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő bővíteni tudjuk egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a modern Motorola okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia különösen hasznos, ha a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készüléken. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

162,7 × 74,66 × 8,19 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

183 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
162,7 mm Kész!
Szélesség
74,66 mm Kész!
Mélység
8,19 mm Kész!
Súly
183 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
20 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G13 4 GB/128 GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G13 4GB/128GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G13 4 GB/128 GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G13 4 GB / 128 GB Lavender Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G13 4 GB / 128 GB Lavender Blue.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ