Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

Termékkatalógus
Motorola Moto G84 5G, recenze, uvod

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Matěj Toul

A Motorola Moto G84 5G az alsó középkategóriában képviseli a márkát. Azonban lenyűgöző prémium dizájnnal és papíron nagyon szolid kamerákkal és kijelzővel rendelkezik. Vonzó lehet az operációs rendszere is - alapvetően egy tiszta, csak minimális módosításokkal ellátott Androidról van szó. Hogyan teljesít a Moto G84 5G a gyakorlatban? Az alábbi sorokból megtudhatod.

Motorola Moto G84 (TESZT) – TARTALOM

 1. A Motorola Moto G84 5G papírdobozában a töltő és egy tok is megtalálható
 2. A Motorola biztosra megy a telefon kialakításával
 3. A Moto G84 5G ragyogóan fényes, 120 Hz-es kijelzővel gyönyörködtet
 4. Sajnos a Motorola Moto G84 5G teljesítményben egy kissé elmarad
 5. A telefon nappal nagyszerűen fotóz, de éjjel egy kicsit rosszabb a helyzet
 6. A Moto G84 5G számos hasznos funkcióval bővíti ki a tiszta Androidot
 7. A Motorola Moto G84 5G lassabb töltését kiváló üzemidő ellensúlyozza
 8. Hogyan teljesít a Motorola Moto G84 5G a konkurenciával szemben?
 9. A Motorola Moto G84 5G egyéb változatai
 10. Motorola Moto G84 5G teszt – összegző értékelés
 11. Amit a Motorola Moto G84-ről korábban írtunk

A Motorola Moto G84 5G papírdobozában a töltő és egy tok is megtalálható

A Motorola Moto G84 5G csomagolása nem feltétlenül úttörő a kialakítását tekintve, de a gyártó büszke lehet rá, hogy az egész csomagolás teljesen műanyagmentes. A doboz újrahasznosított papírból készült, és a telefonon lévő védőfóliát leszámítva minden valamilyen papírból vagy kartonból készült.

Motorola Moto G84 5G, teszt, doboz Motorola Moto G84 5G, teszt, csomagolás
A Motorola Moto G84 5G csomagolása nagyon gazdag, de a gyártó a környezetre is gondol.

A Motorola többek között a csomagoláson sem fukarkodik. A dobozban mindent megtalálunk, amire szükségünk van - 33 W-os töltőadaptert, USB-C - USB-A kábelt és nem utolsósorban egy szilikon tokot. Ez utóbbit, talán kissé szokatlan módon, már gyárilag rátették a telefonra, ahelyett, hogy csak a telefon mellé csomagolták volna. A Moto G84 5G-vel kapcsolatban tehát határozottan nincs okunk panaszra.

A Motorola biztosra megy a telefon kialakításával

Ha korábban már volt dolgod Motorola telefonnal, a Moto G84 5G-vel kapcsolatban valószínűleg semmi sem fog meglepni. A tesztelt telefon "Motorolás" fotomodullal van felszerelve, azaz hasonló kialakítású, mint a márka más modelljein, bár elég nagy ugrásnak számít az előd G82-höz képest (a G83 megjelölést a gyártó kihagyta). Ami viszont a telefon dizájnjába fontos szerepet kap, az a modern, levágott keret, amely a zászlóshajókon népszerű csiszolt fémkereteket utánozza.

Motorola Moto G84 5G, teszt, előlap Motorola Moto G84 5G, teszt, hátlap
A műanyag hátlap kellemes tapintású, a készülék jól ül a kézben. Alternatívát jelent a többi színváltozatban elérhető ökobőr hátlap.

Ne tévesszen meg senkit, a keret teljesen műanyag, akárcsak a telefon hátlapja. Ebben az árkategóriában azonban ez nem szégyen. Ha azonban mégis zavarna a műanyag hátlap, ne ess kétségbe - a Motorola Moto G84 5G összesen háromféle kivitelben kapható, amelyek közül csak a tesztelt változat, a Midnight Blue műanyag. A másik két opció, a Marshmallow Blue és a Viva Magenta Red vegán bőrrel borított hátlapot kapott.

i

Két Dolby Atmos és Spatial Audio támogatással ellátott sztereó hangszóró is helyet kapott a Moto G84 5G kialakításában. Ez ritkán látható az olcsóbb telefonoknál. A vezetékes fülhallgatók rajongói számára egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is rendelkezésre áll.

Végül, de nem utolsósorban a Motorola Moto G84 kínál némi víz- és porállóságot is, méghozzá az IP54-es szabványnak megfelelően. Tehát bár búvárkodásra nem való, a felhőszakadás nem fogja megállítani.

A Moto G84 5G ragyogóan fényes, 120 Hz-es kijelzővel gyönyörködtet

Meglátásom szerint a kijelző a Motorola Moto G84 5G egyik fő kiváltsága. A telefon 6,5 hüvelykes P-OLED panellel nyűgöz le, amely a 2400×1080 pixeles felbontásnak köszönhetően kiváló finomsággal rendelkezik. A megnövelt, 120 Hz-es képfrissítési frekvencia szintén nagyon meggyőző, amit ebben az árkategóriában mindig örömmel üdvözlök. A kijelző nagyon fényes, 1300 nittes fényerejének köszönhetően nem kell aggódni amiatt, hogy a panelen megjelenő információk nem lesznek láthatók, ha közvetlen napfényben nézzük.

Motorola Moto G84 5G, teszt, csatlakozók Motorola Moto G84 5G, teszt, Dolby Atmos
A hangzás szerelmesei imádni fogják a Dolby Atmos-szal ellátott sztereó hangszórókat és a 3,5 mm-es csatlakozót.

Ami a Moto G84 5G-nél egyből szembetűnő, azok a színek. A telefon panelje támogatja a gazdagabb, 10 bites színmegjelenítést, ami a HDR legfontosabb követelménye. A Motorola azonban nem ment el ennyire messzire, a Moto G84 nem támogatja a HDR-kijelzést. Persze az alsó középkategóriában ez nem annyira kötelező, de amikor egy telefonon szinte minden előfeltétel adott a magasabb dinamikatartományhoz, akkor a HDR hiánya elszalasztott lehetőségnek tűnik.

Sajnos a Motorola Moto G84 5G teljesítményben egy kissé elmarad

Másrészt a telefon gyenge pontja egyértelműen a teljesítmény, ami főként a lapkakészletnek köszönhető. A Motorola Moto G84 5G-t a Qualcomm Snapdragon 695 5G hajtja, egy több mint kétéves chipset. Ráadásul már a 2021 októberi megjelenésekor sem volt jelentősen erős, előnye azonban, hogy támogatja a leggyorsabb 5G hálózatokat. Erre azonban még a középkategóriában is vannak modernebb alternatívák, mint például a MediaTek Dimensity 1080 (amely például a Samsung Galaxy A34-et hajtja), vagy a Snapdragon 4 Gen 1, amelyet a Xiaomi Redmi Note 12 5G-ben láthattunk.

Motorola Moto G84 5G, teszt, fotómodul
A Motorola Moto G84 fotómodulja a többi részével ellentétben fémből készült, összesen két lencsének és egy vakunak ad otthont.

A Motorola Moto G84 5G azonban meglehetősen tisztességesen teljesít az optimalizálás szempontjából. Például a Sony Xperia 10 V rendszere ugyanezzel a lapkakészlettel és szintén "majdnem tiszta" Androiddal egy kissé lomha. A Moto G84 5G-nél nem vettem észre ezt a problémát, még 120 Hz-es kijelzővel sem. Mégis számítsunk arra, hogy a grafikailag igényesebb címekkel, mint például a PUBG Mobile, nem fogunk tudni kényelmesen játszani.

A szolidabb teljesítmény a hatalmas RAM-nak köszönhető, amely még az alsó középkategóriás szabványok szerint is tekintélyes. A Motorola Moto G84 12 GB RAM-ot érdemelt ki a gyártótól.

A telefon nappal nagyszerűen fotóz, de éjjel egy kicsit rosszabb a helyzet

A Motorola Moto G84 papíron viszonylag szerény kamerarendszerrel rendelkezik, de a gyakorlatban ez teljesen elegendőnek bizonyult. A fő szenzor 50 Mpx-es, és egy f/1.9-es objektívvel van felszerelve. Nagyon kellemesen meglepett az optikai stabilizátor jelenléte is, ami mind a képeket, mind a videókat jobbá, és a kamera használatát pedig kellemesebbé teszi.

i

A legjobb fotómobilok

A fotómodulban lévő fő érzékelő egy nagy látószögű kamerával párosul. Ez utóbbi jóval kisebb, 8 megapixeles felbontású érzékelővel rendelkezik, és ez eléggé észre is vehető a fotókon. Másrészt nem olyan szokatlan, hogy ebben az árkategóriában a kiegészítő kamerák egy kissé lemaradnak. A széles látószögű érzékelőt f/2,2-es objektív fedi, és akár 120°-os felvételi szöget is képes kezelni.

Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria
Nappal gyönyörű képeket készíthetsz a Motorola Moto G84 5G-vel. Balra és középen: fő kamera, jobbra: nagylátószögű kamera.

Jó fényviszonyok mellett mindkét kamera elég jól teljesít. Közelebbről megvizsgálva a nagylátószögű érzékelő képeiről egyszerűen hiányzik a nagyobb felbontás, de nem látható rajtuk semmi hiba vagy furcsa színek. Minden olyan, amilyennek lennie kell.

Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria Motorola Moto G84 5G, teszt, galéria
Az éjszakai üzemmód sok fényt fogad be a képhez (bal oldali vs. középső felvétel), de sok részletet el is veszít. Azonban a zsúfoltabb nappali felvételekről is hiányoznak a részletek.

A kamerák rosszabbul teljesítenek gyengébb fényviszonyok mellett, azaz éjszakai üzemmódban. Ez ugyan eléggé megvilágítja a képeket, nagyrészt a mesterséges intelligencia segítségével, de a képi információk gyakran egyszerűen hiányoznak, és a képek lényegesen rosszabb minőségűnek tűnnek, mint a nappali fényben készültek.

i

A fentiek és más képek teljes minőségben megtekinthetők a Google Drive-on.

A Moto G84 5G számos hasznos funkcióval bővíti ki a tiszta Androidot

A Motorola Moto G84 5G az Android 13 rendszeren alapul, és hamarosan várható az Android 14-re történő frissítés. A kamera alkalmazás is jelentős változtatáson esett át. A Google például a Pixel telefonokban a rajongók kérése ellenére sem teszi lehetővé, hogy manuálisan állítsuk be a fotó paramétereit az úgynevezett professzionális módban, míg a Motorola ezt a funkciót hozzáadta az egyébként nagyon hasonló alkalmazásához.

A többi beállítás nagy része a Moto alkalmazásban található, amely megnyitja az utat szinte bármi testreszabásához - így a lehetőségek sokkal szélesebbek, mint a tiszta Androidban. Testreszabható mind a zárolási, mind a kezdőképernyő, beleértve a háttérképet és annak típusát vagy ikonjainak elrendezését. Az egész rendszer stílusát is megváltoztathatod, akár egy előre beállított téma vagy a sajátod alapján - megváltoztathatod a színt, a betűtípust, az ikonok formáját és egy csomó más elemet. És ez még csak a kezdet - a gesztusokat vagy magát a telefon biztonságát is testre szabhatod.

i

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

A Motorola Moto G84 5G lassabb töltését kiváló üzemidő ellensúlyozza

Ahogy már a csomagolásnál említettük, a telefonhoz 33 W-os gyorstöltő is jár, ebből azonban a készülék csak 30 W-ot képes felvenni. A meglehetősen szabványos, 5000 mAh-s akkumulátor kevesebb mint másfél óra alatt tölthető fel, ami ugyan nem dönt rekordokat, de nem is számít rossz eredménynek. Ezzel ellentétben a telefon üzemideje igencsak meglepett. A mindennapi használat során a Moto G84 5G könnyedén kibírt két napot.

Hogyan teljesít a Motorola Moto G84 5G a konkurenciával szemben?

És hogyan teljesít a Motorola Moto G84 5G az azonos kategóriájú telefonokhoz képest? A legközelebbi versenytársai a Samsung Galaxy A34 és a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.

A Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G hasonló árszinten mozog, mint a tesztelt Motorola Moto G84 5G, ugyanakkor nagyobb kijelzővel örvendeztet meg. A Moto G84 5G-hez képest egy érezhetően erősebb lapkakészlettel dolgozik, nevezetesen a MediaTek Dimensity 1080 processzorral, amelyet egy évvel ezelőtt mutattak be először.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Samsung Galaxy A34
A verseny az alsó középkategóriában nem kicsi - de a Motorola Moto G84 5G egyáltalán nem áll rosszul.

Az idei Samsung Galaxy A34-ért egy kicsit többet kell fizetni a Motorola Moto G84-hez képest. Ebben az esetben is a lényegesen erősebb MediaTek Dimensity 1080 chipsetet kapjuk. A telefon a Samsung finomhangolt kamerarendszerét is a magáénak tudhatja, többek között ezért ilyen népszerű a felhasználók körében.

A Motorola Moto G84 5G egyéb változatai

Az általunk tesztelt változat a Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete színben. A telefon nem rendelkezik más memóriaváltozatokkal, de más színvariánsok elérhetőek, ahogy fentebb említettük. Ezek a műbőr hátlappal ellátott modellek szürke és piros színben.

Motorola Moto G84 5G teszt – összegző értékelés

Motorola Moto G84 5G; teszt

Motorola Moto G84 5G

Mobiltelefonok

Bizonyos szempontból a Motorola Moto G84 5G a maga árkategóriájában csodának tűnik. Kiváló kijelző, rengeteg memória és finomhangolt rendszer – ezt a telefont egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. A fő hibája azonban az elavult és nem túl erős Qualcomm Snapdragon 695 chipset. De ha nem igényelsz különösebben nagy teljesítményt, a Moto G84 5G biztosan nem fog csalódást okozni, kategóriájában az egyik legjobb választásnak tekinthető.

Előnyök

 • Zászlóshajós dizájn, bár műanyagból
 • Nagyon sima 120 Hz-es P-OLED kijelző
 • A kamerák kiválóan teljesítenek jó fényviszonyok között
 • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő
 • Finomhangolt, szinte tiszta Android
 • Dolby Atmos, sztereó, 3,5 mm-es jack csatlakozó
 • Rengeteg tárhely és RAM

Hátrányok

 • Alacsony teljesítmény az elavult chipset miatt
 • A kamerák éjszaka nem fotóznak túl jól
 • A kijelző nem támogatja a HDR-t
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Motorola Moto G84 5G az eredetileg amerikai márka legújabb vállalkozása. Nekünk kimondottan tetszik a nagy adag RAM, ami ellensúlyozza a régebbi processzort, illetve a színes dizájn. Az ár is viszonylag alacsonyra lett szabva.

Amit a Motorola Moto G84-ről korábban írtunk

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Szerkesztőség

A Motorola márkanév alatt most egy középkategóriás képviselő érkezik a piacra, amely szép dizájnnal, szolid felszereltséggel és meglehetősen csábító árral kecsegtet. A Motorola Moto G84 5G okostelefonról beszélünk, amely szokatlan módon 12 GB RAM-mal ellátva érkezik. Hogy fest a többi paramétere, és mi a helyzet az árával és a hazai elérhetőségével?

Motorola Moto G84 5G

Motorola Moto G84 – TARTALOM

 1. Vegán bőr és a 2023-as év színe
 2. Motorola Moto G84 5G – kijelző
 3. Optikai képstabilizátorral ellátott kamera
 4. 12 GB operátív memória
 5. Motorola Moto G84 - műszaki adatok
 6. Motorola Moto G84 – elérhetőség

Vegán bőr és a 2023-as év színe

A Motorola Moto G84 dizájnja nem tér el a megszokott középkategóriás mobiltelefonok dizájnjától – talán egy kivétellel, a Viva Magenta (piros-lila), a 2023 színe, a Marshmallow Blue (világoskék) és a Midnight Blue (sötétkék) színekkel. Az árnyalatok a Pantone-nal való együttműködés eredménye, hasonlóan a márka több más telefonjához.

Emellett az első két szín vegán bőrből készül, ami eleganciát kölcsönözhet a telefonoknak. A sötétkék változatot klasszikus műanyag szerkezet borítja. Érdemes megemlíteni az IP54-es ellenállósági tanúsítvánnyal rendelkező kialakítást is, amely megvédi a telefon belsejét például az esőtől.

Motorola Moto G84 5G
Motorola Moto G84 5G a 2023-as év színében: Viva Magenta.

Motorola Moto G84 5G – kijelző

A Moto G84 erőssége egyértelműen a kijelző, mivel a gyártó a P-OLED technológia mellett döntött. Meglehetősen nagy, 6,55 hüvelykes képátlót és Full HD felbontást kínál. A képfrissítési frekvencia 120 Hz, a telefon verőfényes napsütésben való kezelését az 1300 nits fényerő könnyíti meg.

i

Sony Xperia 5 V (BEMUTATÓ): csúcskategóriás chipset és kamera a nagyobb testvér mintájára

Optikai képstabilizátorral ellátott kamera

Két kameralencsével rendelkezik. A fő egy 50 Mpx-es érzékelő, melyből nem hiányzik az optikai képstabilizátor sem. Full HD felbontású videót tud rögzíteni, akár 60 képkocka/másodperc sebességgel.

A második egy 8 MP-es kamera, amely ultraszéles és makró felvételek készítésére is használható, valamint bokeh-effektust is biztosít portréfotózáshoz.

Motorola Moto G84 5G
Motorola Moto G84 éjkék színben (Midnight Blue).

12 GB operátív memória

A készüléket a Snapdragon 695 processzor hajtja, amely régebbi ugyan, de nem hiányzik belőle az 5G támogatás. A Motorola Moto G84 5G csak 12 GB / 256 GB-os változatban érkezik, ami egyáltalán nem rossz, különösen a barátságos árcédula tekintetében. Ráadásul a tárhely memóriakártyával bővíthető. A készüléket egy 5 000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki, amely vezetékkel akár 33 W-os teljesítménnyel tölthető.

i

Motorola Moto G73 5G (TESZT): egy feltűnésmentes társ hosszú akkumulátor-üzemidővel

A zenehallgatáshoz sztereó hangszórók állnak rendelkezésre, ha pedig inkább privátban szeretnénk élvezni a muzsikát, akkor a 3,5 mm-es jack-csatlakozónak köszönhetően a vezeték nélküli fülhallgatók mellett vezetékes fülhallgatót is rácsatlakoztathatunk.

A Motorola Moto G84 5G WiFi 6-tal, Bluetoogh 5.1-gyel és FM rádióval is rendelkezik, valamint NFC-vel a mobilfizetéshez. Android 13-as operációs rendszerrel fut, de várhatóan frissíthető lesz Android 14-re.

Motorola Moto G84 5G
Az utolsó szín, amelyben a Motorola Moto G84 érkezik, a Marshmallow Blue.

Motorola Moto G84 - műszaki adatok

Az alábbi táblázatban összehasonlítjuk a Motorola Moto G84-et egy hasonló, szintén a középkategóriába tartozó telefonnal, a Motorola Moto G73-mal.

Paraméterek/Modell Motorola Moto G84 5G Motorola Moto G73
Kijelző 6,5" (20 : 9) 6,5" (20 : 9)
2 400 × 1 080 px, 405 ppi 2 400 × 1 080 px, 405 ppi
P-OLED, 120 Hz IPS, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,9, Full HD 60 fps fő: 50 Mpx, f/1,8, Full HD 60 fps
ultraszéles: 8 Mpx, f/2,2 ultraszéles: 8 Mpx, f/2,2
Előlapi kamera 16 Mpx, f/2,4, Full HD video 30 fps 16 Mpx, f/2,5, Full HD video 30 fps
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 695 5G MediaTek Dimensity 930
GPU Adreno 619 IMG BXM-8-256
RAM 12 GB 8 GB
Belső tárhely 256 GB, microSD 128/256 GB, microSD
Operációs rendszer Android 13 Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 5 000 mAh 5 000 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 30 W / - gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 30 W / -
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP54 IP52
Hangzás sztereó sztereó
Méret 161,2 × 73,84 × 8,29 mm 161,4 × 73,8 × 8,3 mm
Súly 181 g 181 g

Motorola Moto G84 – elérhetőség

A Motorola Moto G84 először csak az indiai piacra jelent meg, de néhány nappal később már az európai piacokra, így hozzánk is megérkezett. A Motorola Moto G84 5G okostelefont a következő változatokban lehet megvásárolni:

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Motorola Moto G84 5G az eredetileg amerikai márka legújabb vállalkozása. Nekünk elsősorban a nagy adag RAM tetszik, ami ellensúlyozza a régebbi processzort, valamint a színes dizájn. Az ár is viszonylag alacsonyra lett szabva.

4,5 90×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,5 90×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB - szürke
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b2
4,8 149×
OnePlus Nord 3 5G 8GB/128GB szürke
Mobiltelefon - 6,74"-es AMOLED kijelző 2772 × 1240 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 9000 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP54 vízálló, gyorstöltés 80W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
159 990 Ft 169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0090b1
4,8 149×
OnePlus Nord 3 5G 8GB/128GB zöld
Mobiltelefon - 6,74"-es AMOLED kijelző 2772 × 1240 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 9000 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP54 vízálló, gyorstöltés 80W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
159 990 Ft 169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0090b2
Samsung Galaxy Z Fold5 12GB/256GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12GB/256GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -7 %
499 900 Ft 542 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12GB/256GB - Fantomfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12GB/256GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
601 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b3
4,5 45×
Honor 90 5G 8GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2664 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 66W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: UM325b2
4,5 45×
Honor 90 5G 12GB/512GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2664 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 66W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
160 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM325c1
4,5 45×
Honor 90 5G 12GB/512GB ezüst
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2664 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 66W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
160 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM325c3
4,6 40×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -13 %
254 030 Ft 294 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058b1
4,9 138×
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 9200+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
288 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI273b3
4,9 138×
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 9200+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
288 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI273b1
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ