AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér

Termékkatalógus
Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér
3,9 42 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  SMTR520b3 Termékszám:  PAX20035RO

Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér

Ez a modern Motorola Moto G23 mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a remek Motorola mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...

Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme Motorola okostelefon 6,5" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső memória áll rendelkezésre
  • Lehetséges bővíteni a integrált memóriát Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Motorola telefonnak a kijelzőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, lehetővé teszi a játékot a 60 FPS-es játékokkal.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Motorola okostelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezen Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak a videók rögzítése során. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...

Eme Motorola okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű Motorola okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatással lesz teljes a kép, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB RAM-mal funkcionál, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső memória van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra képesek vagyunk bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Eme Motorola okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élj teljes életet a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek csak egyetlen pillantás kell a telefon feloldásához. A készüléken azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A beépített FM rádióval hallgathatod kedvenc műsorod vagy zenéid. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel és tok

Méretei:

162,7 × 74,66 × 8,19 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

184 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
162,7 mm Kész!
Szélesség
74,66 mm Kész!
Mélység
8,19 mm Kész!
Súly
184 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Tok Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G23 8GB/128GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G23 8GB/128GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G23 8 GB/128 GB biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G23 8 GB / 128 GB Pearl White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G23 8 GB / 128 GB Pearl White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ