Motorola Moto G13

Termékkatalógus
Motorola Moto G13
4,3 56 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 20W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
74 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  SMTR518ax Termékszám:  SMTR518ax
Motorola Moto G13 ettől74 990 Ft Kérés esetén megrendeljük

Motorola Moto G13

Ez a fejlett Motorola Moto G13 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,5" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával van ellátva. Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a nagyszerű Motorola mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...

Motorola Moto G13 mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Eme Motorola okostelefon 6,5" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzővel van ellátva
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer működteti
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SDXC típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52 MC2

Ennek a nagyszerű Motorola telefonnak a képernyőjét öröm nézni

Örömteli lesz minden momentum, amit ezzel a csodás Motorola telefonnal tölthetünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A videók rögzítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen strapabíró Motorola mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 20 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...
Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...

Eme Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Motorola okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB rendszermemóriával funkcionál, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk bővíthetjük egy 512 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Eme Motorola okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Moto G13 ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készüléken. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a térhangzás. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

162,7 × 74,66 × 0,8 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

183,5 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G13. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G13.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ