A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke

Termékkatalógus
Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke
4,0 41 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  SMTR520b2 Termékszám:  PAX20003PL

Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke

Ez a modern Motorola Moto G23 okostelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memóriával nyugodtan használhatjuk a telefont különösebb korlátozás nélkül. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ezen Motorola mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...

Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke okostelefon lényeges paraméterei

  • Eme Motorola okostelefon 6,5" méretű képernyővel van szerelve
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső memória biztosított
  • Az integrált memória bővíthető Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52 MC2

Eme Motorola telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefonnal töltünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, lehetővé teszi a 60 FPS-es játékok futtatását.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal való fotózás alapvető része a három hátsó kamera. Ez az átlagon felüli Motorola mobiltelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Motorola mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Ahhoz, hogy tökéletes videókat tudjuk készíteni, elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáló funkció. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen kitartó Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...

Eme Motorola mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek Motorola okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB RAM-mal gazdálkodik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső memória biztosított, amely alkalmas a legigényesebb felhasználók számára is, így telepíthetünk egy csomó alkalmazást, készíthetünk videókat, és a játékok mentésével sem lesz gond. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes Motorola mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...
Mobiltelefon Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. Ha fejhallgatóról szeretnél zenét hallgatni, csak használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden percét a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készüléken. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel és tok

Méretei:

162,7 × 74,66 × 8,19 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

184 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
162,7 mm Kész!
Szélesség
74,66 mm Kész!
Mélység
8,19 mm Kész!
Súly
184 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Tok Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G23 8GB/128GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G23 8GB/128GB šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G23 8 GB/128 GB sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G23 8 GB / 128 GB Matte Charcoal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G23 8 GB / 128 GB Matte Charcoal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ