AP+ nový vizuál Shop roku

Motorola Moto G6 Play

Termékkatalógus
Motorola Moto G6 Play
4,7 7 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SMTR5025ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G6 Play

A(z) Motorola Moto G6 Play készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, de Természetesen akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének átmérője 5,7", eszerint a normál méretű okostelefonok csoportjába sorolható. Ez a verzió 8 magos Qualcomm Snapdragon 430 mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 3 GB. Teljesítőképessége szempontjából igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Motorola Moto G6 Play mobilt komoly kapacitású 4000 mAh akkumulátor tartja működésben. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is felszerelték.

A(z) Motorola Moto G6 Play okostelefon főbb funkciói

  • A(z) Motorola Moto G6 Play 5,7" képátlójú IPS kijelzővel lett ellátva, melynek legnagyobb felbontása 1440 × 720 px
  • Qualcomm Snapdragon 430 processzor és 3 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 505
  • SIM-kártya konfiguráció: dual sim + kártya
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 13 Mpx
  • Gyors akku töltés
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) Motorola Moto G6 Play okostelefon kamerája és képernyője

Ez a normál 5,7" átmérőjű kijelző HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes hibátlanul ábrázolni. Hatalmas előnye, hogy az elismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Motorola Moto G6 Play mobiltelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx módfelett elégedett leszel. Mindenekelőtt csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Egy kis praktikus lámpa plusz fényt biztosít. A szelfik imádói szerfelett elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Motorola Moto G6 Play praktikus funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A belső memória könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G6 Play okostelefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő lehetővé teszi a mobil gyors feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G6 Play Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G6 Play. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G6 Play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G6 Play. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G6 Play.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ