Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Motorola Moto G7 Play, arany

Termékkatalógus
Motorola Moto G7 Play, arany
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 5,7", 1512 × 720 felbontású IPS, 8 magos Qualcomm Snapdragon 632 processzor, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású SDXC, 13 Mpx felbontású (f/2), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
Kód:  SMTR5032b2 Termékszám:  PAE70012RO

Motorola Moto G7 Play, arany

A(z) Motorola Moto G7 Play, arany esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A kijelző képátlója 5,7", ily módon az átlagos telefonok közé tartozik. Ez a modelltípus 8 magos Qualcomm Snapdragon 632 mikrochipet kapott. Az operatív memória mérete 2 GB. Erőforrásait tekintve a kevésbé igényes felhasználóknak javasolt. A(z) 32 GB tárhely egy hétköznapi felhasználó számára tökéletesen megfelel, hiszen minden alkalmazásnak jut hely. A(z) Motorola Moto G7 Play, arany mobilt 3000 mAh kapacitású akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is rendelkezik.

A(z) Motorola Moto G7 Play, arany okostelefon fontosabb tulajdonságai

  • A(z) Motorola Moto G7 Play, arany 5,7" átmérőjű IPS kijelzővel bír, melynek maximális felbontása 1512 × 720 px
  • Qualcomm Snapdragon 632 processzor és 2 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Adreno 506
  • A(z) 32 GB belső memória egy MicroSD kartyával könnyen növelhető
  • Konfiguráció (SIM): dual sim
  • A hátsó kamera max. felbontása: 13 Mpx
  • MicroSD slot a tárhely bővítéséhez
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval

A(z) Motorola Moto G7 Play, arany mobil kijelzője és kamerája

Ez a közepes 5,7" képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes kifogástalanul megjeleníteni. Hatalmas pozitívuma, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Motorola Moto G7 Play, arany mobil hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx módfelett elégedett leszel. Főleg csúcsminőségű fényképek készítésére alkalmas. Videók készítése közben elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis praktikus LED lámpa plusz fényt biztosít. A szelfik imádói tökéletesen elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Motorola Moto G7 Play, arany további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető. A belső memória könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G7 Play, arany okostelefon adatainak biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő lehetővé teszi a mobil gyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G7 Play, arany
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola G7 Play zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G7 Play zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Play Golg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Play Golg.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ