Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Motorola Moto G9 Power

Termékkatalógus
Motorola Moto G9 Power
5 7 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  SMTR5056ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G9 Power

Telefon funkciói

172,1 mm

Kikapcsolt
Motorola Moto G9 Power

76,8 mm

Kikapcsolt
Motorola Moto G9 Power

9,7 mm

Telefon tömege: 221 g

kijelzőátló

6,8“

kijelzőátló

operációs rendszer típusa

Android 10

operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

6 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MikroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

76,8 × 172,1 × 9,7 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső mérete

128 GB

belső memória

Kamera típusa

64 + 2 + 2 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

mikro-SD

memóriakártya-foglalat

Tömeg

221 g

telefon tömege

Motorola Moto G9 Power extra akkumulátor-kapacitással és számos technológiával

A Motorola Moto G9 Power telefont mutatós megjelenés, gazdag felszereltség és hosszú akkumulátor élettartam jellemzi. A nyolcmagos processzor 4 GB RAM-mal gondoskodik a telefon tisztességes teljesítményéről az alkalmazások hatékony használatához. A Motorola Moto G9 Power kényelmes feloldásáért az ujjlenyomat-olvasó vagy az arcfelismeréssel történő feloldás felel. A Motorola telefon páratlan 6000 mAh-es akkumulátorral érkezik, így nem szükséges gyakran töltened a telefont.


6,8"

Nagy kijelző, minimális kivágással.

64 Mpx

Kamera mesterséges intelligenciával a minőségi fotókért.

6 000 mAh

Átlag feletti üzemidő egyetlen töltéssel.

Android 10

Operációs rendszer verziója.



A Motorola Moto G9 Power örömet szerez a videók szerelmeseinek

Amennyiben szeretsz népszerű sorozatokat vagy filmeket nézni a mobiltelefonon, akkor a Motorola Moto G9 Power jó választás számodra. A 6,8"-es kijelzője 2 400 × 1 080 pixeles felbontással és IPS technológiával készült, hogy még széles szögből is élénk és kiváló minőségű színekkel, remekül jelenítse meg a képet.



Három hátlapi kamera

 A Motorola Moto G9 Power telefonnal Te is minőségi és éles képeket készíthetsz a 64 Mpx-es fő érzékelőjével. A fő kamerát két további 2 Mpx-es szenzor követi a mélységérzékeléshez és a makró felvételek készítéséhez. Emellett csodálatos portréfotókat vagy közeli képeket is készíthetsz a tárgyakról. A Motorola Moto G9 Power okostelefon 16 Mpx-es előlapi szelfikamerával is rendelkezik. 

Motorola Moto G9 Power

Nagy akkumulátor-kapacitás

A Motorola Moto G9 Power mobiltelefon 6 000 mAh-es akkumulátorral büszkélkedhet, amely képes az akár 60 órás üzemidőre is. A TurboPower™ 20 töltéssel elegendő energiát nyerhetsz kis töltéssel is a következő néhány órára.

Motorola Moto G9 Power

Motorola Moto G9 Power vízálló kialakítással

Ne aggódj, a Motorola Moto G9 Power telefonnak még a kiöntött folyadék vagy a hirtelen eső sem árthat, hiszen a vízálló kialakítása megbízható védelmet nyújt.

Motorola Moto G9 Power

Android 10 gyors válaszreakcióval

A Motorola Moto G9 Power telefonnal semmilyen kihívás nem állhat az utadba, mivel prémium minőségű nyolcmagos Snapdragon 622 processzorral készült. Ennek hála bátran használhatod a megannyi népszerű alkalmazást az Android 10 operációs rendszerben.

Motorola Moto G9 Power

Motorola Moto G9 Power Google Assistant oldalsó gombbal

Található egy gomb a Motorola Moto G9 Power telefon oldalának közepén, amely azonnali hozzáférést biztosít a Google Assistant hangsegédhez.


Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G9 Power Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G9 Power. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G9 Power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G9 Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G9 Power.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ